Jump to content

Splinter Cell Chaos Theory τώρα και με SM2.0!

Πριονέτο

Recommended Posts

καλη φαση αν και αργησαν ΠΟΛΥ και φανταζομαι επιτηδες, ειναι κατασταση αυτη να εχεις δωσει 450-500 ευρω για μια X850 XT PE και να σου λενε " η 1.1 SM η παρε geforce 6xxx για 3.0 support η αλλιως τα @@ μου ":mad:

Eλα βρε

Τωρα το θυμηθηκε η Ubisoft που εχει ηδη τελειωσει το παιχνιδι το 90% του πληθυσμου καμια 100αρια φορες

Οταν το φωναζαμε στα Forum της Ubisoft λεγανε ΟΧΙ

πηγαινετε να αγορασετε nvidia καρτες αμα θελετε να το χαρειτε το παιχνιδι με τα ολα του :rolleyes:

Τωρα που το εχω ξεσκισει το παιχνιδι εδω και κατι μηνες TI να το κανω το SM 2.0 :getlost: :

Επρεπε να περασει τοσο καιρος ωστε να αποφασισουν να βγαλουν patch με υποστηριξη SM 2.0 ?? :mad:

.... Κλασσικά! :)

Παίζεις ένα παιχνίδι, το προχωράς, το τερματίζεις, και μετά σου λέει πάρε ένα patch για το τάδε εφέ, ή ένα που διορθώνει κάποια bugs, ή ένα που βελτιώνει το framerate κτλ κτλ...

Τι να το κάνω ρε μάστορα?

"Στο πόδι" τα φτιάχνετε τα παιχνίδια? Βιάζεστε? Δεν έχετε χρόνο ή γνώσεις? Δεν προλαβαίνετε τις εξελίξεις? Τι?

Θα μου πεις, οι καλοί προγραμματιστές-εταιρείες φτιάχνουν παιχνίδια για τις παιχνιδομηχανές.. πάσο..

Απο SM2.0 σε SM3.0 οι ουσιαστικες διαφορες ποιες ειναι παιδες? ξερεις κανενας να μας το πει με απλα λογια

συμφωνω απολυτα με τον vasot ασχετα αν δεν ανηκω σε αυτο το 90% :p

@ kbilly13 : ενταξει το πιασαμε, μας πιανουν τον κ*λο, pc sucks consola rul0z, happy ? :p

διαφορες SM 2.0 apo 3.0 αποσο ξερω υπαρχουν μονο στις επιδοσεις,με το 3.0 να θεωρειται πιο γρηγορο και ελαφρυ, περα απο αυτο στο χερι του καθε προγραμματιστη ειναι για το τι θα βλεπεις με το 3.0 και τι με το 2.0 ;-)

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 03:16]

@ kbilly13 : ενταξει το πιασαμε, μας πιανουν τον κ*λο, pc sucks consola rul0z, happy ? :p

Μην το γενικεύεις τώρα και εσύ... απλά "ο καθένας στο είδος του"

(Και όχι, δεν είμαι happy... :mad: , πες τη γνώμη σου όπως όλοι, και όχι ειρωνίες... από πού και ως πού? ΟΚ?)

ρε συ, σε παρεξήγησα, νόμιζα ότι είσαι από τους "άλλους"... :D

(xbox360 θα πάρουμε μεγάλε, και άσε τους να παιδεύονται με τα patch, και το framerate...)

Αν και είμαι "μεγάλο" παιδί, δεν πρέπει να λέω τέτοια...

Το pc θα εξακολουθεί να έχει "εξέχουσα" θέση πάνω στο γραφείο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.