SirGeorge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 Έχω κάποια αρχεία βίντεο σε μορφή .wmv και αναρωτιέμαι με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τα μετατρέψω σε DVD έτσι ώστε να παίζουν σε οποιαδήποτε οικιακή συσκευή αναπαραγωγής DVD? Δεν θέλω να φτιάξω μενού κτλ. απλώς θέλω να γράψω από 1 τέτοιο αρχείο σε κάθε DVD και να παίζει απευθείας. Ευχαριστώ προκαταβολικά
RootX Αύγουστος 4, 2005 #2 Αύγουστος 4, 2005 Νομίζω με το Nero Express μπορείς να κάνεις την δουλειά που θέλεις, με ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Για περισσότερο ψάξιμο, linky
SirGeorge Αύγουστος 4, 2005 Author #3 Αύγουστος 4, 2005 Το Nero δεν κάνει πάντως γιατί όταν δοκίμασα με είπε ότι χρειάζομαι το Nero Vision Express.Πολύ καλό το link πάντως, πιστεύω ότι θα βρω κάτι
RootX Αύγουστος 4, 2005 #4 Αύγουστος 4, 2005 Ναι, το nero vision express(ξέχασα το vision παραπάνω) εννοώ, freeware από το site της Ahead
SirGeorge Αύγουστος 7, 2005 Author #8 Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fortenick [05-08-2005 00:47] Υπαρχει και το dvdsanta. Πολύ καλή πρόταση, φοβερό προγραμματάκι, κάνει τα βασικά κατά κύριο λόγοΑΠΛΑ ούτε να παιδεύομαι με ρυθμίσεις ούτε τίποτα, έφτιαξα κανά 2 DVD μεάκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Να φανταστείς μου άρεσέ τόσο που το αγόρασα!
biker Αύγουστος 7, 2005 #9 Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris WinAVI! Απλά κορυφαίο! Συμφωνώ, και με πολλές επιλογές
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.