def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 μετα απο την αγγελεια που εβαλα για να βρω ραπτορα 36gb τελικα βρεθηκε λυση απο Σουηδια ενα φιλαρακι βρηκε σκληρο ultra απο ενα παιδι γυρω στα 200 ευρο με ειπε το μοντελο και ειναι αυτο γνωριζει κανεις για αυτο;και αν ναι να προχωρησω στην αγορα;http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=308664&cks=PRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Ξέρεις υποθέτω ότι αυτός που λες είναι SCSI και όχι SATA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc Ξέρεις υποθέτω ότι αυτός που λες είναι SCSI και όχι SATA... φιλε μου για πες μερικες πληροφοριες αξιζει για τα λεφτα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από def φιλε μου για πες μερικες πληροφοριες αξιζει για τα λεφτα του; Ξαναλέω: Αυτός είναι SCSI 320, που σημαίνει ότι θέλει αντίστοιχο ελεγκτή με όχι αμελητέο κόστος (>200 )Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα κάνει καινούργιος λίγο κάτω από 300 οπότε δεν νομίζω ότι είναι και καμία τρομερή ευκαιρία.Πέραν αυτού, με καμιά 200αρα παίρνεις καινούργιο Raptor 74αρη με πολύ μικρή διαφορά σε επιδόσεις και διπλάσια χωρητικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από spc Ξαναλέω: Αυτός είναι SCSI 320, που σημαίνει ότι θέλει αντίστοιχο ελεγκτή με όχι αμελητέο κόστος (>200 ) Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα κάνει καινούργιος λίγο κάτω από 300 οπότε δεν νομίζω ότι είναι και καμία τρομερή ευκαιρία. Πέραν αυτού, με καμιά 200αρα παίρνεις καινούργιο Raptor 74αρη με πολύ μικρή διαφορά σε επιδόσεις και διπλάσια χωρητικότητα. σε ευχαριστω για την ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από def σε ευχαριστω για την ενημερωση εχω εναν codroler αν σε ενδιαφερει και ειναι και σχεδον τσαμπα λογο αλαγης στον server μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 ΑLLEX παληκαρι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα πιο πολυ θελω ραπτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από def ΑLLEX παληκαρι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα πιο πολυ θελω ραπτορ xaxaxaxa καλοι και οι raptor αλλα τους scsi Ultra 320 δεν τους πιανει τιποτα οι περισοτεροι server εχουν scsi να φανταστεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 :OT: alex εχεις κανα δισκο μηπως για πουλημα?(κατα προτιμηση maxtor ultra 320 68pin) :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 εκεί που ο scsi θα σου χει τη μεγάλη διαφορά θά ναι στο seek time. πάντως def, δεν αξίζει να πάρεις scsi δίσκο για οικιακή χρήση, είναι too much. πολύ δύσκολο να μη σε φτάσουν 2raptor raid0 σε ταχύτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu :OT: alex εχεις κανα δισκο μηπως για πουλημα?(κατα προτιμηση maxtor ultra 320 68pin) :OT: nop.......... Αρχική απάντηση από sotiris εκεί που ο scsi θα σου χει τη μεγάλη διαφορά θά ναι στο seek time. πάντως def, δεν αξίζει να πάρεις scsi δίσκο για οικιακή χρήση, είναι too much. πολύ δύσκολο να μη σε φτάσουν 2raptor raid0 σε ταχύτητα o μονος λογος που δεν αξιζει ειναι απο αποψη χρηματον............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 έχω δύο raptor 74 σε raid 0 και πάνε σφαίρα.:devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 έχω δύο raptor 74 σε raid 0 και πάνε σφαίρα. :devil: :devil: :devil: Σωστόςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 6, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 τεκικα ολα καλα βρηκα ραπτορ στα 110 ευρο και τον αγορασα πειτε μου κατι,αν βαλω ενα ακομα σε ραιτ θα δω διαφορα σε ταχυτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.