Myralis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 Μίλαγα που λέτε 2 τα ξημερώματα στο irc με κάτι φίλους μου και παράλληλα έβλεπα εδώ τα νέα threads όσπου ένας έστειλε αυτό :devil: :devil: ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ, πραγματικά πετάχτηκα πάνω και έιχα ταχυπαλμία για κανα 20λεπτο..... α!!! καλο είναι να μην έχετε δυνατά τον ήχο αν το δέιτε.... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Αύγουστος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Για πες τι είναι; Δεν ξέρω αν θέλω να το δω Καλύτερα στείλε μου με pm τι είναι να μην χαλάσουμε την "έκπληξη" στους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 :O παίδες... πολύ χεσμεντέν... μανούλα μου... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Αύγουστος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Μλκ....χεστηκα....πωπω....αντριχιαξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5 Για πες τι είναι; Δεν ξέρω αν θέλω να το δω Καλύτερα στείλε μου με pm τι είναι να μην χαλάσουμε την "έκπληξη" στους υπόλοιπους. Δες το, δεν μπορώ να σου πω τι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ!! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑΑΑΑ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 ρε!!! τι ειναι αυτο πρωι πρωι! τωρα ξυπνησα και ειμαι σε νετ καφε! πονεσε η καρδια μου!!!! Αλλα εχει πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 το εβαλα εδω στο παιδι που δουλευει στο νετ καφε! δεν καταλαβε τιποτα! ορθιος κοιμοταν! ακομα βαραει 200αρες η καρδια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Όλο εξυπνάδες μου είστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 yo man Μολης γυρισα παο την δουλεια.. μπηκε εννοητε στα bookmarks για να εχω να το στελνω μεσω μεσενγκερ.. αντε οαω για υπνο...........χιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 το μονο που με εκανε λιγο να ανατριχιασω ειναι το κομματι των CoF το οποιο αντε να εχω αντεξει να το ακουσω ολοκληρο 3 φορες, τσακιζα και ενα μπολ δημιτριακα ειχα και τον ηχο στην μεση σιγα την τρομαρα να πουμε, go play F.E.A.R demo :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Γιατί εμένα ΔΕΝ μου εμφανίζεται τπτ εκτός από μια μαύρη οθόνη κ "Brought to you by Starterupsteve.com" πάνω πάνω ? ’σχετο ... δεν ξέρω αν επιτρέπεται απ τους κανόνες του TheLab αλλά το Starterupsteve.com μου θυμίζει το kotsos.net - που κλείσανε :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 01:32] Γιατί εμένα ΔΕΝ μου εμφανίζεται τπτ εκτός από μια μαύρη οθόνη κ "Brought to you by Starterupsteve.com" πάνω πάνω ? ’σχετο ... δεν ξέρω αν επιτρέπεται απ τους κανόνες του TheLab αλλά το Starterupsteve.com μου θυμίζει το kotsos.net - που κλείσανε :rant: θα σε γελάσω και δεν το θέλω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.