jon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2005 βασικά εχω 384 adsl και με e-mule αν πιασω πανω από 1,27κβ/sec είναι θαύμα κάνω τιποτα λάθος ή το e-mule δεν κανει σώστη δουλειά !!!με την επιλογή save as πιάνω 40αρι οποτε λογικά η σύνδεση δεν έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 η ταχυτητα, εξαρταται απο τη συνδεση των χρηστων απο τους οποιους κατεβαζεις και απο των αριθμο τους. δεν ειναι λιγες οι φορες που το ειδα να κατεβαζει με 30+kbps, αλλα ειναι "να σου κατσει". πρεπει να ειναι το αρχειο γνωστο και να το εχουν πολλοι, αυτοι να βρεθουν ολοι μαζι, να εχουν γρηγορες γραμμες κλπ κλπ.εχω την εντυπωση (κι ας με διορθωσουν οι experts του ειδους), πως το download που κανεις, αυξανεται οσο περισσοτερο πραμα ανεβαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 τι ID εχεις?μηπως δεν ειναι υψηλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Αύγουστος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Επείσης παίζει να έχεις χαμηλό ID λόγω κλειστών θύρων του router σου, όπώς εγώ, με αποτέλεσμα να έχεις περιορισμένη πρόσβαση σε χρήστες γενικά το οποίο συμαίνει λιγότερες πηγές απο τις οποίες μπορείς να κάνεις download και συνεπώς χαμηλό download rate.Για να δείς αν έχεις ανοιχτές τις θύρες (ports) που θέλει το eMule κάνε το test ports που έχει κάπου στα options του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon Αύγουστος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Μάλλον εχω χαμηλο id αλλα έκανα τα παντα έκλεισα οτι firewall έχω- ρυθμισα το router-ανοιξα port στην σύνδεση μου τιποτα επιμενει να μου λεει οτι δεν μπορει να κανει test τα tcp !!!θα σκάσω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 αν το tcp test κανει fail, τοτες δεν εχουν ανοιξει τα πορτς ή δεν κανουν σωστο forward, οποτε και low-id oποτε και χαμηλο bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Εάν έχεις SP2 το emule έχει μια επιλογή για να ανοίξει τα port του firewall του SP2. Μετά κάνε ένα ψάξιμο στο google για το ποια ports πρέπει να ανοίξεις. Μερικά πρέπει να είναι UDP και μερικά TCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 o,τι ανοιξεις σε udp,ανοιξε τις και σε tcp,ετσι το ελυσα εγω το προβλημαΑρχική απάντηση από jon Μάλλον εχω χαμηλο id αλλα έκανα τα παντα έκλεισα οτι firewall έχω- ρυθμισα το router- τι σημαινει μαλλον?ριξε μια ματια στην καρτελα εξυπηρετητεςκατω δεξια στις πληροφοριεςeD2K ΔίκτυοΚατάσταση: Σε σύνδεσηIP: Port: χχ.ψ.χ......Κωδικός: χχχχχχχχ Υψηλό ID <<<<<<<<<<<------------αυτο κοιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ip filter και άλλαξε server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από jon [Σήμερα, στις 11:19] Μάλλον εχω χαμηλο id αλλα έκανα τα παντα έκλεισα οτι firewall έχω- ρυθμισα το router-ανοιξα port στην σύνδεση μου τιποτα επιμενει να μου λεει οτι δεν μπορει να κανει test τα tcp !!!θα σκάσω!!!! 4662 TCP 4672 UDP οταν κανεις το τεστ, κοιτα ο browser να μην εχει proxy, να εχει direct connection to internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Αύγουστος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 By the way, αν λύσεις το πρόβλημα πές μου και εμένα τί έκανες γιατι κάποιες προσπάθειες που είχα κάνει παλιότερα πάνω στο θέμα απέτυχαν παταγωδώς... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon Αύγουστος 5, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 eD2K ΔίκτυοΚατάσταση: Σε σύνδεσηIP:Port: ’γνωστοΚωδικός: χχχχ Χαμηλό IDΕ δεν θα ασχολουμαι και με αυτο!!Απο οτι ακουω για να πιασεις ταχυτητα ειναι ολοκληρη επιστημη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμησε.Μάλλον κάτι σου ξεφεύγει, ξαναδιάβασε τις οδηγίες που έχουν δώσει όλα τα παιδιά και δες μία μία τις ρυθμίσεις.Ρίξε και μια ματιά στο www.adslgr.com καθώς πολλές φορές έχει αναφερθεί πρόβλημα με το emule και εκεί.Τι router έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon Αύγουστος 5, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 linksys wag54g!!!μηπως φταιει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 ’λλαξε τις default πόρτες στο natΒάλε π.χ tcp 4670 udp 4680Μετά άνοιξε το mule βάλε τις παραπάνω και restart mule.Χωρίς να είσαι συνδεδεμένος.Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το ip filter και να αλλάξεις server ;;Τι αποτέλεσμα είχε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Αύγουστος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17689&highlight=emule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.