Jump to content

Crippy things in net

Myralis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μίλαγα που λέτε 2 τα ξημερώματα στο irc με κάτι φίλους μου και παράλληλα έβλεπα εδώ τα νέα threads όσπου ένας έστειλε αυτό :devil: :devil: ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ, πραγματικά πετάχτηκα πάνω και έιχα ταχυπαλμία για κανα 20λεπτο..... α!!! καλο είναι να μην έχετε δυνατά τον ήχο αν το δέιτε.... :o :o :o

Για πες τι είναι; Δεν ξέρω αν θέλω να το δω:p Καλύτερα στείλε μου με pm τι είναι να μην χαλάσουμε την "έκπληξη" στους υπόλοιπους.

Αρχική απάντηση από SSJ5

Για πες τι είναι; Δεν ξέρω αν θέλω να το δω:p Καλύτερα στείλε μου με pm τι είναι να μην χαλάσουμε την "έκπληξη" στους υπόλοιπους.

Δες το, δεν μπορώ να σου πω τι είναι :p

ρε!!! τι ειναι αυτο πρωι πρωι! τωρα ξυπνησα και ειμαι σε νετ καφε! πονεσε η καρδια μου!!!! Αλλα εχει πλακα!

το εβαλα εδω στο παιδι που δουλευει στο νετ καφε! δεν καταλαβε τιποτα! ορθιος κοιμοταν! ακομα βαραει 200αρες η καρδια μου!

yo man

Μολης γυρισα παο την δουλεια.. μπηκε εννοητε στα bookmarks για να εχω να το στελνω μεσω μεσενγκερ.. αντε οαω για υπνο...........χιχι

το μονο που με εκανε λιγο να ανατριχιασω ειναι το κομματι των CoF το οποιο αντε να εχω αντεξει να το ακουσω ολοκληρο 3 φορες, τσακιζα και ενα μπολ δημιτριακα ειχα και τον ηχο στην μεση σιγα την τρομαρα να πουμε, go play F.E.A.R demo :devil:

Γιατί εμένα ΔΕΝ μου εμφανίζεται τπτ εκτός από μια μαύρη οθόνη κ "Brought to you by Starterupsteve.com" πάνω πάνω ?

’σχετο ... δεν ξέρω αν επιτρέπεται απ τους κανόνες του TheLab αλλά το Starterupsteve.com μου θυμίζει το kotsos.net :p - που κλείσανε :rant:

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 01:32]

Γιατί εμένα ΔΕΝ μου εμφανίζεται τπτ εκτός από μια μαύρη οθόνη κ "Brought to you by Starterupsteve.com" πάνω πάνω ?

’σχετο ... δεν ξέρω αν επιτρέπεται απ τους κανόνες του TheLab αλλά το Starterupsteve.com μου θυμίζει το kotsos.net :p - που κλείσανε :rant:

θα σε γελάσω και δεν το θέλω.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.