FrOsT Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 Octopus Waterblock Εντυπωσιακότατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 πολυ ωραιο! αλλα γιατι εχει τετοιο σχημα εκτος απο τον πυρηνα ψυχει και τιποτα αλλο πανω στην καρτα? :...: αλουμινενιο ειναι ? ετσι το κοβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN πολυ ωραιο! αλλα γιατι εχει τετοιο σχημα εκτος απο τον πυρηνα ψυχει και τιποτα αλλο πανω στην καρτα? :...: αλουμινενιο ειναι ? ετσι το κοβω... Ψύχει και τις μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 μαμαει και πανο που εψαχνα μπλοκ για την νεα μου 6800GTπου θα το βρουμε ρε frost επιδη δεν καταλαβα γρη τι μαρκα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Αύγουστος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Υπεροχο block αλλα νομίζω πως θα σκοτώνει τη ροή. Αν ειναι και αλουμινενιο ακομα χειροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 μαρκα τωρα λεει ketchak.. μηπως το εχει φτιαξει κανενας? εχει και link για e-mail μεσα στο σιτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αναφέρονται τιμές ή δεν κάνουν για καρδιακούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Πολυ καλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Αύγουστος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Πω ρε φουστη αμα εχεις φαντασια δες τι μπορεις να φτιαξεις....Κι επειδη ειμαι κομπλεξικός...Εκεινα τα τσουτσουνο σωληνακια τι μου τα θελαν εκει?Χαλανε όλη τη ροή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN μαρκα τωρα λεει ketchak.. μηπως το εχει φτιαξει κανενας? εχει και link για e-mail μεσα στο σιτε. To block είναι custom made από τον ketchak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 και εγω αυτο καταλαβα... αλλο ποσο παει το μαλλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN και εγω αυτο καταλαβα... αλλο ποσο παει το μαλλι. Δεν πάει!Δεν είναι για πώληση το block ή μάλλον τα blocks, κατασκευάστηκαν 3 μέσα σε 3 μήνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 ωραίος σχεδιασμός. αλλά ένα block το μήνα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Ρε παιδιά δεν θα μειώνεται η ροή! Τα σωληνάκια είναι μεν μικρά, είναι δε πολλά! Είναι 8 σωληνάκια! Και αν δεν τα είχε αυτά πώς θα έπαιρνε το όνομα "Octopus"Αρχική απάντηση από nikolakis13Υπεροχο block αλλα νομίζω πως θα σκοτώνει τη ροή. Αν ειναι και αλουμινενιο ακομα χειροτερα Δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει το υλικό κατασκευής (αλουμίνιο ή χαλκός) με το αν θα περιορίζει τη ροή ή όχι... Για λύστε μου αυτήν την απορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Αύγουστος 10, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αυτο για το αλουμίνιο το εγραψα επειδη οι περισσοτεροι εχουν χαλκινα ψυγεια, μπλοκ κτλ και θα υπαρχει διαβρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Εξαιρετικα ομορφο μπλοκ....:worship: Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει απαραιτητα να σκωτωνεται η ροη με το συγκεκριμενο...:wassat: Δηλαδη αυτος που το κατασκευασε ηταν χαζος,δεν εκανε μελετες πρωτα...ή το εκανε μονο για την ομορφια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.