Ματθαιος Αύγουστος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Βασικα,λιγο ξεκαρφοτο αυτο που θα πω. Πριν κανα 6μινο ειχα παει για διακοπες(δυο βδομαδες)Πριν φυγω η cpu μου εφτανε το πολυ 55 βαθμους.Οταν γυρισα,ανηξα το pc και παρατιρησα οτι ι φερμοκρασιου του κατα μεσο ορο ειτανε 8-9 βαθμους ψιλοτερη(τα δοκιμασα ολλα) Η cpu δεν εχει αλλαξη απο τοτε,ακομα 63 βαθμους το πολυ βαραει.Αλλα καποτε εβλεπα 60 και νομιζα πως καιγετε ο κοσμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 3, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Μάλλον κάτι πρέπει να κάνω με την εισαγωγή αέρα στο κουτί. Σωτήρη έχω και την gpu επάνω. Μιχάλη όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Αύγουστος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Ρε παιδια μηπως και λιγο το καλοκαιρακι που ειναι σχεδον το πιο θερμο απ'όλα;; Και σε εμανα που τον χειμωνα εδειχνε χαμηλους τωρα οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει πολυ!!Καλη συνεχεια JiMk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Αύγουστος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 δοκιμασε με τους ανεμιστηρες να τραβανε αερα απο εξω -> μεσα στο κουτι και δες εαν δουλεβει ετσι καλυτερα. Εαν το ψυγειο ζεσταινεται παλι τοτε οι ανεμιστηρες δεν ειναι αρκετα δυνατοι για αφτην την τρελη ζεστη που παιζει γενικος το καλοκαιρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Δοκίμασε μία την αντλία εκτός κυκλώματος και δες αν και κατά πόσο έχει μειωθεί η ροή της , δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι βγάζει καυτό αέρα από το ψυγείο όπως λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis! Αύγουστος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Και κάτι άλλο. Μήπως η αντλία όπως λειτουργεί ζεσταίνει αρκετά το νερό? Την έχεις βυθισμένη σε δεξαμενούλα? (Δεν ξέρω αν αυτή που έχεις βυθίζεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Αύγουστος 21, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Εγώ πιστεύω ότι αν βυθίσεις την αντλία σου στο νερό θα είναι χειρότερα για το όλο κυκλωμα γενικότερα γιατί θα σου ζεστένει περισσότερο το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.