Jump to content

Υδρόψυξη και θερμοκρασίες.

JiMk

Recommended Posts

Βασικα,λιγο ξεκαρφοτο αυτο που θα πω. Πριν κανα 6μινο ειχα παει για διακοπες(δυο βδομαδες)Πριν φυγω η cpu μου εφτανε το πολυ 55 βαθμους.Οταν γυρισα,ανηξα το pc και παρατιρησα οτι ι φερμοκρασιου του κατα μεσο ορο ειτανε 8-9 βαθμους ψιλοτερη(τα δοκιμασα ολλα)

Η cpu δεν εχει αλλαξη απο τοτε,ακομα 63 βαθμους το πολυ βαραει.Αλλα καποτε εβλεπα 60 και νομιζα πως καιγετε ο κοσμος. :o

Μάλλον κάτι πρέπει να κάνω με την εισαγωγή αέρα στο κουτί. Σωτήρη έχω και την gpu επάνω. Μιχάλη όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά.

Ρε παιδια μηπως και λιγο το καλοκαιρακι που ειναι σχεδον το πιο θερμο απ'όλα;; Και σε εμανα που τον χειμωνα εδειχνε χαμηλους τωρα οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει πολυ!!

Καλη συνεχεια JiMk!!

δοκιμασε με τους ανεμιστηρες να τραβανε αερα απο εξω -> μεσα στο κουτι και δες εαν δουλεβει ετσι καλυτερα. Εαν το ψυγειο ζεσταινεται παλι τοτε οι ανεμιστηρες δεν ειναι αρκετα δυνατοι για αφτην την τρελη ζεστη που παιζει γενικος το καλοκαιρι...

Δοκίμασε μία την αντλία εκτός κυκλώματος και δες αν και κατά πόσο έχει μειωθεί η ροή της , δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι βγάζει καυτό αέρα από το ψυγείο όπως λες

Και κάτι άλλο. Μήπως η αντλία όπως λειτουργεί ζεσταίνει αρκετά το νερό? Την έχεις βυθισμένη σε δεξαμενούλα? (Δεν ξέρω αν αυτή που έχεις βυθίζεται)

• 3 weeks later...

Εγώ πιστεύω ότι αν βυθίσεις την αντλία σου στο νερό θα είναι χειρότερα για το όλο κυκλωμα γενικότερα γιατί θα σου ζεστένει περισσότερο το νερό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.