Jump to content

Ποιά ψήκτρα?

IVIetaCreatoR

Recommended Posts

Χαιρετώ τα παιδιά του thelab :hi: καταρχάς.

Έχω έναν P4 2.0 σε μια albatron 865 με socket 478 προς το παρών και θέλω μια ψύκτρα της προκοπής γιατί με ενδιαφέρει να overlockarw τον επεξεργαστή.

Tι λέτε για TT silent tower

Thermalright XP-90

Κάτι άλλο? Eυχαριστώ!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:46]

καλητερα

ΧΡ-120+ enermax 120mm

Αν πας σε xp120 περαν του αρκετα μεγαλυτερου κοστους μπες και στο site και δες αν κανει στη μητρικη σου.Λογω του μεγεθους της δε μπαινει σε ολες

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

ρε παιδιά για σοκετ Α τί έχετε να προτείνετε?

έχω το ΜΣΙ Κ7Ν2 δελτα2 και ψάχνω αερόψυξη.

έχω και νεράκι αλλά το θέλω για το επόμενο πψ

Στην K7N2 Delta2 έχουν τρύπες γύρο από στο socket? (στην K7N2 delta ILSR δεν είχαν για αυτό ρωτάω..)

Βασικά, μετά από μια εμπειρία με την tower112 (τη χάλκινη version της silent tower) έχω να παρατηρήσω ότι πιάνει τις ίδιες ή και χειρότερες θερμόκρασίες με την stock ψύκτρα (με πολύ λιγότερο θόρυβο).

Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 19:12]

Βασικά, μετά από μια εμπειρία με την tower112 (τη χάλκινη version της silent tower) έχω να παρατηρήσω ότι πιάνει τις ίδιες ή και χειρότερες θερμόκρασίες με την stock ψύκτρα (με πολύ λιγότερο θόρυβο).

ΣΙΓΟΥΡΑ εχεις κανει κατι λαθος. Σε τι επεξεργαστη και με τι φαν? Η ψυκτρα που λες ειναι χαλαρα απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει, αλλα την αποχωριστηκα λογω βαρους.......

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

ρε παιδιά για σοκετ Α τί έχετε να προτείνετε?

έχω το ΜΣΙ Κ7Ν2 δελτα2 και ψάχνω αερόψυξη.

έχω και νεράκι αλλά το θέλω για το επόμενο πψ

Ριξε μια ματια και σ'αυτην,καλη φαινεται:

http://www.extensiontech.net/reviews/eg/gigabyte/ghpdu21mf/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.