Jump to content

Laptop γνώμες

Τζώρτζης

Recommended Posts

Είμαι σε δρόμο αγοράς φορητού.

Έχω βρει έναν καλό από γνωστό μου,μεταχειρισμένο μοντέλο compaq nx9010(HP),σε τιμή 550.

Δε δίνω όμως περισσότερα για μεταχειρισμένο και έχω κοιτάξει τους εξής:

ACER ASPIRE 5022WLMi

ACER ASPIRE 3023WLMi

ACER ASPIRE 1682WLMi 512MB

Τι λέτε?δίνω κοντά στα 1000..

ευχαριστώ

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

5022. δες και 1691 (τα 168x είναι παλιότερα)

Ωραία και εγώ προς τα κει τείνω.

Αλήθεια αξίζει ο 5024 τα επιπέον 150?η μόνη διαφορά είναι στα mb της χ700?

(χ600 η χ700 έχει?διότι άλλα λέει στο πλαίσιο και άλλα στο chipshop

To 5022 εχει σιγουρα την Χ600!Το 5024 νομιζω ειναι και στα 1.8Γηζ!Νομιζω οτι τα αξιζει εναντι του 5022!Απο τα 3 μαλλον προσωπικα θα διαλεγα το 5024!Κατι σε centrino (1,6-1,73-1,8?) με καλυτερη καρτα δεν μπορεις να βρεις?

Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 08:26]

5024 προτείνω. 1212 ευρά. Αξίζει τη διαφορά λόγω των 128 mb στην κάρτα και τον Turion 1.8 Έτσι με έψησε κι ο Σωτήρης...

καλά δεν έκανα? :o:innocent:

καλό το 1693 αλλά ανεβήκαμε ήδη 29.21% από τα που λέω να διαθέσω...

θα δω μήπως περιμένω το Σεπτέμβρη να βγουν καινούργια μοντέλα.ετκός αν βρω 5022,5024 ή 1693 σε συμφέρουσες τωρινές τιμές.

Το φανταστηκα οτι θα παιξεις στα 1000€ αλλα μιας που αναφερθηκε το 5024 ειπα να δειξω και το 1693!ΠΑντως δυσκολα θα κρατησεις το αυθεντικο λειτουργικο!Ασε που τρωει και 2 γιγα για backup της acer!

Παιδιά μη πολύ σημαντική ερώτηση.

Να πάρω Acer ή όχι?....

Είναι προβληματικά μηχανημάνατα όπως και το επίσημο service τους? (ΑΛΜΑΝ)

Αν λέτε να μη πάρω Acerπροτείνετέ μου ένα μηχάνημα κοντά στα 1000 (±20%) που να έχει αξιοπιστία εγγυημένη και επιδόσεις άξιες λόγου(όπως πχ το 5024)

εγω θα σου ελεγα να παρεις!Δεν εχει την αιγλη και το κυρος καποιας εταιριας με πιο βαυ ονομα αλλα στα λεφτα που δινεις δυσκολα θα βρεις παρομοιο!Για την ακριβεια δεν προκειται να βρεις παρα μονο αν "ξεχασεις" την καρτα γραφικων!!Και εγω καποτε ημουν την ιδια θεση για το αν πρεπει να παρω acer αλλα τελικα πηρα!Ειναι λεπτο ασημι και τα ειχε ολα (τοτε) χωρις καποιες υπερβολες στα 1280€ -τον οκτοβρη-νοεμβρη- αν θυμαμαι καλα!(centrino 1,5 -τοτε εγιναν ευρεως γνωστοι-9700,512,60,card reader ενσωματωμενο,wifi υπερυρθες κλπ)!Μεχρι τωρα κανενα προβλημα δεν εβγαλε και εφαγε και το oc του πριν κλεισει μηνα!

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

Παιδιά μη πολύ σημαντική ερώτηση.

Να πάρω Acer ή όχι?....

Είναι προβληματικά μηχανημάνατα όπως και το επίσημο service τους? (ΑΛΜΑΝ)

Αν λέτε να μη πάρω Acerπροτείνετέ μου ένα μηχάνημα κοντά στα 1000 (±20%) που να έχει αξιοπιστία εγγυημένη και επιδόσεις άξιες λόγου(όπως πχ το 5024)

σίγουρα δεν είναι dell, ibm κλπ από άποψη ποιότητας.

αυτό καλό είναι να το ξέρεις από πριν, και να μην έχεις ψευδείς απαιτήσεις.

είναι όμως μεγάλη εταιρία, με μεγάλους τζίρους, διότι έχει κορυφαίο value/money παγκοσμίως.

το ισοδύναμο σε dell με το δικό μου, δύσκολα το ριχνα απ' τα 2000 ευρώ.

ναι, το service όλος μα όλος ο κόσμος, λέει ότι είναι μούφα.

προσωπικά είμαι ευχαριστημένος πάντως:)

βέβαια μην ξεχνάς και αυτό που έχουν οι έλληνες να εκθειάζουν αυτά που αγοράζουν και να θάβουν τα υπόλοιπα (μέχρι ενός βαθμού το χω κι εγώ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.