loki Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 To εχει χτυπησει κανεις να μας πει εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι να ξεπαραδιαστω τωρα που ηρθαν οι εκπτωσεις εεε οι "φθηνοι" διπυρηνοι ηθελα να πω...Ειναι ησυχο ροχαλιζει τα βραδια ειναι υποφερτα ζεστο η μπορω να αντικαταστησω το φοιτητικο φουρνακι σαν λυση 2 σε 1.Απλα σκεφτομαι θα αντεξει το 350αρι τροφοδοτικο διπυρηνο επεξεργαστη και βαρβατη καρτα η θα εχω μια μπομπα ετοιμη να εκραγει παντως η προοπτικη ενος τοσου δα κουτιου με ενσωματωμενη την τελευταια λεξη της τεχνολογιας με εξιταρει αν μη τι αλλο.
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #2 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από loki To εχει χτυπησει κανεις να μας πει εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι να ξεπαραδιαστω τωρα που ηρθαν οι εκπτωσεις εεε οι "φθηνοι" διπυρηνοι ηθελα να πω...Ειναι ησυχο ροχαλιζει τα βραδια ειναι υποφερτα ζεστο η μπορω να αντικαταστησω το φοιτητικο φουρνακι σαν λυση 2 σε 1.Απλα σκεφτομαι θα αντεξει το 350αρι τροφοδοτικο διπυρηνο επεξεργαστη και βαρβατη καρτα η θα εχω μια μπομπα ετοιμη να εκραγει παντως η προοπτικη ενος τοσου δα κουτιου με ενσωματωμενη την τελευταια λεξη της τεχνολογιας με εξιταρει αν μη τι αλλο. δοσε κανα λινκ ρε μαστορα να δουμε και εμεις μπας και ανοιξη το ματακι μας
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #3 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δοσε κανα λινκ ρε μαστορα να δουμε και εμεις μπας και ανοιξη το ματακι μας SHUTTLE SN25P
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #5 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr πολυ καλο το μικρο..........ποσο εχει ρε παιδες??? Skoutz it
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #6 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Skoutz it thanks man ακριβουτσικο ειναι το ριμαδη...........και το μονο που εχεις να βαλεις ειναι cpu , ram ,vga , HDD..........πολυ ακριβο βγαινει στο σινολο
RootX Αύγουστος 2, 2005 #7 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από loki To εχει χτυπησει κανεις να μας πει εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι να ξεπαραδιαστω τωρα που ηρθαν οι εκπτωσεις εεε οι "φθηνοι" διπυρηνοι ηθελα να πω...Ειναι ησυχο ροχαλιζει τα βραδια ειναι υποφερτα ζεστο η μπορω να αντικαταστησω το φοιτητικο φουρνακι σαν λυση 2 σε 1.Απλα σκεφτομαι θα αντεξει το 350αρι τροφοδοτικο διπυρηνο επεξεργαστη και βαρβατη καρτα η θα εχω μια μπομπα ετοιμη να εκραγει παντως η προοπτικη ενος τοσου δα κουτιου με ενσωματωμενη την τελευταια λεξη της τεχνολογιας με εξιταρει αν μη τι αλλο. Έχω το sb75g2. Αν ο 2πύρηνος 8έλει περισσότερο ρεύμα από 3.2@3.7 prescott, αν η κάρτα που 8α βάλεις θέλει περισσότερο ρεύμα από 6800gt και 2 raptors, τότε ίσως να σε απασχολεί το τροφοδοτικό Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό του, μην ανυσηχείς. Το θέμα της θερμότητας είναι πρόβλημα, πολύ μικρός χώρος και πολύ ζεστά εξαρτήματα, αλλά όλα παίζουν μια χαρά, so far. Κουκλί το άτιμο
spc Αύγουστος 3, 2005 #8 Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από loki To εχει χτυπησει κανεις να μας πει εντυπωσεις για τσέκαρε με τον georgeadams.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.