.38-.45 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 καποτε τα ποντικια ειχαν ενα πληκτρο. μετα ο ανθρωπος εξελιχθηκε, και εφτασε να χρησιμοποιει 2 πληκτρα στα ποντικια του. μετα πηρε φορα, κι εβαλε ροδελες και μπιλιες επανω. η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους εφτασε επιτελους στο σημειο, που μεχρι και τα Apple εχουν ποντικια με πολλα πληκτρα, και μαλιστα απο μαμα. http://www.apple.com/mightymouse/
Samael Αύγουστος 2, 2005 #2 Αύγουστος 2, 2005 Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι κ πολυ πρακτικο αφου ολοι μας ακουμπαμε τα πληκτρα διαρκως.Δλδ στον αερα θα τα εχουμε με αυτο το μαραφετι??
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #3 Αύγουστος 2, 2005 Όμορφο.. ανακάλυψαν τα πολλά πλήκτρα στα mouse και τα mac τώρα που έβαλαν intel cpu... Αρχική απάντηση από Samael Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι κ πολυ πρακτικο αφου ολοι μας ακουμπαμε τα πληκτρα διαρκως.Δλδ στον αερα θα τα εχουμε με αυτο το μαραφετι?? λεπτομέρειες
ea6gka Αύγουστος 2, 2005 #4 Αύγουστος 2, 2005 Unlike any other mouse on the market, Mighty Mouse was designed specifically to work with Mac OS X Tigerκριμα
flameboy Αύγουστος 2, 2005 #5 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 22:39] Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι κ πολυ πρακτικο αφου ολοι μας ακουμπαμε τα πληκτρα διαρκως.Δλδ στον αερα θα τα εχουμε με αυτο το μαραφετι?? Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, λογικά θα λειτουργεί όπως το touchpad στα laptop.
Samael Αύγουστος 2, 2005 #6 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από flameboy Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, λογικά θα λειτουργεί όπως το touchpad στα laptop. Μα γιαυτο ακριβως θα υπαρχει προβλημα(μαλλον)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.