ea6gka Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 η Χ800 που εχω μολις πληροφορηθειν οτι οι συγκεκριμενες καρτες ερχονται σε συσκευασια σφραγισμενη με ολα τα αξεσουαρ σε ζελατινα , κατι που στη δικια μου περιπτωση ΔΕΝ ηταν ετσι. Το εχω ξαναπαθει με το πλαισιο παλαιοτερα αλλα τη πηγα πισω την αλλη μερα, διοτι ελειπαν τα παντα απο μεσα εκτος της καρτας Τωρα περασανε 3 μερες και δε ξερω αν θα πεισω , αν και ειμαι πειστικος αρκετα, οτι οντως ηταν ετσι. Αν κανενας σας εχει παθει κατι παρομοιο απο το ιδιο μαγαζι ας ποσταρει ή αν δε θελει ας στειλει ενα πμ . Αν εχετε καμμια ιδεα για το τι να πω κλπ , αν και εχω κατι κατα νου , ας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Απλα τα πραγματα.Την ανοιξες σημερα για να στησεις μηχανημα καθως περιμενες τα υπολοιπαεξαρτηματα.Την ειδες ετσι και απο εκει και περα ζητας να στην αντικαταστησουν:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 Απλα τα πραγματα. Την ανοιξες σημερα για να στησεις μηχανημα καθως περιμενες τα υπολοιπα εξαρτηματα. Την ειδες ετσι και απο εκει και περα ζητας να στην αντικαταστησουν:whistling Μακάρι να πείσει! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 μαλλον το γνωριζαν τι παιζει , δεχτηκανε να την αλλαξουνε παντως μπραβο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Πάντως κατά τα ψέματα, συνήθως τον αν θα σου αλλάξουν κάτι ή θα σου περάσουν κάτι για rma δεν εξαρτάται τόσο από την πολιτική του καταστήματος αλλά από το υποκατάστημα, τον πωλητή/τεχνικό που θα πέσεις, τη διάθεσή του και την πειστικότητά σου... Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Πλαίσιο. Σε άλλους έχουν τύχει τρελά νούμερα. Σε εμένα μια κάρτα και ένα δίσκο μου τα αλλάξαν επιτόπου με τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 δε του ειπα και πολλα , απλα οτι δεν ηταν σφραγισμενη οταν τη πηρα . Μου ειπε συγγνωμη , φερτην πισω και θα στην αλλαξω με οποια θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Ρε παιδια εγω εχω καψει τον σκληρο μου και σκεφτομαι να τον γυρισω πισω. Τον ειχα παρει απο το e-shop. Πειτε καμια καλη δικαιολογια για να τους πω. Δεν λεει να τους πω οτι τον εκαψα εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Κάνε τον ανήξερο και πες απλώς οτι δε δουλεύει. ’μα σου πουν οτι τον έκαψες κάνε τον άσχετο και ρώτα όλος περιέργεια "πώς γίνεται να τον έχω κάψει εγώ;" ή κάτι τέτοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Κάνε τον ανήξερο και πες απλώς οτι δε δουλεύει. ’μα σου πουν οτι τον έκαψες κάνε τον άσχετο και ρώτα όλος περιέργεια "πώς γίνεται να τον έχω κάψει εγώ;" ή κάτι τέτοιο... Καλη δικαιολογια αλλα δεν μπορει να μου πει το αλλο? Οτι δηλαδη αφου τον εκαψα αυτους δεν τους νοιαζει. "Εμεις δεν μπορουμε να τον αλλαξουμε" θα μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Παντως τους σκληρους δεν τους δινουν σφραγισμενουν στο Πλαισιο Γλυφαδας. Υποτιθεται οτι το ανοιγουν λιγο για να δουν το s/n της εκαστης συσκευης αλλα ουτοσιαλλως φαινεται απο την ζελατινα. Εκει τι μπορουμε να κανουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 στο πλαισιο τους ανοιγουν για να κολλησουν ταμπελακια με τον σειριακο αριθμο τους... το εχω προσεξει κι εγω στου πειραια...και ηταν ενα απο τα επιχειρηματα μου μολις εβαλα πανω εναν ολοκαινουριο wd και σφυριζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 αν σου χαλασει δισκος απο το πλαισιο και εχεις χασει την αποδειξη δεν θα βρεις το δικιο σου που να χτυπιεσε.Διαλογος εμου και πωλητη:-μα τι να τη κανω την αποδειξη εφου εχει σειριακο απο το πλαισιο κολλημενο επανω που πιστοποιει οτι ειναι απο το πλαισιο αγορασμενος-μα μονο η αποδειξη πιστοποιει την γνησιοτητα-και αυτο τι αποδεικνυει ?-οτι ειναι απο το πλαισιο-με δουλευεις?-οχι , αλλα δε μπορω να το αλλαξω, που ξερω οτι ειναι δικο σας-μπες στο SAP και δεστο με το ονομα μου-ουτε ετσι γινεται , το συστημα αυτο δεν ειναι γραπτη αποδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αν σου χαλασει δισκος απο το πλαισιο και εχεις χασει την αποδειξη δεν θα βρεις το δικιο σου που να χτυπιεσε. Διαλογος εμου και πωλητη: -μα τι να τη κανω την αποδειξη εφου εχει σειριακο απο το πλαισιο κολλημενο επανω που πιστοποιει οτι ειναι απο το πλαισιο αγορασμενος -μα μονο η αποδειξη πιστοποιει την γνησιοτητα -και αυτο τι αποδεικνυει ? -οτι ειναι απο το πλαισιο -με δουλευεις? -οχι , αλλα δε μπορω να το αλλαξω, που ξερω οτι ειναι δικο σας -μπες στο SAP και δεστο με το ονομα μου -ουτε ετσι γινεται , το συστημα αυτο δεν ειναι γραπτη αποδειξη Μια χαρα μου τους αλλαξαν κ χωρις αποδειξη στη Μεταμορφωση παντως.Τσικγλισε λιγο μεν αλλα δεν χρειαστηκε να γινω πολυ "πειστικος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Μονο Point of view εχουνε μεινει και αυτες ειναι 6800GT, γμτ τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.