Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2005 Έχει αγοράσει κανείς από το chipshop?Μιας και έχει καλές τιμές σκέφτομαι να πάρω απο εκεί φορητό.Από εξυπηρέτηση μου φάνηκαν πολύ καλοί ευγενικοί και καταρτισμένοι..ακούω λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Για το αρχείο αγόρασα ενα 510 + steelpad. Μια χαρά ηταν όλα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στο Rma εχουν πρόβλημα οι Ελληνες. Οταν είναι να αγοράσεις τρέχουν για σένα σαν τα σκυλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Αύγουστος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Εγώ είχα πάρει μερικές καρτες δικτύου. πολυ καλή εξυπηρέτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Από εξυπηρέτηση τους βλέπω να είναι θερμοί.Από rma κανείς με εμπειρία?επίσης όταν ένα προϊόν καλύπτεται από 1 χρόνο διεθνή εγγύηση μπορεί κα΄ποιος να μου εξηγήσει τα ψιλά γράμματα?όπως πρέπει να το πάω μέσω καταστήματος αγοράς για αλλαγή ή εγγύηση ,ή σε όποιο μαγαζί το πουλάει?κτλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Πήρα και γω από εκεί, μόλις πριν 2 μέρες το δικό μου. Πολύ καλές τιμές και πολύ εξυπηρετικοί. Από RMA δεν έχω άποψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.