Jump to content

Riva Tuner(ερωτιση)

Ματθαιος

Recommended Posts

Παιδια,εχω ενα προβλιματακι.Οταν παω να αλλαξω να mhz ισ καρτασ μεσω του riva tuner μου ζιταει ρεβοοτ.με το παλιο μου σιστιμα το εκανα και δουλευαν ολα χαρτη. :) Τωρα κανω επανακινηση μπαινω στο προγραμμα και ακομα δεν μαφινει να τιν μπιραξω. :o

Μιπως ξερει κανεις τι να κανω γιατι θα τιν πεταξα απτο παραθιρο τιν καρτα :devil:

Αρχική απάντηση από Ματθαιος

Παιδια,εχω ενα προβλιματακι.Οταν παω να αλλαξω να mhz ισ καρτασ μεσω του riva tuner μου ζιταει ρεβοοτ.με το παλιο μου σιστιμα το εκανα και δουλευαν ολα χαρτη. :) Τωρα κανω επανακινηση μπαινω στο προγραμμα και ακομα δεν μαφινει να τιν μπιραξω. :o

Μιπως ξερει κανεις τι να κανω γιατι θα τιν πεταξα απτο παραθιρο τιν καρτα :devil:

μονο πες μου ωρα και μερος πριν την παιταξεις για να ειμαι απο κατο.............

λολολ

πρέπει πρώτα να πιάσει τις συχνότητες που δουλεύει η κάρτα.

εκεί συνήθως ζητάει reboot, αλλά μπορείς να του πατήσεις Cancel ή No (δε θυμάμαι τι:p) και να μην κάνει. πέραν αυτού, σου λέει κι αλλού για reboot?

Κάνει ένα test πρώτα να ανιχνεύσει τις συχνότητες της κάρτας. Στο σημείο αυτό έχει το detect now και reboot.

Δεν του έχω πει ποτέ να κάνει reboot, πάντα το detect now πατάω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από RootX

Τι αλλάζει με τις nvidia? και εγώ nvidia έχω.

Τιποτα ουσιαστικα.......

Απλως εχει ξερεις 3 profiles για overlcocking.......και καμια φορα μπερδευονται.

Και οι επισημοι drivers εχουν και προστασια νομιζω.

Αρχική απάντηση από kallileo

Τιποτα ουσιαστικα.......

Απλως εχει ξερεις 3 profiles για overlcocking.......και καμια φορα μπερδευονται.

Και οι επισημοι drivers εχουν και προστασια νομιζω.

μπα δε νομίζω.

αφού αν το ενεργοποιήσεις από το rivatuner, μετά σου δείχνει και ο detonator overclocking επιλογές.

Το προβλιμα εινε οτι παταω και reboot και detect now και παλι δεν με αφινει.Εχω μια Asus v9950Ge,χρισημοποιω τα drivers απο το cd :) Πρεπει να αλλαξω drivers?

Πειτε μου pls.Στο cd της καρτaς γραφhκον ειπαρχει ειδι ενα προγραμα για πιραγμα της καρτας

Αρχική απάντηση από DarkSaga

να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ???

η βλαμένη η 6600 μου ALBATRON γιατί έχει ρολόγια όσο θέλω απο τους drivers

αλλα EXPERT TOOL και rivatuner τερματίζουν πολύ πολύ νωρίτερα?

Επειδή οι 6600 παίρνουν πολύ o/c... το rivatuner δεν υποστηρίζει τόοοοοοσο μεγάλες αυξήσεις...

Το ίδιο συμβαίνει και με την Asus που έχω.

Το προβλιμα εινε οτι παταω και reboot και detect now και παλι δεν με αφινει.Εχω μια Asus v9950Ge,χρισημοποιω τα drivers απο το cd :) Πρεπει να αλλαξω drivers?

Πειτε μου pls.Στο cd της καρτaς γραφhκον ειπαρχει ειδι ενα προγραμα για πιραγμα της καρτας

βάλε καλύτερα τους τελευταίους detonator (www.nvidia.com)

και ξαναπές τι παίζει, μπορεί να έχει κάνει τίποτα περίεργο η asus.

απ'τα προγράμματα της asus λογικά δε θα μπορείς να την ανεβάσεις πολύ, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και από κει χωρίς κανένα πρόβλημα.

δε νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά το πιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις.

το αποτέλεσμα μετράει.

εγώ riva tuner χρησιμοποιώ γενικά, αλλά όποιο και να βάλεις την ίδια δουλειά κάνει;)

Κατεβασα τα detonators και ολα δουλευουν αψογα.to rivatuner ξεκλιδωσε τις ρυθμισεις που πρεπει :devil:

έτσι, έτσι:D με προσοχή, δεν ανεβάζουμε με τη μία συχνότητες, σε μικρά βήματα σταδιακά;) κάθε τόσο ελέγχουμε το πως πάει με ένα απαιτητικό game:D

happy overclocking:D

Εγινε καποια μ@λ@ακια.Εβαλα τα καονουργια drivers της nvidia εκανα ενα 3dmark2001 kai απο 16000μαρκς που βαραγε πριν μαματη,τωρα ελαχιστα πιραγμνη βαρεσε 8000 :mad:

Δλδ ελεος,τι γινετε?

Αρχική απάντηση από FrOsT

Επειδή οι 6600 παίρνουν πολύ o/c... το rivatuner δεν υποστηρίζει τόοοοοοσο μεγάλες αυξήσεις...

Το ίδιο συμβαίνει και με την Asus που έχω.

Ε οχι ρε Frost...και δεν φτανει!!!!!!!

RivaTuner -> Power User -> RivaTuner 2.0 RC15\Overclocking\Global -> MaxClockLimit=D5(για 640 MHz).

Παραπανω απο 640 σιγουρα δεν χρειαζεται....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.