Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 Έχει αγοράσει κανείς από το chipshop?Μιας και έχει καλές τιμές σκέφτομαι να πάρω απο εκεί φορητό.Από εξυπηρέτηση μου φάνηκαν πολύ καλοί ευγενικοί και καταρτισμένοι..ακούω λοιπόν
alex_000 Αύγουστος 4, 2005 #2 Αύγουστος 4, 2005 Για το αρχείο αγόρασα ενα 510 + steelpad. Μια χαρά ηταν όλα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στο Rma εχουν πρόβλημα οι Ελληνες. Οταν είναι να αγοράσεις τρέχουν για σένα σαν τα σκυλια
nikolakis13 Αύγουστος 4, 2005 #3 Αύγουστος 4, 2005 Εγώ είχα πάρει μερικές καρτες δικτύου. πολυ καλή εξυπηρέτηση
Τζώρτζης Αύγουστος 4, 2005 Author #4 Αύγουστος 4, 2005 Από εξυπηρέτηση τους βλέπω να είναι θερμοί.Από rma κανείς με εμπειρία?επίσης όταν ένα προϊόν καλύπτεται από 1 χρόνο διεθνή εγγύηση μπορεί κα΄ποιος να μου εξηγήσει τα ψιλά γράμματα?όπως πρέπει να το πάω μέσω καταστήματος αγοράς για αλλαγή ή εγγύηση ,ή σε όποιο μαγαζί το πουλάει?κτλπ.
sa1901 Αύγουστος 4, 2005 #5 Αύγουστος 4, 2005 Πήρα και γω από εκεί, μόλις πριν 2 μέρες το δικό μου. Πολύ καλές τιμές και πολύ εξυπηρετικοί. Από RMA δεν έχω άποψη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.