Jump to content

INTEL P3...........

Qlim4X

Recommended Posts

καλημερα παιδες

θα ηθελα να ροτισο που θα μπορουσα να βρω ενα cpu ιντελ Ρ3 socket (νομιζω 1 το καθετο)

εχω μια μητρικη εδο και 7 χρονια με εναν 450 και θα ηθελα να την αναβαθμισο απλος για να εχω ενα πισακι για να κατεβαζει........

η μητρικη ειναι JETWAY J-710AF

μεχρη τι cpu περνει πανο???

επίσης έχω την εντύπωση ότι είχαν βγει και αντάπτορες slot 1 -> socket pws to lene.

Αρχική απάντηση από RootX

Πάντως στο site της Jetway, παρόλο που έχει και παμπάλαια μοντέλα, το συγκεκριμένο δεν το βρήκα.

ούτε το google το χει :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:35]

επίσης έχω την εντύπωση ότι είχαν βγει και αντάπτορες slot 1 -> socket pws to lene.

ούτε το google το χει :hehe:

slot -->socket370!Ειχα παλιοτερα ενα τετοιο!Νομιζω οτι slot1 βγηκε μεχρι 600 και μετα το γυρισαν σε 370...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Απ'ό,τι έχω ακούσει από Αθηναίους μπορεί στην Cosmodata να βρεις τπτ τέτοιο...

Μπορεί, ναι... αν πεταχτείς χτύπα και μία κουρελού για το εξοχικό έχει σε ποικίλα χρώματα και σχέδια :hehe:

Λοιπόν...

Τα Socket 370 είναι 2 ειδών.

Τα FCPGA και τα PPGA

Τα FCPGA είναι αυτά που δέχονται τους coopermine. Τα PPGA είναι ουσιαστικά για τους πρώτους celeron socket370 που είχαν βγεί με το 66άρι bus. Αυτά για το εάν πας στην λύση του adaptor slot1->370. Γιατί υπάρχουν και τα 2 είδη adaptor και μπορεί να μπερδευτείς

Για να πας σε αυτή την λύση τουλάχιστο πρέπει να μας πεις εάν μπορείς να βάλεις bus 133 και το μέγιστο multy. Ακόμα εάν πεις το chipset της mb ίσως βγάλουμε άκρη

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Απ'ό,τι έχω ακούσει από Αθηναίους μπορεί στην Cosmodata να βρεις τπτ τέτοιο...

indeed. νομίζω και στο μοναστηράκι μπορείς να βρεις, την κυριακή, αλλά είναι να σου κάτσει λίγο.

Αρχική απάντηση από RootX

Πάντως στο site της Jetway, παρόλο που έχει και παμπάλαια μοντέλα, το συγκεκριμένο δεν το βρήκα.

ποτε δεν την ειχε αυτη την μιτρικη και μου φενοτανε περιεργο..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.