Georgesod Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 MObo μάλλον. Ic7-g και 3.2c. Προχθές που έπαιζα 1 παιχνίδι έφαγε 1 crash. Μετά από πολλές δοκιμές είδα ότι μόλις έβαζα την κάρτα ήχου πάνω σε οποιαδήποτε pci φρίκαρε και το σύστημα δεν ήταν σταθερό με prime ούτε στα 3.7 που τρέχει άνετα με default ρεύμα. Μόλις κάνω clear cmos επανέρχεται για λίγο αλλά πάλι τα ίδια. Το ίδιο και όταν βγάζω τα βύσματα της τροφοδοσίας και τα ξαναβάζω. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πάρει μέντα ο cpu αν και δούλευε αρκετούς μήνες με 1.675 @4100 από 1.475 που ήταν default. Όποιος έχει οποιαδήποτε ανάλογη εμπειρία ας συνεισφέρει. Τροφοδοτικό μάλλον όχι (έχω το 520 powerstream) γιατί δοκίμασα και 1 παλιό no name 350 και τα ίδια έκανεΕdit: ψύξη νερό
diablo13 Αύγουστος 5, 2005 #2 Αύγουστος 5, 2005 βάλε default τον επεξεργαστή.από ότι λες η κάρτα ήχου μήπως έχει πρόβλημα γιατί όταν την βάζεις πάνω κολάει το σύστημα. είχα μία creative η οποία όταν την έβαζα στο pc κόλαγε.δοκίμασες τις μνήμες με το memtest να δεις αν θα βγάλουν πρόβλημα?δώσε πληροφορίες για το υπόλοιπο συστημά σου.
Georgesod Αύγουστος 5, 2005 Author #3 Αύγουστος 5, 2005 Σίγουρα δεν είναι μνήμες. Ακόμα και default το σύστημα "έπεφτε". Η κάρτα ήχου ήταν για πολύ καιρό πάνω και δεν είχε πρόβλημα audigy 2. Oι μνήμες είναι 2χ512 tccd
wrong method Αύγουστος 5, 2005 #4 Αύγουστος 5, 2005 georgesod, ακριβώς το ίδια είχα και εγώ για πολύ καιρό δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα με την Audigyαπλά χωρίς λόγο άρχισε να crash-αρειτην αφαίρεσα και δεν είχα ξανά BSOD...την ξαναπέρασα μόνο με τους drivers (χωρίς το software της κάρτας δλδ.) που πήρα από εδώ: http://us.creative.com/support/
Byron Αύγουστος 29, 2005 #6 Αύγουστος 29, 2005 Εχω δει παρομοιο περιστατικο να συμβαινει σε ΜΣΙ nforce3 ομως, καποια ασυμβατοτητα υπαρχει με τις Creative σε ελαχιστες μητρικες. Λυση,πουλα την καρτα και παρε μια αλλης μαρκας, π.χ. M-Audio, Terrarec (δεν ειχα προβλημα με καμια μητρικη μεχρι στιγμης).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.