Jump to content

The power of three?

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Ελάτε, αν δεν είναι κάτι σχετικό με το link που έδωσα θα είναι 3 κάρτες σε sli, to maximise our gaming experience :p:P:P

(μπαγιάτικο link έδωσα, sorry ):o

ΕΛΕΟΣ 3*vga για να παίζεις...

:giveup: :giveup: :giveup:

Ελάτε, αν δεν είναι κάτι σχετικό με το link που έδωσα θα είναι 3 κάρτες σε sli, to maximise our gaming experience :p:P:P

Ωχ, αν είναι έτσι, sorry Φανούρη μου αλλά παρακρατείται η κάρτα σου μέχρι νεωτέρας (προκειμένου το SLI μου να έχει προοπτικές τρι-ολέ) :p

Αρχική απάντηση από spc

Ωχ, αν είναι έτσι, sorry Φανούρη μου αλλά παρακρατείται η κάρτα σου μέχρι νεωτέρας (προκειμένου το SLI μου να έχει προοπτικές τρι-ολέ) :p

Κάρτα? ποια κάρτα? μα τι λέει ο κύριος....

Δλδ με 3 κάρτες και τον Χ2, στις 2 οθόνες θα έχεις τα fax που στέλνει εκείνη την στιγμή και στην 3η θα έχεις το preview του επόμενου?

Πλάκα έκανα Frost, αλλίμονο αν είναι 3 κάρτες για μία μητρική :p

Το ξέρω man...

3 κάρτες σε 1 m/b δεν λέει... θα βάζουμε 2 κάρτες με 2 gpu η καθε μία "The power of 4":fist: :p

Πλάκα στην πλάκα το πιο πιθανό είναι το σενάριο για το PS3 και μετά το ακολουθεί το SLIx3...Όταν μια εταιρεία κάνει μια τέτοια αινιγματική δήλωση όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς...ακόμα και τριπλό SLI...

(το οποίο εννοείται ότι όποιος δεν θα το χει θα είναι καταδικασμένος να μην μπορεί να παίξει ούτε pac man)

EEEE OXI ρε παιδια

Απο DUAL SLi τωρα θα βγαλουν TRI SLI :p

Τι θα γινει μας εχουν ταραξει στις καινουργιες λυσεις καθε λιγο

δεν προλαβαινουμε να αγορασουμε και αμεσως βγαινει κατι με διαφορετικη τεχνολογια επανω

και οι τιμες οπως παντας τσουχτερες :(

Τα "τρια μου" θα παρει η nvidia στο τελος :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.