Jump to content



ασύρματο πληκτρολόγιο SOS καίγομαι


ok1gr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα pc fujitsu siemens multitainer με ένα ασύρματο κολοπληκτρολόγιο. Από ότι φαίνεται πατήθηκε κάποιος συνδιασμός πλήκτρων και αν πατήσω ένα κουμπί κουνιέται το ποντίκι και δεν γράφει τπτ. Έχει και το κουμπί fn. Μήπως ξέρει κανείς τον συνδιασμό????????

Και αυτό το μήνυμα πώς το έγραψες; Με το ποντίκι; :D (just kidding)

Λίγο δύσκολο να βρεις απάντηση, είναι πολύ συγκεκριμένο το ερώτημά σου και πολύ ειδικό το hardware που δε χρησιμοποιείται ευρέως. RTFM (Read The Fine Manual) ή αν δε σου κάτσει γκούγκλισέ το!

Το pc είναι φίλου.

Το manual δεν λέει τίποτα.

Την τελευτέα φορά που μπήκα στο bios θυμάμαι που έλεγε <<usb keyboard support - disabled>>.

Αν βάλω ένα usb έχει καμιά ελπίδα να δουλέψει? (Το pc δεν έχει θύρες ps2).

please help!!!!!!!!!

εκτος απο την προφανη λυση του να δανειστεις ενα πληκτρολογιο και να τα ενεργοποιησεις,δοκιμασε αυτο με τους drivers και πηγαινε και στον πινακα ελεγχου στην επιλογη προσθηκη υλικου και κανε μια αναζητηση

Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Α... το pc αυτό δεν έχει ps2. -->Δεν παίρνει πληκτρολόγιο!

μηπως λεω μηπως να εκανες ενα clear cmos απο κανενα jumperaki ωστε να πηγαινε το bios στην αρχικη κατασταση?

μπορεις να δωκιμασεις και το αλλο βγαλε τη μπαταρια απο το mobo για να 'πανε' οι ρυθμισεις στο default value στο βιος και ξαναβαλε τη μπαταρια.

Λέτε να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις του πληκτρολιγίου στο bios? Μάλλον αποθηκεύονται στην πλακέτα λήψης ir! Οι default ρυθμίσεις έχουν το usb keyboard support disabled.

@chosen: είσαι σίγουρος???

Αν κάνω reset bios, μετά δεν θα μπορώ να το ξεκινήσω καθόλου καθώς το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται σωστά ούτε σε dos ούτε μπορώ να μπώ στο bios!

Αρχική απάντηση από ok1gr [Σήμερα, στις 11:58]

Λέτε να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις του πληκτρολιγίου στο bios? Μάλλον αποθηκεύονται στην πλακέτα λήψης ir! Οι default ρυθμίσεις έχουν το usb keyboard support disabled.

κοιτα αν βγαλεισ τη μπαταρια ολες οι ρυθμισεις στο βιος σεταρονται στο default αλλα ΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙς ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ. βγαλε τη πριζα προτου βγαλεισ τη μπαταρια

φιλικα απολλο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.