nickthegreek Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 Όπως λέει και το θέμα θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου. Υπάρχει περίπτωση να μου κλείνει η οθόνη και να μου βγάζει "no signal" λογω της υψηλής θερμοκρασίας που πιθανόν έχει? Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καθήσει καλά το block για την υδρόψυξη και να μου το κάνει αυτό? Πως μπορώ να καταλάβω?
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #2 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Όπως λέει και το θέμα θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου. Υπάρχει περίπτωση να μου κλείνει η οθόνη και να μου βγάζει "no signal" λογω της υψηλής θερμοκρασίας που πιθανόν έχει? Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καθήσει καλά το block για την υδρόψυξη και να μου το κάνει αυτό? Πως μπορώ να καταλάβω? καταρχας τι καρτα εχεις???
nickthegreek Αύγουστος 2, 2005 Author #3 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 19:50] καταρχας τι καρτα εχεις??? Μία fx5700LE... Τώρα που έχω το σεσουάρ ( ) να φυσάει κρύο αέρα πάνω στο μποκ δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που ανέφερα (να κλείνει η οθόνη και να βγάζει "no signal" η να αναβοσβήνει...Mάλλον θα φταίει ότι δεν έχει καθήσει καλά το μπλοκ πάνω..ε???
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #4 Αύγουστος 2, 2005 νομιζο οτι η 5700LE δεν εχει εσθητιρα αλλα δοκιμασε με το riva tuner μπας και την δεις......θερμοαγογιμη εβαλες???αν δεν παταει το μπλοκ καλα βγαλτο και δες αν εχει αφιση ιχνος πανο του η GPU....
nickthegreek Αύγουστος 2, 2005 Author #5 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 19:58] νομιζο οτι η 5700LE δεν εχει εσθητιρα αλλα δοκιμασε με το riva tuner μπας και την δεις...... θερμοαγογιμη εβαλες??? αν δεν παταει το μπλοκ καλα βγαλτο και δες αν εχει αφιση ιχνος πανο του η GPU.... Έβαλα πάστα...την artic silver 5....Πλεον δεν χρειάζετε να δω θερμοκρασίες για να καταλάβω... Μόλις πήρα το σεσουάρ που φυσούσε στο μπλοκ η οθόνη άρχισε να αναβοσβήνει..!! ενώ μόλις το ξαναέβαλα δεν έιχα πρόβλημα.... Τόσο πολύ ρε παιδιά:cry:
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #6 Αύγουστος 2, 2005 δεν παιζει αυτο που λες .............η 5700le δεν εχει και καμια τεραστια θερμικη ισχηισε full load με αερα αντε να εχει 52 και με Ο/C (η κανονικη και οχι η LE)ενο μια 6800 εχει55-60 idle και με πολυ καλητερι ψυκτρααπ οτι λεει η asus η 5700 εχει θερμικη ανοχη 110 βαθμουςκατι αλλο θα φτεει ...............εκτος αν δεν παταει καθολου το μπλοκ
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #7 Αύγουστος 2, 2005 το χεις σφίξει καλά? γενικά τα gpu block θέλουν καλό σφίξιμο, γιατί είναι ακριβώς ανάποδα, οπότε έχουν την τάση να "ξεκολλάνε" απ'την κάρτα. ρίχτου μια ματιά ακόμη (με το μαλακό, μην κόψεις την κάρτα στα 2:D)
nickthegreek Αύγουστος 2, 2005 Author #8 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:05] δεν παιζει αυτο που λες .............η 5700le δεν εχει και καμια τεραστια θερμικη ισχηισε full load με αερα αντε να εχει 52 και με Ο/C (η κανονικη και οχι η LE)ενο μια 6800 εχει55-60 idle και με πολυ καλητερι ψυκτρααπ οτι λεει η asus η 5700 εχει θερμικη ανοχη 110 βαθμουςκατι αλλο θα φτεει ...............εκτος αν δεν παταει καθολου το μπλοκ Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πως το εξηγείς αυτό με το σεσουάρ? Απορώ πως μπορεί να μην πατάει το μπλοκ αφού έχω βηδώσει πολύ καλά τις βίζες που το στηρίζουν πάνω σε αυτή και επιπρόσθετα δεν κουνιέται καθόλου.
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #9 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris το χεις σφίξει καλά? γενικά τα gpu block θέλουν καλό σφίξιμο, γιατί είναι ακριβώς ανάποδα, οπότε έχουν την τάση να "ξεκολλάνε" απ'την κάρτα. ρίχτου μια ματιά ακόμη (με το μαλακό, μην κόψεις την κάρτα στα 2:D) ρε λες να ειναι ο σουγκλακος???
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #10 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πως το εξηγείς αυτό με το σεσουάρ? Απορώ πως μπορεί να μην πατάει το μπλοκ αφού έχω βηδώσει πολύ καλά τις βίζες που το στηρίζουν πάνω σε αυτή και επιπρόσθετα δεν κουνιέται καθόλου. μπας και τα εχει κλασει η καρτα σου???
nickthegreek Αύγουστος 2, 2005 Author #11 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:09] μπας και τα εχει κλασει η καρτα σου??? Μα τότε δεν θα μπορούσα να εργαστώ στο κομπιούτερ ή θα μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα στη λειτουργεία του πράγματα που δεν συμβαίνουν (μόνο όταν έχω ανοιχτό το σεσουαρ βέβαια )
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #12 Αύγουστος 2, 2005 για δοκιμασε να βαλεις και το στοκ κουλερακι..............και πες μας τι γινετε
nickthegreek Αύγουστος 2, 2005 Author #13 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:16] για δοκιμασε να βαλεις και το στοκ κουλερακι..............και πες μας τι γινετε To έκανα και πάλι τα ίδια...μόνο με το σεσουάρ κρατιέται ανοιχτή η οθόνη και δεν αναβοσβήνει...!!!...Αντε ας πούμε ότι χάλασε η κάρτα..αλλά με το σεσουαρ γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα?
Qlim4X Αύγουστος 2, 2005 #14 Αύγουστος 2, 2005 μπορεις να δοκιμασεις καμια αλλη καρτα να μας πεις???για δοκιμασε κανα τεστ σε μνημεςοταν στο κανει αυτο τρεχεις παιχνιδια
helloween Αύγουστος 22, 2005 #15 Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [02-08-2005 21:39] Όπως λέει και το θέμα θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μου. Υπάρχει περίπτωση να μου κλείνει η οθόνη και να μου βγάζει "no signal" λογω της υψηλής θερμοκρασίας που πιθανόν έχει? Υπάρχει περίπτωση να μην έχει καθήσει καλά το block για την υδρόψυξη και να μου το κάνει αυτό? Πως μπορώ να καταλάβω? Υπάρχει περίπτωση να την έχεις καταστρέψει την κάρτα άν στραβοέσφηξες το μπλοκ επάνω και έσπασε η ράγισε ο πυρήνας της. Τώρα προγράμματα υπάρχουν πολλά αλλά δεν νομίζω να φταίνε οι θερμοκρασίες σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.