spc Αύγουστος 7, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Το να ανακοινώσει πάντως κάτι πιο δυνατό από την 7800GTX το βρίσκω μάλλον χαζό από την στιγμή που είναι όντως στην κορυφή και η ΑΤΙ απέχει ακόμα χρονικά από την ανακοίνωση και διάθεση του δικού της chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 αν έχει την τεχνογνωσία όμως, κακό δε νομίζω να κάνει, ίσα ίσα θα ανοίξει η ψαλίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Αύγουστος 7, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 "Arriving 11th August we have NVIDIA's latest graphics card with stock available to purchase on the day. Prepare to be amazed once again"http://www.overclockers.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 την πέμπτη. για να δούμε τι θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris την πέμπτη. για να δούμε τι θα δούμε Ναι αλλα για να δούμε... θα πρέπει να Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ναι αλλα για να δούμε... θα πρέπει να να δούμε είπα, δεν είπα ότι θα ψωνίσω κι όλας προσωπικά πάνω από 300 ευρώ για gpu δε δίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 όριΑρχική απάντηση από totally_wired Ναι αλλα για να δούμε... θα πρέπει να όχι ρε τσάμπα φτάνεις μέχρι το βλέφαρο παντούμετά βάζεις το χέρι στην τσέπη για δοκιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris να δούμε είπα, δεν είπα ότι θα ψωνίσω κι όλας προσωπικά πάνω από 300 ευρώ για gpu δε δίνω Εγώ θα έδινα πάντως μερικά για την 4200ti σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris να δούμε είπα, δεν είπα ότι θα ψωνίσω κι όλας προσωπικά πάνω από 300 ευρώ για gpu δε δίνω τσιφουτι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εγώ θα έδινα πάντως μερικά για την 4200ti σου... εγώ τίποτα. απογοήτευση είναι από clocks. στα 315 με νερό κολλάει, έλεος. και οι μνήμες τελειώνουν στα 510 (255). Αρχική απάντηση από def τσιφουτι :P δεν είμαι τσιφούτης, 330 την είχα πάρει την 4200, και ούτε 3 χρόνια δεν την έχω. όλο κάρτες θα παίρνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ τίποτα. απογοήτευση είναι από clocks. στα 315 με νερό κολλάει, έλεος. και οι μνήμες τελειώνουν στα 510 (255). δεν είμαι τσιφούτης, 330 την είχα πάρει την 4200, και ούτε 3 χρόνια δεν την έχω. όλο κάρτες θα παίρνουμε? πλακα πλακα Σοτο τοσο ειχε τοτε,δλδ σε 2 χρονια η 6800gt-ultra θα ειναι σαν την 4200:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 σαν τεχνολογία ναι, θα είναι πίσω. άλλωστε δεν έχει dx10, που σε 1- 1.5 χρόνο σίγουρα θα χει βγει. είπαμε, τα pcιά αξίζει να τα παίρνεις και να τα χρησιμοποιείς από την πρώτη μέρα, αλλιώς χάνεις με τίποτα δεν είναι επένδυση. μόνη επένδυση είναι οι γνώσεις που αποκτάς από τη χρήση τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 δεν γινεται να βγαλουν κανενα pc που να κραταει 10 χρονια;:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ τίποτα. απογοήτευση είναι από clocks. στα 315 με νερό κολλάει, έλεος. και οι μνήμες τελειώνουν στα 510 (255). Σε εσένα θα τα έδινα εάν την πούλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 7, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να παρουσιασει απλα καποια παιχνιδια η ακομα και demos με τα τρια χαρακτηριστικα που δεν εχουν οι καρτες τις ατι SLI, SM3, and HDR.Καποιοι λενε για καρτα με 3 πυρηνες αλλα αμφιβαλω παρα πολυ αν μπορει η nvidia τωρα να φτιαξει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να παρουσιασει απλα καποια παιχνιδια η ακομα και demos με τα τρια χαρακτηριστικα που δεν εχουν οι καρτες τις ατι SLI, SM3, and HDR. Καποιοι λενε για καρτα με 3 πυρηνες αλλα αμφιβαλω παρα πολυ αν μπορει η nvidia τωρα να φτιαξει κατι τετοιο 3 ΠΥΡΙΝΕΣ; που θα χορεσουνε και ποση θερμοκρασια θα ανεβαζουνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 7, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def 3 ΠΥΡΙΝΕΣ; που θα χορεσουνε και ποση θερμοκρασια θα ανεβαζουνε; Ίσως να έχει την εμπειρία από το ps3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 7, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Κοιταξτε οπως διαβασα σε αρκετα φορουμ το πιο πιθανο συμφωνα με αυτα ειναι να παρουσιασει demo που εκμεταλευονται πληρως τα 3 παραπανω χαρακτηριστικα.Καποιοι ειπαν για 3 πυρηνες λεγοντας πως αν εβγαζε τετοια καρτα θα γινοταν παταγος και ελεγαν πως το σλογκαν του ps3 ειναι the power of the ps 3 αρα μπορει να δανειστηκαν απο εκει την τεχνολογια.Το θεμα ειναι οτι ακομα και αυτοι που ελεγαν τα τριπυρηνα σαν πιθανη εκδοχη συμφωνουσαν πως ειναι πολυ δυσκολο οντως να γινει κατι τετοιο για αυτο μην ας μην περιμενουμε πολλα και μεινουμε με την ορεξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 δηλαδή με 2 τριπύρηνες σε sli θα έχω 6 πυρήνες? πάω να πάρω το doom3, ήρθε η ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 7, 2005 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 αν ειναι οντως 3GPU σε μια καρτα με κανει να αναρωτιεμε ΠΟΣΟ μπροστα ηταν η 3dfx για την εποχη της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.