Teodor_ch Αύγουστος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 για αέρα σε σοκετ Α μόνο αυτές οι δύο παίζουν σαν καλύτερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Επειδη το εχω ψαξει το θεμα σου λεω πως η SI97 ειναι μια απο τις καλυτερες για socketA. Δυσκολα θα βρεις καλυτερη απο αυτη μιας και η μητρικη σου δεν εχει τρυπες. Να και ενα συγκριτικο τεστ με την SI97. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Αύγουστος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 την πήρα!ανεμιστηράκι αθόρυβο?90άρη.με λινκ για αγορά αν γίνετε.απο e-shop κατα προτίμηση γιατι δε θέλω να μπλέκω με άλλους.άκουσα για ενερμαξ αλλά μόνο στο hardshop το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Teodor_ch την πήρα!ανεμιστηράκι αθόρυβο?90άρη.με λινκ για αγορά αν γίνετε.απο e-shop κατα προτίμηση γιατι δε θέλω να μπλέκω με άλλους.άκουσα για ενερμαξ αλλά μόνο στο hardshop το βρήκα Ανεμιστηρακια δεν ξερω να σου προτεινω. Εγω οταν την ειχα παραγγειλει ειχα παρει τον Tornado. Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 12:29] την πήρα!ανεμιστηράκι αθόρυβο?90άρη.με λινκ για αγορά αν γίνετε.απο e-shop κατα προτίμηση γιατι δε θέλω να μπλέκω με άλλους.άκουσα για ενερμαξ αλλά μόνο στο hardshop το βρήκα Ριξε μια ματια ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.