Jump to content

The power of three?

ea6gka

Recommended Posts

Το να ανακοινώσει πάντως κάτι πιο δυνατό από την 7800GTX το βρίσκω μάλλον χαζό από την στιγμή που είναι όντως στην κορυφή και η ΑΤΙ απέχει ακόμα χρονικά από την ανακοίνωση και διάθεση του δικού της chip.

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired

Εγώ θα έδινα πάντως μερικά για την 4200ti σου...

εγώ τίποτα. απογοήτευση είναι από clocks. στα 315 με νερό κολλάει, έλεος. και οι μνήμες τελειώνουν στα 510 (255).

Αρχική απάντηση από def

τσιφουτι:p :P :p

δεν είμαι τσιφούτης, 330 την είχα πάρει την 4200, και ούτε 3 χρόνια δεν την έχω. όλο κάρτες θα παίρνουμε? :p

Αρχική απάντηση από sotiris

εγώ τίποτα. απογοήτευση είναι από clocks. στα 315 με νερό κολλάει, έλεος. και οι μνήμες τελειώνουν στα 510 (255).

δεν είμαι τσιφούτης, 330 την είχα πάρει την 4200, και ούτε 3 χρόνια δεν την έχω. όλο κάρτες θα παίρνουμε? :p

πλακα πλακα Σοτο τοσο ειχε τοτε,δλδ σε 2 χρονια η 6800gt-ultra θα ειναι σαν την 4200:(

σαν τεχνολογία ναι, θα είναι πίσω. άλλωστε δεν έχει dx10, που σε 1- 1.5 χρόνο σίγουρα θα χει βγει.

είπαμε, τα pcιά αξίζει να τα παίρνεις και να τα χρησιμοποιείς από την πρώτη μέρα, αλλιώς χάνεις:D με τίποτα δεν είναι επένδυση. μόνη επένδυση είναι οι γνώσεις που αποκτάς από τη χρήση τους;)

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να παρουσιασει απλα καποια παιχνιδια η ακομα και demos με τα τρια χαρακτηριστικα που δεν εχουν οι καρτες τις ατι SLI, SM3, and HDR.

Καποιοι λενε για καρτα με 3 πυρηνες αλλα αμφιβαλω παρα πολυ αν μπορει η nvidia τωρα να φτιαξει κατι τετοιο

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Το πιο πιθανο σεναριο ειναι να παρουσιασει απλα καποια παιχνιδια η ακομα και demos με τα τρια χαρακτηριστικα που δεν εχουν οι καρτες τις ατι SLI, SM3, and HDR.

Καποιοι λενε για καρτα με 3 πυρηνες αλλα αμφιβαλω παρα πολυ αν μπορει η nvidia τωρα να φτιαξει κατι τετοιο

3 ΠΥΡΙΝΕΣ;:jump: που θα χορεσουνε και ποση θερμοκρασια θα ανεβαζουνε;

Κοιταξτε οπως διαβασα σε αρκετα φορουμ το πιο πιθανο συμφωνα με αυτα ειναι να παρουσιασει demo που εκμεταλευονται πληρως τα 3 παραπανω χαρακτηριστικα.

Καποιοι ειπαν για 3 πυρηνες λεγοντας πως αν εβγαζε τετοια καρτα θα γινοταν παταγος και ελεγαν πως το σλογκαν του ps3 ειναι the power of the ps 3 αρα μπορει να δανειστηκαν απο εκει την τεχνολογια.

Το θεμα ειναι οτι ακομα και αυτοι που ελεγαν τα τριπυρηνα σαν πιθανη εκδοχη συμφωνουσαν πως ειναι πολυ δυσκολο οντως να γινει κατι τετοιο για αυτο μην ας μην περιμενουμε πολλα και μεινουμε με την ορεξη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.