ΔΗΜΗΓΙΑ12345 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2005 Εχω εγκαταστήσει το Colin mcrae rally 2005 στο PC μου και οταν ξεκινάει μου βγάζει ενα critical μήνυμα " GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes". και δεν παίζει το παιχνίδι. Αυτο οφείλεται στην καρτα γραφικών που εχω? Ενα update του driver της κάρτας θα βοηθούσε? και αν ναι, απο που μπορω να βρώ να κατεβάσω?
FrOsT Αύγουστος 5, 2005 #2 Αύγουστος 5, 2005 Drivers κατεβάζεις από εδώ.Βασικά η κάρτα σου είναι πολύ παλιά και δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Colin Mcrae 2005...
diablo13 Αύγουστος 5, 2005 #4 Αύγουστος 5, 2005 δοκίμασε να βάλεις και τουσ direct x 9.0c αν δεν έχείς service pack 2. πιστέυω όμως ότι δεν θα καταφέρεις να το παίξεις δες εδώ αν το συστημά σου ανταποκρίνεται στις ελάχιστες απαιτήσεις http://www.codemasters.co.uk/support/requirements.php?gameid=1548 στις υποστηριζόμενες κάρτες γραφικών λέει ότι δεν υποστηρίζει την geforce 4 mx:(
scrolllock Αύγουστος 5, 2005 #5 Αύγουστος 5, 2005 μαλλον θα πηγαινει αργα αλλα δες και αυτο το προγραμμα:3DAnalyzeκοβει καποια χαρακτηριστικα απο dx 9 και μπορει να παιξει μερικα παιχνιδια. το ειχα δοκιμασει παλια.
helloween Αύγουστος 22, 2005 #6 Αύγουστος 22, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από ΔΗΜΗΓΙΑ12345 [05-08-2005 09:17] Εχω εγκαταστήσει το Colin mcrae rally 2005 στο PC μου και οταν ξεκινάει μου βγάζει ενα critical μήνυμα " GraphicsSS_SetupRender Adapter has no modes". και δεν παίζει το παιχνίδι. Αυτο οφείλεται στην καρτα γραφικών που εχω? Ενα update του driver της κάρτας θα βοηθούσε? και αν ναι, απο που μπορω να βρώ να κατεβάσω? H κάρτα που έχεις δεν σηκώνει το εν λόγω παιχνίδι. Μην προσπαθείς τζάμπα την είχα την κάρτα και ξέρω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.