nickstamat Αύγουστος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Μπορείς να γράψεις και αγγλικά... ΑΛΛΑ:1) θα παραβιάσεις τους κανόνες2) κάποιοι δε θα σε καταλάβουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Παιδια το εγραψα 2ρη φορα λιγο καλυτερα. Αν εινε να παραβιασω τους κανονες δεν λεει Αν μπορειτε να μου πιτε καμια συμβουλι τιν περιμενω Αν μαλλον δεν γινετε τοτε θα σας ξαναμιλισω αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Σήμερα, στις 19:50] Παιδια το εγραψα 2ρη φορα λιγο καλυτερα. Αν εινε να παραβιασω τους κανονες δεν λεει Αν μπορειτε να μου πιτε καμια συμβουλι τιν περιμενω Αν μαλλον δεν γινετε τοτε θα σας ξαναμιλισω αργοτερα. Mατθαιος χωρις παρεξηγηση :daisy: περα απ'την πλακα τωρα το τελευταιο μηνυμα σου διαβαζεται μια χαρα... συνεχισε ετσι!(μεχρι να κατεβει το Word τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 χαχαχαχ καλο αυτο Κοπρίτη.Παιδια, φελει καποιος να πει καμια συμβουλη ι παρατηριση?Τουλαχιστον καποιο site στο οποιο να μπορω να τα παραγηλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Σήμερα, στις 19:44] Λοιπον παιδια εδω και καποιο καιρο σκευτομε για ενα συστηματακι υδροψιξης. Χτες ειχα και τα γεννεφλια μου οποτε απο λευτα κατι παιζει. Ψαχτηκα λιγο και τελικα κατελιξα σε αυτο το συστημα 1.Radiator Black ice pro gia 3 120mm 2.Σωληνες Tygon κανα μετρο πιστευω πως φτανει. 3.Αντλια Eihem 1250 απο ενα πετ σοπ τις περιοχης μου 4.Waterblock ενα τις Swifttech 1/2 (βασικα απο εχς ακουση τα blocks tou mr.eleven αποδιδουν πολυ καλα και εχουν και μια λογικη τιμη)αν θα γινονταν να επικινονισω καπως με τον 11 να τον ροτισω αν γινετε να μοθ φτιαξει και 3 μπλοκακια ενα για cpu intel pentium,ενα για καρτα γραφικων και motherboard. 5.Tank θα παρω μαλλον απο φιλτρο νερου αλλα δεν ειμε ακομα συγουρος :/ Μενω μακρια απο αθηνα και θα μου εινε δυσκολο να κατεβασω τα πραγματα που θελω.Αν καπιως γνοριζει κανα ελλινικο site να δεχετε παραγελιες κατοπιν αντικαταβολις pls να το γραψει καπου εδω. Περιμενω καθε σχολιο οσο ανaφορα το κιτ και ευχαριστω απο τωρα για το help σας. Αν εχετε καμια καλιτερι προτασι/σιμβουλι πιτε τιν 1) μια χαρα ψυγειο ειναι 2)οι καλητεροι 3).......... εμενα μου φενετε ογκοδες αλλα ειναι πολυ καλη επιλογη 4)με τον 11 εποικηνονεις στελνοντας PM στον χρηστη eleven 5) τωρα το τανκ ειναι θεμα δικο σου............ www.extremeshop.gr εχει πολα καλουδια........ www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 επιτελους :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 D.J.AleXXX_gr εθχαριστω γιατις συμβουλες.Ερωτιση:Στο extremshop.... εχει κατι ψιγεια transit(απο αμαξη εινε?) καλιτερα απο black ice?Φελουν shroud i εχουν ετοιμες τριπες γιανα βιδωσεις τους ανεμιστιρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ALexx κινδυνεύεις και εσύ να μην πάρεις τα πράγματά σου αν συνεχίσεις έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Σήμερα, στις 20:01] χαχαχαχ καλο αυτο Κοπρίτη. Παιδια, φελει καποιος να πει καμια συμβουλη ι παρατηριση? Τουλαχιστον καποιο site στο οποιο να μπορω να τα παραγηλω. www.watercooling.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 2)Υπερβολικά πολύ ακριβοί αν πας από ένα μαγαζί με υδραυλικά βρίσκεις αλφαδολάστηχα με 1 το μέτρο, σε ότι διάσταση γουστάρεις για να ταιριάζουν στα ρακόρ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 spc αυτο το ειδα σαν ενα πολυ ξίνο αστειο.Αν εχεις ορεξη να κοροιδευεις κοσμο να το κανεις χημα μπροστα του οχι να κριβεσε απο μια οθονι.Fr0st τοχω σκεφτει και αυτο,απλα με ενδιαφερει υπερβολικα ι ασφαλεια.Δεν φελω να μου καει το μονο πραγμα που αγαπω :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Παιδια sry γιατο spam.Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγιλω σωλινες tygon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Σήμερα, στις 20:14] spc αυτο το ειδα σαν ενα πολυ ξίνο αστειο.Αν εχεις ορεξη να κοροιδευεις κοσμο να το κανεις χημα μπροστα του οχι να κριβεσε απο μια οθονι. Συγνώμη(ν) αν σε πλήγωσα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μία τάση να κρύβομαι πίσω από την οθόνη μου μέχρι σημείου παρεξηγήσεως Μιας και σε ξίνισα και προς εξιλέωση μου, τσίμπα τούτο το δωράκι να γλυκαθείς: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος Παιδια sry γιατο spam.Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγιλω σωλινες tygon? Στα Multirama ΑΝ έχουν ετοιμοπαράδοτους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 1, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Σήμερα, στις 20:26] Παιδια sry γιατο spam.Ξερει κανεις απο που μπορω να παραγιλω σωλινες tygon? Αν και κινδυνεύω πάλι να παρεξηγηθώ: www.my-tongue.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος spc αυτο το ειδα σαν ενα πολυ ξίνο αστειο.Αν εχεις ορεξη να κοροιδευεις κοσμο να το κανεις χημα μπροστα του οχι να κριβεσε απο μια οθονι. looooooooooool. λοιπόν. 1) καλώς ήλθες 2) sorry για τα ατελείωτα άσχετα με το θέμα μηνύματα, αλλά μας αρέσει πολύ το spamming, και το post σου "βοήθησε" λόγω (αν)ορθογραφίας Αρχική απάντηση από ΜατθαιοςΛοιπον παιδια εδω και καποιο καιρο σκευτομε για ενα συστηματακι υδροψιξης. Χτες ειχα και τα γεννεφλια μου οποτε απο λευτα κατι παιζει. Ψαχτηκα λιγο απο δω κιαπο κει και τελικα καταλιξα σαθτο το συστιμα 1.Radiator Black ice pro gia 3 120mm 2.Σωληνες Tygon κανα μετρο πιστευω πωσ φτανει. 3.Αντλια Eihem 1250 απο ενα πετ σοπ τις περιοχης μου 4.Waterblock ενα τις Swifttech 1/2 (βασικα απο εχς ακουση τα blocks tou mr.eleven αποδιδουν πολυ καλα και εχουν και μια λογικη τιμη)αν θα γινονταν να επικινονισω καπως με τον 11 να τον ροτισω αν γινετε να μοθ φτιαξει και 3 μπλοκακια ενα για cpu intel pentium,ενα για καρτα γραφικων και motherboard. 5.Tank θα παρς μαλλον απο φιλτρο νερου αλλα δεν ειμε ακομα συγουρος :/ Μενψ μακρια απο αθηνα και θα μου εινε δυσκολο να κατεβασω τα πραγματα μου θελω.Αν καπιως γνοριζει κανα ελλινικο site να δεχετε παραγελιες κατοπιν αντικαταβολις πλσ να το γραψει καποθ εδω. Περιμενω καθε σχολιο οσο ανφορα το κιτ και ευχαριστω απο τωρα για τιν βοιθεια σας. Αν εχετε καμια καλιτερι προτασι/σιμβουλι πιτε τιν λοιπόν: όλα τα εξαρτήματα που λες, θεωρούνται πολύ καλά στον υδρόψυκτο τομέα καλό είναι εξ' αρχής να σχεδιάσεις αυτό που θέλεις, ώστε να μην αγοράζεις συνέχεια νέα πράγματα. είδα π.χ. το 3πλό ψυγείο, που είναι μια πολύ καλή "επένδυση" για να προσθέσεις κι άλλα block:D για blockάκια μπορείς να στείλεις pm στο χρήστη eleven και να τον ρωτήσεις. η αντλία πολύ καλή επίσης. Σωλήνες 1 μέτρο δεν νομίζω ότι φτάνουν με τίποτα, 2 μέτρα μη σου πω και 3 ( ένα λάθος κόψιμο και χάνεις 20-30 εκατοστά για πλάκα ) βέβαια οι συγκεκριμένοι είναι πολύ ακριβοί, αλλά θεωρούνται και οι top, u decide;) Αρχική απάντηση από Ματθαιος Fr0st τοχω σκεφτει και αυτο,απλα με ενδιαφερει υπερβολικα ι ασφαλεια.Δεν φελω να μου καει το μονο πραγμα που αγαπω :cry: για ασφάλεια, από τη στιγμή που βάζεις νερό μες το pc, δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτος, καλύτερα να αγαπήσεις τίποτα άλλο αν θες απόλυτη ασφάλεια, καλύτερα αέρα. δε λέω ότι τα υδρόψυκτα συστήματα δεν είναι ασφαλή, αντιθέτως, απλά σε συνδυασμό με την "απειρία" σου στον τομέα (λόγω 1ης υδρόψυξης), μια λάθος τοποθέτηση και θα το κάνεις πισίνα σε κάθε περίπτωση καλό είναι να διαβάσεις και τον οδηγό υδρόψυξης του forum μας: http://www.thelab.gr/reviews/WcGuide_1.php Happy watercooling:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Ναι,καλο.Ευχαριστω γιατιν υποτιμιτικοτητα σου.Ξερεις που μπορω να βρω σωληνες tygon και κανα tank 1/2 ? γιατι το φιλτρο νερου εινε πολυ μεγαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 1, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ευχαριστω για τα sites με τα tygon.spc δεν ειταν αναγκη ομως να γραψεις αυτο σαν κουμπι για το λινλ.Αποτι ειδα λεγονταν HAC shop oxi γλωσσα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Υπάρχει και ένα κουμπί "διόρθωση". Μπορείς να το χρησιμοποιείς για να διορθώνεις τα post σου + να μην κάνεις απανωτά reply;) tygon @ hackshop tank : μπορείς να πάρεις ένα tank που σου αρέσει, και να του προσαρμόσεις τα ρακόρ που θέλεις από καταστήματα: www.hacshop.gr www.multirama.gr (στο τμήμα extreme) www.watercooling.de (γερμανικό, αλλά μπορείς να βρεις διάφορα, τανκ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος D.J.AleXXX_gr εθχαριστω γιατις συμβουλες.Ερωτιση:Στο extremshop.... εχει κατι ψιγεια transit(απο αμαξη εινε?) καλιτερα απο black ice?Φελουν shroud i εχουν ετοιμες τριπες γιανα βιδωσεις τους ανεμιστιρες? αν διαβασες λεει τυπου tranzit που ειναι αμαξι και πολυ καλα ψυγιακια τετιο εχω και εγωνομιζο ιδια με τα black ice extreme και εχουν shroud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.