magicman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 παιδια το νερο ΟΛΩΝ το air contition ειναι απεσταγμενο ? ξερετε αυτο που βγαζουν. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Το νερο που βλεπεις ότι σταζει ειναι ότι απορροφα απο τον αέρα του περιβάλλοντος... θεωρητικά ναι ειναι απεσταγμένο αλλά δε πιστευω ότι θα ειναι και τόσο καθαρό... αντιστοιχα με τον αέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ρωταω γιατι σημερα εβλεπα οτι ετρεχε αρκετο.. ειχε πολυ ζεστη σημερα. αν ειναι να γεμισω κανα 2-3 μπουκαλια να το χρησιμοποιησω στην υδροψυξη. εσυ τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 θα βρεις και στα βενζιναδικα.μην αχνωνεσε. αν ομως δεν βρεις εχω ενα μπουκαλι σφραγισμενο αν το θες πες.το πηρα για μενα και δεν το εβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 23:07] Το νερο που βλεπεις ότι σταζει ειναι ότι απορροφα απο τον αέρα του περιβάλλοντος... θεωρητικά ναι ειναι απεσταγμένο αλλά δε πιστευω ότι θα ειναι και τόσο καθαρό... αντιστοιχα με τον αέρα... γιατι ειναι απεσταγμενο; η συμπυκνωση της υγρασιας του αερα ειναι, και δεν ειναι καθολου απεσταγμενη. οτι βρωμια κυκλοφορει στον αερα, βρισκεται μεσα σε αυτο το νερο. ειναι η ιδια υγρασια, που μαζευεται πανω σε ενα ποτηρι γεματο παγακια. απεσταγμενο νερο, δυσκολα να βρεις στο εμποριο. απιονισμενο υπαρχει σε ολα τα super market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 απιονισμενο εχω τωρα στο συστημα. απλα το ειδα που ετρεχε και ειπα να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιηθει. αν ειναι ετσι οπως λες 38-.45 τοτε καλυτερα να το αφησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu θα βρεις και στα βενζιναδικα.μην αχνωνεσε. αν ομως δεν βρεις εχω ενα μπουκαλι σφραγισμενο αν το θες πες.το πηρα για μενα και δεν το εβαλα. Απιονισμένο είναι αυτό που έχουν στα βανζινάδηκα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 γιατι ειναι απεσταγμενο; η συμπυκνωση της υγρασιας του αερα ειναι, και δεν ειναι καθολου απεσταγμενη. οτι βρωμια κυκλοφορει στον αερα, βρισκεται μεσα σε αυτο το νερο. ειναι η ιδια υγρασια, που μαζευεται πανω σε ενα ποτηρι γεματο παγακια. Δέν είπα ότι ειναι...Η υγρασία που βρίσκεται στον αέρα υποτίθεται ότι προέρχεται απο εξάτμηση ή εξάχνωση... απλά το νερό παραμένει σε μορφη σταγωνιδιων στον αέρα αρχετό χρονικό διάστημα για να γεμίσει με καθε λογής ρυπο που αφήνουμε στην ατμοσφαιρα και δεν είναι απαραιτητο να φαίνεται στο ματι.@MaGiCMaN με λίγα λόγια μη το χρησιμοποιήσεις το νερο απο το κλιματιστικό γιατι ενδεχεται να ειναι πολύ πιό βρόμικο και βλαβερό για την υδρόψηξη απο ότι το νερό της βρυσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 23:59] Δέν είπα ότι ειναι... ετσι οπως το εξηγεις τωρα, ναι, δεν ειναι και εχεις απολυτο δικιο. ετσι οπως το εγραψες στην αρχη ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 με μια διαφορά: δεν θέλουμε να το πιούμε, θέλουμε να το βάλουμε στο pc. άλατα έχει? όχι. μεταλλοιόντα που θα οξειδώσουν μπλοκ κλπ έχει? όχι (άντε ίσως λίγα που θα έχει από τη μεταλλική επιφάνεια που ακουμπά στο κλιματιστικό, που νομίζω είναι χαλκός?). άρα αν με το μάτι φαίνεται καθαρό (δεν επιπλέουν διάφορα, π.χ. βρώμες από σωλήνες κλπ) τότε με το χαμόγελο στα χείλη το βάζουμε δηλαδή εγώ πιστεύω ότι SO2, CO2, CO, NOx και ό,τι άλλο (συνήθεις αέριοι ρύποι), δε μας πειράζει για την υδρόψυξη. τις διαφωνίες σας παρακαλώ συμφωνίες κι ασυμφωνίες που λέει κι ο γούντυ άλεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 αλουμινενια δεν ειναι τα κλιματιστικα;η αληθεια ειναι, πως ποτε δεν καταλαβα γιατι ο κοσμος ψαχνει να μαζευει τη βρωμια απο το κλιματιστικο, αλλα ποιος ειμαι γω που θα του πω να βαλει νερο για ατμοσιδερο στο πσι του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 αλουμινενια δεν ειναι τα κλιματιστικα; η αληθεια ειναι, πως ποτε δεν καταλαβα γιατι ο κοσμος ψαχνει να μαζευει τη βρωμια απο το κλιματιστικο, αλλα ποιος ειμαι γω που θα του πω να βαλει νερο για ατμοσιδερο στο πσι του; το δικό μου νομίζω χάλκινο (ο σωλήνας που περνάει το φρέον), αλλά δεν παίρνω κι όρκο, και επίσης δεν ξέρω για άλλα μοντέλα η βρωμιά που λες, μάλλον θα ναι απ'τα αιωρούμενα σωματίδια (αν όχι απ'το κλιματιστικό). αν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή δεν -πρέπει να- βγάζει. 2 γρήγορες λύσεις: α) διήθηση του νερού (οπότε κάθονται τα αιωρούμενα στο φίλτρο) β) παίρνουμε μια κατσαρόλα με νερό, το βάζουμε να βράζει, γεμίζουμε υδρατμούς ένα κλειστό δωμάτιο και στο καπάκι βάζουμε το κλιματιστικό στην αφύγρανση. άρα παίρνουμε πολύ καθαρούς υδρατμούς που έχουν έρθει για πολύ λίγο χρονικό διάστημα σε επαφή με την ατμόσφαιρα:D:D βέβαια αν είναι να βράζουμε νερό, μπορούμε να κάνουμε και απόσταξη ενεργειακά το β είναι για να σας κλείσει το σπίτι η ΔΕΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Καποιος να μαζεψει τους τρελους χημικους :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Καποιος να μαζεψει τους τρελους χημικους :P ο άλλος από πάτρα δε λέει τίποτα, το παίζει φίρμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris με μια διαφορά: δεν θέλουμε να το πιούμε, θέλουμε να το βάλουμε στο pc. άλατα έχει? όχι. μεταλλοιόντα που θα οξειδώσουν μπλοκ κλπ έχει? όχι (άντε ίσως λίγα που θα έχει από τη μεταλλική επιφάνεια που ακουμπά στο κλιματιστικό, που νομίζω είναι χαλκός?). άρα αν με το μάτι φαίνεται καθαρό (δεν επιπλέουν διάφορα, π.χ. βρώμες από σωλήνες κλπ) τότε με το χαμόγελο στα χείλη το βάζουμε δηλαδή εγώ πιστεύω ότι SO2, CO2, CO, NOx και ό,τι άλλο (συνήθεις αέριοι ρύποι), δε μας πειράζει για την υδρόψυξη. τις διαφωνίες σας παρακαλώ συμφωνίες κι ασυμφωνίες που λέει κι ο γούντυ άλεν Κάνε ένα πείραμα. Μάζεψε το νερό από το aircontition σε ένα μπουκάλι και άστο κλειστό για μια μέρα (χωρίς να το ανακατέβεις κλπ). Κοίτα μετά τι θα επιπλέει στο μπουκάλι και τι ίζημα θα έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams Κάνε ένα πείραμα. Μάζεψε το νερό από το aircontition σε ένα μπουκάλι και άστο κλειστό για μια μέρα (χωρίς να το ανακατέβεις κλπ). Κοίτα μετά τι θα επιπλέει στο μπουκάλι και τι ίζημα θα έχει... το χεις κάνει? θα το δοκιμάσω πάντως, έτσι για την πλάκα και μόνο εσένα τι σου βγαλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρκούδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 μάζεψα γύρω στα 100-150ml. βλέπω κάτι άσπρα αιωρούμενα...... θα επανέλθω δριμύτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Γιωργο αν θελεις βαλε εμφιαλομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 εχω στο μπαλκονι 2 μπουκακια απο χθες με νερο απο το κλιματιστικο. θα δω αν εχουν τιποτα βρωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.