Jump to content

Υδρόψυξη και θερμοκρασίες.

JiMk

Recommended Posts

Εδώ και κανα μήνα έχω ένα προβληματάκι που με ανησυχεί, τι? ο P4 βαράει 50άρες temp.

Το ψυγείο βράζει (πράγμα που σημαίνει ότι το block πατάει καλά). τι λέτε να κάνω για να το βελτιώσω? Case temp 45c και cpu σε load με dual folding 50c και αν παίζω και game όπου βγάζει watt στο νερό και η 9800 έχω 51c.:giveup: . Επίσης ξέρουμε ότι η Asus κλέβει προς τα κάτω, άρα κανα 55 θα παίζει stadar.

1. Να πω πως την υδρόψυξη την ανανέωσα. (καθάρισμα ψυγείο, αντλίας, blocks, fresh water)

2. Έχω βγάλει έξω τα πάντα και τα ξεσκόνισα.

καμια γνώμη?:blink:

Ε δεν χάλασε ο κόσμος... σε κανά μήνα θα έρθει το φθινόπωρο...:p

Πέρα από την πλάκα, αν υποθέσουμε ότι η ροή νερού δεν έχει αλλάξει λόγω βλάβης αντλίας - σκουπιδάκια, εκτός από ανεμιστήρια στο ψυγείο δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω.

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 19:05]

Γύρω στους 27c

Jimako εαν η θερμοκρασία του δωματίου σου δεν απέχει και πολύ από τότε που είχες χαμηλότερες θερμοκρασίες, τότε μάλλον η αντλία σου έχει "πέσει" και δεν δίνει ροή ή έχεις κάποιο πρόβλημα με το κύκλωμα του νερού (καλώδια - σκουπιδάκια) ;)

Παίδες το κύκλωμα έχει εξαερωθεί, του φο@υστη δηλαδή 2 χρόνια με νερά ασχολούμαστε. Όσο για την αντλία μόνο αυτή μπορώ να υποψιαστώ καθώς δουλεύει 2 χρόνια 24/7 :sick:

Το ψυγείο είναι το 3πλο thermochill και έχει 3 ανεμιστήρες που τραβάνε απο το εσωτερικό του κουτιού και διώχνουν τον καυτό (πιστέψτε με είναι πολύ καυτός:tomato: ) αέρα έξω.

.. η θερμοκρασιες μετριμενες με θερμομετρο??

ανοιξε το κουτι σου και κοιτα αν θα πεσουν οι temps..

..

ενα καθαρισμα το συστημα δεν θα σε χαλουσε ..

καθαρισε το .. ξαναστησ'το και πες μας αποτελεσματα..

:p

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 01:46]

.. η θερμοκρασιες μετριμενες με θερμομετρο??

ανοιξε το κουτι σου και κοιτα αν θα πεσουν οι temps..

..

ενα καθαρισμα το συστημα δεν θα σε χαλουσε ..

καθαρισε το .. ξαναστησ'το και πες μας αποτελεσματα..

:p

Είπαμε ότι το καθάρισα....

Οι θερμοκρασιες ναι μεν πέφτουν λιγάκι και είναι μετρημένες με το speedfan.

Με ανοικτό case απο 50 o cpu πάει 47 και η case τεμπ απο 45 πάει 46.:giveup:

Αρχική απάντηση από JiMk

Είπαμε ότι το καθάρισα....

Οι θερμοκρασιες ναι μεν πέφτουν λιγάκι και είναι μετρημένες με το speedfan.

ποσους ανεμιστηρες εχει το κουτι σου? εχεις καλη ροη αερα ????? ασχετα με το νερο παντα μιλαμε .. γιατι pc ειναι ολο το συστημα και οχι μονο to cpu....:)

Κοίτα...αν τροφοδοτείς το ψυγείο σου με πολύ καυτό αέρα όπως λες...ε δεν κάνεις τίποτα. Τι περιμένεις δηλαδή να σου κάνει?

Φτιάξε τη θερμοκρασία του κουτιού σου και μετά δες τι γίνεται. Στην ανάγκη άφησε το ανοιχτό μέχρι να περάσουν τα ζόρια.

εγω θα ανοιγα το συστημα να τσεκαρω παροχη αντλιας.....μηπως αρχισε να τα φτυνει......2 χρονια 24/7 δεν ειναι λιγο.....παντως εαν εχεις θερμοκρασια κουτιου 45 βαθμους η 50αρα στον επεξεργαστη ειναι λογικη τιμη....

Θα συμφωνησω με τον Μακη . Με θερμοκρασια δωματιου 27c οι 45 βαθμοι στο κουτι

δεν μου ακουγονται καλα

Μπορεις να μετρησεις την θερμοκρασια του αερα πριν το ψυγειο?? Την θερμοκρασια του νερου?

Υποθετω οτι ολα εχουν τοποθετηθει σωστα και υπαρχει καποιο προβλημα εγκαταστασης?

Αρχική απάντηση από eleven

Θα συμφωνησω με τον Μακη . Με θερμοκρασια δωματιου 27c οι 45 βαθμοι στο κουτι

δεν μου ακουγονται καλα

Μπορεις να μετρησεις την θερμοκρασια του αερα πριν το ψυγειο?? Την θερμοκρασια του νερου?

Υποθετω οτι ολα εχουν τοποθετηθει σωστα και υπαρχει καποιο προβλημα εγκαταστασης?

ε αυτό!

17 βαθμοί διαφορά είναι πάρα πολύ!

μήπως ζεσταίνεται τόσο από την gpu? στην gpu έχεις w/c?

όταν το κουτί είναι στους 45 και ο cpu στους 50-55, με το ψυγείο να τραβάει αέρα από το κουτί, η υδρόψυξη δουλεύει πολύ καλά από άποψη αντλίας - μπλοκ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.