g_0x Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 παιδες μου κολλαει το san andreas κε αναγκαζομε να κανω ρεσταρτ το πι-σι εκει που παιζω και δε ξερω τι να κανω.η καρτα γραφικων δεν ειναι υπερχρονισμενη.τι να κανω και που να οφειλεται?και εκτος απο μενα αλλοι 3 μου ειπαν οτι τρωνε κολληματα ο ενας απο αυτους με 1GB ραμ...
Maximus Αύγουστος 3, 2005 #2 Αύγουστος 3, 2005 1) Μήπως υπερθερμένεται ο επεξεργαστής σου? Δες στο BIOS όταν κάνεις το restart τι θερμοκρασία έχεις?2) Επειδή όμως το πρόβλημα το έχετε λες 4 άτομα, μήπως είναι αντιγραμμένο το παιχνίδι και το crack του είναι για πέταμα?
giorgos_cupra Αύγουστος 3, 2005 #3 Αύγουστος 3, 2005 Γιατι δεν το εγραφες το προβλημα σου στο ομωνυμο thread ρε τρελε?
g_0x Αύγουστος 4, 2005 Author #4 Αύγουστος 4, 2005 ειδα ενα για gta αλλα δεν ελεγε για προβληματα κολληματων...συγνωμη ρε παιδια.κατα τα αλλα δε κανει ρεσταρτ.κολλαει και εγω του κανω ρεσταρτ με κουμπακι!οσο για τους οδηγους της καρτας, εβαλα μια πιο καινουρια εκδοση την 4.11 των catalyst και κολλησε χθες μετα απο 2μιση ωρες παιχνιδιου.
Athens2004 Αύγουστος 4, 2005 #5 Αύγουστος 4, 2005 Μην σκατε αδικα . Ουτε hardware ουτε driver φταιει . To c***k του game φταιει . Και επίσης κολλάει συνήθως και σε load missions πιο πολυ. ντου ντου ντου γκειμ κοπυ τελεια κομ/.
GruntGR Αύγουστος 4, 2005 #6 Αύγουστος 4, 2005 4.11 ? 5.7 δεν ειναι η τελευταια ? :P παντως εγω οταν το κατεβασα κατεβασα και το αντιστοιχο crack ( Hoodlum ) και δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα, ουτε crash ουτε restart, ok μονο με τον ηχο ειχα προβληματακια αλλα με λιγο ψαξιμο (και την αχρηστευση ενος headset #@)($$@()##$) ) εφτιαξαν καποια απο αυτα ;-)
g_0x Αύγουστος 4, 2005 Author #8 Αύγουστος 4, 2005 παιδες thnx.μολις το βρηκα και θα το δοκιμασω.αλπιζω να μη τρωει κολληματα.οσο για τους drivers δε νομιζο οτι ειναι και τοσο παλιοι.απο περιοδικο λιγο πριν το πασχα τους εχω.
CaptainMilo Αύγουστος 5, 2005 #9 Αύγουστος 5, 2005 Με το καινούργιο ........ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
bekris Αύγουστος 5, 2005 #10 Αύγουστος 5, 2005 Να διορθώσω - συμπληρώσω τον Athens2004 «γμέϊμκόπυγουόρλντ τνοτ κομ». Έχει τα πάντα.Το γέϊμ δεν το έχω ορίτζιναλ (το δανείσθηκα από ένα φίλο βρε) και μου έκανε διάφορες κόνξες βασικά freeze μετά το intro. Mετά το patch όλα οκ (με εξαίρεση τον ήχο μετά τα saves που και αυτό φτιάχνεται όταν μπεις σε αυτ/το και αλλάξεις σταθμό).AAAa να μην ξεχάσεις να δεις και το hot cafe 2 :whistling :whistling
g_0x Αύγουστος 7, 2005 Author #12 Αύγουστος 7, 2005 παιδες ακομα κολλημα δεν εβγαλε.αλλα αν προκυψει κατι τοτε μαλλον δεν θα ειναι απο το κρακ.
dimpar Αύγουστος 26, 2005 #14 Αύγουστος 26, 2005 Βοήθεια μάγκες. Μόλις εγκατέστησα το San Andreas στον υπολογιστή μου με το κρακ από game copy world.com και μόλις φτάνω σε μία αποστολή στην αρχή ακόμα του παιχνιδιού με πετάει στα windows.!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.