Jump to content

Φθηνες μνημες sdram

loki

Recommended Posts

Tι λεει το ατομο εε?:blink: Παρ ολα αυτα εχω εναν αρχαιο ΡΙΙΙ στα 866mhz και 128mb μνημη και θελω να φτιαξω να δικτυακι οποτε οπως σωστα μαντεψατε χρειαζομαι μνημη για το σαραβαλο το οποιο παιρνει στο καθε slot dimm μεχρι 256mb λεω να βαλω συνολο 512mb. Που μπορω να βρω φθηνες τετοιες μνημες?Θα παιζει κανα football manager πως το κοβετε?Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας με τις σημερινες sdram 133?

Αρχική απάντηση από power

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τις τιμές τους.

Αντί να τα βάλουν τσάμπα για να φεύγουν, βλέπεις κατι πράγματα και σου σηκώνεται το πετσί.

Νομίζουν οτι θα τα κρατήσουν για χρόνια???

Νομος προσφορας κ ζητησης.....Θες κατι που δεν βρισκεται ευκολα??? Θα πλερωσεις....:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Νομος προσφορας κ ζητησης.....Θες κατι που δεν βρισκεται ευκολα??? Θα πλερωσεις....:D

Δηλαδή να θέλω έναν pIII στα 750 και να πληρώσω 78.5 χωρίς το ΦΠΑ?

Ποίος θα τα δώσει?

Εγώ και εσύ όχι...

Όχι ο πιτσιρικάς που παίζει games

Η κυρία που μάζεψε κουπόνια από τις εφημερίδες και πήρε έναν quest πριν χρόνια? Ούτε αυτή γιατί αφού διαβάζει εφημερίδα θα έχει δει τις τιμές ένος καινούργιου από τα διαφημιστικά φυλλάδια και δεν θα μπει στον κοπο να αναβαθμίσει το pc της.

http://www.stock-house.gr/ProductShow.asp?Ctg=70201&Mciid=12473

Αρχική απάντηση από tristeno

Είναι έμμεσος τρόπος να σε αναγκάσουν να αγοράσεις κάτι ακριβότερο. Πολύ απλή λογική της αγοράς.

Συμφωνώ... Μόνο που σε αυτή την περίπτωση αυτός δεν προσφέρει τίποτα καλύτερο/ακριβότερο.

Δεν πιστεύω πως κάποιος αγοράζει και stockary used για να του μένουν... Οι τιμές είναι εξωφρενικές στην περίπτωση που κάποιος τσιμπίσει... Αυτό δεν δίχνει επαγγελματική συμπεριφορά αλλά αλεξιπτωτίστικη. Σχεδόν τίποτα δεν πωλείται σε λογική τιμή σε αυτά τα μαγαζία...

Το μόνο που μπόρεις να πάρεις σε λογική τιμή είναι κάνενα case...

Ελεύθερη αγορά είναι, όσο θέλει θα χρεώνει αφού δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις από εκεί. Όταν αγοράζεις από stock πρέπει να ξέρεις. Αν πας στα χαμένα, καλά να πάθεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.