tigrakas Αύγουστος 23, 2005 Author #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Και κάτι άλλο επειδή είδα τη λίστα του λάμπη στα 3dmark05 παρατήρησα ότι δεν σας βγάζει cpu tests και score. Μήπως έκανα καμιά πατάτα και δεν έπρεπε να τα αφήσω όλα default όπως τα άφησα αλλά να κάνω καμιά ρυθμισούλα; ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 23, 2005 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Μια χαρά είναι τα αποτελέσματά σου τίγρη, να χαίρεσαι την κάρτα σου και καλό gaming Η κάρτα έπρεπε να βγάλει τέτοιο σκορ, οπότε δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα. Όσο για τα κολλήματα, πίστεψέ με, και στα 5,5GHz να τον πας τον επεξεργαστή σου εκείνο το τεστ κολλάει. Αν θυμάσαι είναι το CPU Test και είναι ΠΟΛΥ βαρύ, οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 23, 2005 Author #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 αυτό περί του των cpu tests που μου βγάζει αποτέλεσμα και σκορ πρέπει να γίνει ή να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 23, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Σόρρυ και κάτι τελευταίο. Τους χρονισμούς της κάρτας στα αποτελέσματα του 3dmark μου δίνει των 2d δηλαδή 275/1.25 και όχι 450/1.25. Γιατί συμβαίνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 23, 2005 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Α δεν το έχω προσέξει σε μένα, πάντως ξέρω ότι πολλές φορές δίνει ότι να ναι, σε άλλους λέει κάτι 2MHz ξέρω γω, don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.