NoDsl Αύγουστος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Εγώ λεώ πως δεν τους έφτανε το 2 πάνε για "τρίο".....Αχ ανωμαλία που έχει πέσει στην nvidia.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Eμενα παλι μου θυμιζει τους τρεις σωματοφυλακες :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:21] μηπως ειναι 3 μητρικες σε σειρα? Motherboard SLI? Ναι... Η μια θα έχει πάνω τους... επεξεργαστές, η άλλη τις κάρτες γραφικών και η τρίτη θα έχει τις μνήμες και τις υπόλοιπες θύρες.Γιατί πλέον δεν θα χωράνε όλα αυτά σε μια μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Eγώ πιστευω ότι θα πρόκειται για μια κάρτα γραφικών πολυμηχάνημα. Γιατί το site της nvidia λέει ότι αντικαθιστά το βινύλιο την πληκρολόγηση και βέβαια τα παλιά γραφικά. Πιο πολύ σαν αίνιγμα μοιάζει παρα για τρεις κάρτες μαζί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Eγώ πιστευω ότι θα πρόκειται για μια κάρτα γραφικών πολυμηχάνημα. Γιατί το site της nvidia λέει ότι αντικαθιστά το βινύλιο την πληκρολόγηση και βέβαια τα παλιά γραφικά. Πιο πολύ σαν αίνιγμα μοιάζει παρα για τρεις κάρτες μαζί!! Lol βρε, τι είπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Αύγουστος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 PLAYSTATION 3:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 ισως ειναι και 3-gpu σε μια καρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..........και τους users κοροιδεύουν....χοχοχοχοχοτάδε έφη tigrakas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX http://www.nvidia.com/docs/CP/1/NV_PO3_count_468x60_NV.swf μου αρεσει που λεει :U dont use dial-up... Προφανως η Ελλαδα δεν ειναι το αγοραστικο κοινο της Δυναμης της Τριαδας..ωστοσο την nvidia την βλεπω να παιρνει ενα καμπαναριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Χαζαμαρες λετε....η nvidia εκανε μεγαλη ανακαλυψη ρε κοροιδα! Aνακαλυψε τον τροπο να σας τα παρει x3 (ρε παρτε μΑΤi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 the power of money , nothig else Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 6, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Eγω βρηκα αυτη την πληροφορια σχετικα με το θεμα και μαλλον θα εχει σχεση με τα καινουργια Driver που ετοιμαζει η NvidiaNVIDIA is teasing people with a new flash ad on their home page called, "The Power of 3". Now I have no idea what this could be, but I have a feeling that the leaked 80.40 drivers spilled out something of this nature. The Power of 3 could mean GTX / 2 CPU Cores - (Pentium D or Athlon 64 X2). That's the only logical solution I can come up with. I can't see the 7800 GT and possibly a 7600 as the "The Power of 3".Aμα ξερει κανεις τι καινουργια στοιχεια προσφερουν τα Forceware 80.40 τοτε ισως λυθει το μυστηριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 6, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 σπερνει πανικο η nvidia λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 6, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Τhe end is near!! Save yourselves!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Δηλαδή θα βγάλει δικούς της κοινούς drivers βελτιστοποιημένους για vga και cpu και chipset για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του συστήματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 6, 2005 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 εμένα μου κάνει πάντως σαν τίτλος gang bang τσόντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 6, 2005 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO εμένα μου κάνει πάντως σαν τίτλος gang bang τσόντας :worship: :worship: :rofl: :worship: :worship: :worship: Aπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2005 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO εμένα μου κάνει πάντως σαν τίτλος gang bang τσόντας :hehe: :rofl: :hehe: (εμπειρος ο προεδρος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 6, 2005 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Samael :hehe: :rofl: :hehe: (εμπειρος ο προεδρος ) Καλώστον! Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Αύγουστος 7, 2005 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Το overclockers παντως κανει λογο για καινουρια σειρα καρτων,οι οποιες θα ειναι αμεσα διαθεσιμες απο το καταστημα τους,τη μερα που θα ανακοινωθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.