ΝTG Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 Eχω κατεβασει καποια παιχνιδια για το παραπανω κινητο!!Επειδη ειμαι καινυργιος στη νεα αυτη τεχνολογια(ειχα "συλλεκτικο" μεχρι τωρα) πως μπορω να περασω τα παιχνιδια και να τα παιζω στο κινητο?μη γελατε-βριζετε ειπαμε καινουργιος στη νεα τεχνολογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Πάρε ένα usb-blutooth και στείλε τα παιχνίδια στο κινητό.+Έτσι θα μπορείς να μεταφέρεις φωτό και βίντεο από το κινητό στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Eμμεσα μου απαντησες!Δεν εχω προβλημα στο πως θα τα περασω στο κινητο αλλα στο πως θα τα παιξω!Δλδ απλα βαζω τα αρχειακια μεσα!That's all?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Ναι! Το κινητό τα ταξηνομεί μόνο του σύμφωνα με την επέκταση του αρχείου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Δες και στο www.myphone.gr στο φορουμ του V800 για περισσοτερες πληροφοριες...(πρεπει να γραφτεις μελος αν δεν κανω λαθος για να δεις το συγκεκριμενο φορουμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.