Jump to content

Hiper 580 η Enermax 600 και που...

subliminal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχάς να πώ την καλησπέρα μου και καλώς σας βρήκα :flower:

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αρχικά ποιο από τα δύο τροφοδοτικά θεωρείτε καλύτερο ή άν είναι σχεδόν ισάξια. Και αν η διαφορά στην τιμή μεταξύ των δύο δέν βρίσκει πραγματικό αντίκρισμα στην απόδοση η την ποιότητα. Sorry.. δέν ξέρω και πολλά από τροφοδοτικά...

Βασικά έχω ένα fortron 400w και θέλω να το αλλάξω με κάτι πιό ισχυρό και σκεφτόμουν το hiper που είναι σε προσιτή τιμή και σάν δεύτερη επιλογή το enermax (γιατί έχω "ξεφραγκιαστεί" τους τελευταίους μήνες :...: )

Γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια για το hiper και ...το έχω πάρει με καλό μάτι :) αλλά το πρόβλημα είναι ότι άν και έχω πάρει αρκετά πράγματα με Online αγορές δέν θα ήθελα να αγοράσω το νέο μου τροφοδοτικό από ηλεκτρονικό κατάστημα... :nothing:

Οπότε η δεύτερη ερώτησή μου είναι άν έχει βρεί κανείς το hiper για αγορά από κάποιο μή eshop στην Αθήνα.

plz :help::D

Καποιος είχε κάνει ένα review του Hiper... Δεν θυμάμαι ποιος όμως. Μήπως ο Hipro5;

Προσωπικά, θεωρώ ανώτερο από όλα το Enermax!

EDIT: Το βρήκα! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16417

Τελικά ήταν ο unseen! Κάπου στο review αυτό λέει και που θα το βρεις. ΑΛΛΑ εγώ είπα την άποψή μου...

καλος μας ηρθες στο φορουμ,για μενα ψηφo στο δευτερο τροφοδοτικο enermax 600

Αρχική απάντηση από nickstamat

Καποιος είχε κάνει ένα review του Hiper... Δεν θυμάμαι ποιος όμως. Μήπως ο Hipro5;

Προσωπικά, θεωρώ ανώτερο από όλα το Enermax!

O Unseen μας είχε πει τις εντυπώσεις του εδώ και η Grace στο XtremeResources αν δεν απατώμαι.

Όσοι το έχουν πάρει το hiper μόνο καλά λόγια έχουν να πουν πάντως.

Αρχική απάντηση από nickstamat

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Απλώς έχω μια, ας πούμε, προκατάληψη ότι τα Enermax είναι τα καλύτερα.

Καμία αντίρηση και εγώ μετά το PCP&C τα άλλα τα θεωρώ μέτρια, χωρίς να ισχύει αυτό βέβαια.

Απλά επειδή το παλικάρι θέτει και ζήτημα χρημάτων, αν η διαφορά μεταξύ των 2 είναι μεγάλη(δεν το ξέρω) τότε τα χρήματά του δεν θα πάνε χαμένα ούτε θα έχει πρόβλημα απόδοσης, αν πάρει το Hiper.

τσέκαρε και αυτό που φαίνεται πολύ καλό από features και είναι και στο ενδιάμεσο της τιμής (~130)

EDIT

Πέραν της απόδοσης πάντως, από πλευράς ποιότητας κατασκευής (έχοντας δει και τα 3) η γνώμη μου είναι:

1. Enermax

2. Tagan (με μικρή διαφορά)

3. Hiper

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απ' οτι φαίνεται θα ξηλωθώ (πάλι)

Πάω για το enermax [εκτός απροόπτου]. :happy:

Αντίο λεφτά... :bye:

Να πώ ότι είχα διαβάσει τόσο το thread του unseen όσο και το άρθρο της grace ..και μερικά άλλα... :)

spc άν και δέν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο tagan η σκέψη μου είναι άν αποφασίσω να δώσω περισσότερα λεφτά από όσα κοστίζει το hiper να πάω στο enermax και όχι σε μια μέση (απο πλευράς χρημάτων) λύση. :tomato:

παρε ενερμαχ 600 και δεν νομιζω να σε απασχολησει ξανα το τροφοδοτικο για αρκετο καιρο.

οποιο και να παρεις μια χαρα θα εισαι.Αν μπορεις παντως,παρε το ενερμαξ οπως λες.Κλασσικη αξια...

νομίζω πως η εγγύηση που δίνει η κάθε εταιρία τα λέει όλα. για το πόσο ποιοτικό είναι αλλά κ για το πόσα χρόνια θα είσαι καλυμένος με το συγκεκριμένον τροφοδοτικό.

Εμένα μέχρι στιγμής το tagan 480 μου άφησε άριστες επιδόσεις .

Το ocz 520 ήτανε και αυτό εξαιρετο με τις καλύτερες τάσεις [ρυθμιζόμενες σταθερότατες] που έχω δεί σε psu , πολυμετρημένο πάντα , απο idle σε Load σχεδόν ίδιες :o /. Μοναδικό μειονέκτημα οι ανύσηχοι φαν του οι οποιοι φιμωθήκανε με fan filter και υσηχάσανε μια για πάντα :whisper: .

Αυριο θα έχω το enermax 600 [αλλαγή απο rma του ocz ] και θα το μετρήσω και αυτό εάν προλάβω.

Εγώ πρόσφατα αγόρασα το Hipper 580W και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν σκοπεύεις βέβαια να στήσεις το σύστημα με sli είναι καλύτερα το enermax καθώς παρέχει 2χPCI-E ενώ το Hipper μία. Πάντως παρόλαυτα είναι πάρα πολύ καλό το Hipper και με έχει αφήσει πάρα πολύ ευχαριστημένο. Το πρώτο μηχάνημα της υπογραφής μου είναι αυτό που φοράει και το Hipper + 2 12άρια και ένα 90άρι + floppy + 2 usb συσκευές και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα (άσε που είναι και πανέμορφο το άτιμο). Θα το βρείς εδώ

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

παρε ενερμαχ 600 και δεν νομιζω να σε απασχολησει ξανα το τροφοδοτικο για αρκετο καιρο.

ετσι....

τουλαχιστον για τα επομενα 3 χρονια θα εισαι οκ,μην πω και παραπανω

βέβαια δεν μας είπες και το σύστημά σου.

όντως χρειάζεσαι κάτι τόσο δυνατό? (550+ watt)

αν ναι, χρειάζεσαι

Αρχική απάντηση από tigrakas

2χPCI-E ενώ το Hipper μία.

?

Το Enermax εχει 2 ετοιμους PCI-E μολεξ κοννεκτορες, εννοείται οχι αντάπτορες...

Προσωπικα το θεωρώ από τις 3 καλύτερες αγορές μου...είναι Τροφοδοτικό με τα όλα του. Βαρύ, ποιοτικό, στιβαρό και...ζουμερό (δεν θα ξεμείνεις ποτέ απο juice)

Ανεπιφύλακτα!

(Και το κοκκινάκι τα σπάει:devil: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.