Ματθαιος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 Παιδια μολις πηρα στα χερια μου τιν αντλια τελικα 1048 οχι 1250 και πατατιρησα κατι. Οι εισοδοι γιατα ρακορ εινε πολυ μικρη.Μαζι με την αντλια που δωσανε καπια ρακορ στιν συσκευασια.Αλλα αποτι βλεπω δεν χρισημοποιει ρακορια 1/2" . Ειπαρχουνε ρακορ που αλλαζουν τιν την διατομη? Η εγω ειμε ακομα τοσο noobas και δεν προσεξα κατι? Υ.Γ ρε μαστορες εινε πολυ μεγαλη η γαμιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Σκεψου οτι η 1250 ειναι λιγο μεγαλυτερη (αλλα πολυυυ καλυτερη).Εγω ρακορ ειχα βρει σε καταστημα με ειδη σωληνωσεων για καλοριφερ. Καλη τυχη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Δλδ μπορω πχ. να βαλω ρακορ σε τριπα 3/4 που να κουμπονει σε σωλινα 1/2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Nαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.