Jump to content

Την γνωμη σας θα ηθελα

Ματθαιος

Recommended Posts

Λοιπον παιδια εδω και καποιο καιρο σκευτομε για ενα συστηματακι υδροψιξης. :D

Χτες ειχα και τα γεννεφλια μου οποτε απο λευτα κατι παιζει. ;)

Ψαχτηκα λιγο απο δω κιαπο κει και τελικα καταλιξα σαθτο το συστιμα

1.Radiator Black ice pro gia 3 120mm

2.Σωληνες Tygon κανα μετρο πιστευω πωσ φτανει.

3.Αντλια Eihem 1250 απο ενα πετ σοπ τις περιοχης μου

4.Waterblock ενα τις Swifttech 1/2 (βασικα απο εχς ακουση τα blocks tou mr.eleven αποδιδουν πολυ καλα και εχουν και μια λογικη τιμη)αν θα γινονταν να επικινονισω καπως με τον 11 να τον ροτισω αν γινετε να μοθ φτιαξει και 3 μπλοκακια :p ενα για cpu intel pentium,ενα για καρτα γραφικων και motherboard.

5.Tank θα παρς μαλλον απο φιλτρο νερου αλλα δεν ειμε ακομα συγουρος :/

Μενψ μακρια απο αθηνα και θα μου εινε δυσκολο να κατεβασω τα πραγματα μου θελω.Αν καπιως γνοριζει κανα ελλινικο site να δεχετε παραγελιες κατοπιν αντικαταβολις πλσ να το γραψει καποθ εδω.

Περιμενω καθε σχολιο οσο ανφορα το κιτ και ευχαριστω απο τωρα για τιν βοιθεια σας.

Αν εχετε καμια καλιτερι προτασι/σιμβουλι πιτε τιν :D

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

1.ΑΝ πρόκειται για πλάκα δεν γελάσαμε.

2.Ελπίζω να μην είσαι και συ ένας από τους "δυσλεκτικούς". Έλεος.

3.Περιμένουμε μετάφραση από κανέναν άρχοντα του φορουμ μήπως βοηθήσουμε σε κάτι.

γιατι πλακα? ειρθα να ζιτισω καμια γνωμη η σιμβουλι.Δυσλεκτικος δεν ειμε,εχω σινιθισει να γραφω greekish και μου εινε λιγο δυσκολα εδω.Αν πιστευεις πως τα γραφω τοσοοοο χαλια μιν τα διαβαζεις :) Αν βλεπεις κατι που δεν τεριαζει πεστω μου.Δεν ειρφα εδω γιανα κοντραρω κανεναν ι γιανα πεξω μαγια.

Αρχική απάντηση από Ματθαιος

γιατι πλακα? ειρθα να ζιτισω καμια γνωμη η σιμβουλι.Δυσλεκτικος δεν ειμε,εχω σινιθισει να γραφω greekish και μου εινε λιγο δυσκολα εδω.Αν πιστευεις πως τα γραφω τοσοοοο χαλια μιν τα διαβαζεις :) Αν βλεπεις κατι που δεν τεριαζει πεστω μου.Δεν ειρφα εδω γιανα κοντραρω κανεναν ι γιανα πεξω μαγια.

μην το παιρνεις σαν παρατηρηση φιλε μου σε αυτο που σε λενε τα παιδια,απλως διευκολυνετους,για να σου δωσουν και λυση,καλοσορισες στο φορουμ:flower:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:23]

1.ΑΝ πρόκειται για πλάκα δεν γελάσαμε.

2.Ελπίζω να μην είσαι και συ ένας από τους "δυσλεκτικούς". Έλεος.

3.Περιμένουμε μετάφραση από κανέναν άρχοντα του φορουμ μήπως βοηθήσουμε σε κάτι.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για πλάκα και δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφερόμαστε στο νέο μέλος του φόρουμ με τέτοιες εκφράσεις όπως "δυσλεκτικός" καθ'οτι αποτελεί κατά τη γνώμη επιπόλαια και αιχμηρή αντιμετώπιση σε κάποιον που ενδεχομένως να μην φταίει και σε τίποτα.

Δηλαδή λίγα μηνύματα έχουμε δει γεμάτα με τραγικά ορθογραφικά λάθη;;

Εγώ προσωπικά θα συμβούλευα τον φίλο που άνοιξε το thread αν μπορεί να είναι λίγο περισσότερο προσεκτικός όταν γράφει έτσι ώστε να διευκολύνει και εμάς. Ωστόσο, ο λόγος που δεν μπορώ να του απαντήσω ούτε εγώ δεν είναι ο προαναφερόμενος αλλά η δική μου έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας γύρω από το αντικείμενο της υδρόψυξης.

Είναι μια ευκαιρία τουλάχιστον να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά γιατί μάλλον τα greeklish κακό σου κάνανε. Προσωπικά δεν κάνω τον κόπο να απαντήσω σε κάποιον ο οποίος δεν κάνει τον κόπο να γράψει σωστά.

Ίσως να υπάρχουν άλλοι πιο πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για πλάκα και δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αναφερόμαστε στο νέο μέλος του φόρουμ με τέτοιες εκφράσεις όπως "δυσλεκτικός" καθ'οτι αποτελεί κατά τη γνώμη επιπόλαια και αιχμηρή αντιμετώπιση σε κάποιον που ενδεχομένως να μην φταίει και σε τίποτα.

Δηλαδή λίγα μηνύματα έχουμε δει γεμάτα με τραγικά ορθογραφικά λάθη;;

Εγώ προσωπικά θα συμβούλευα τον φίλο που άνοιξε το thread αν μπορεί να είναι λίγο περισσότερο προσεκτικός όταν γράφει έτσι ώστε να διευκολύνει και εμάς. Ωστόσο, ο λόγος που δεν μπορώ να του απαντήσω ούτε εγώ δεν είναι ο προαναφερόμενος αλλά η δική μου έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας γύρω από το αντικείμενο της υδρόψυξης.

παει το θρεντ μεν αλλα , 1δεν εχεις τεχνικες γνωσεις και 2εισαι και λαθος

Φιλε Ματθαιε , διορθωσε αν μπορεις το κειμενο , ειναι τραγικο ρε φιλε δηλαδη εφριξα μολις διαβασα τις 2 πρωτες σειρες . Υπαρχουνε και καποια ορια , ημαρτον

Ευχαριστω frost γιατιν συμβουλι.

Solid snake δεν ειμε ελλινας.παω 1 λυκειου.Αν τα ορθογρφικα λαθοι βαρανε τοσο μεγαλο ρολο τοτε συγνομι.ερχομε σε 3ωρες οταν κατεβει το word.αν οχι τοτε ευχαριστω που εκανες εναν ελαχιστο κοπο να διαβασεις κατι που δεν νομιζω να εινε τοσοοοοοοοο δυσκολο για αναγνοσι ι τελος παντων να το καταλαβεις. :)

Εγω δεν απαντησα γιατι δεν εχω καποια γνωση στο w/c και το σχολειο για την ταξη ηταν γιατι νομιζα οτι ειναι μικρος...Γιατι υπαρχουν και μερικοι τετοιοι μπομπηρες!

Ματθαιε,ζητω συγνωμη αν σε πειραξε το σχολειο και καλος ορισες στο forum.

Λοιπον παιδια εδω και καποιο καιρο σκευτομε για ενα συστηματακι υδροψιξης.

Χτες ειχα και τα γεννεφλια μου οποτε απο λευτα κατι παιζει.

Ψαχτηκα λιγο και τελικα κατελιξα σε αυτο το συστημα

1.Radiator Black ice pro gia 3 120mm

2.Σωληνες Tygon κανα μετρο πιστευω πως φτανει.

3.Αντλια Eihem 1250 απο ενα πετ σοπ τις περιοχης μου

4.Waterblock ενα τις Swifttech 1/2 (βασικα απο εχς ακουση τα blocks tou mr.eleven αποδιδουν πολυ καλα και εχουν και μια λογικη τιμη)αν θα γινονταν να επικινονισω καπως με τον 11 να τον ροτισω αν γινετε να μοθ φτιαξει και 3 μπλοκακια ενα για cpu intel pentium,ενα για καρτα γραφικων και motherboard.

5.Tank θα παρω μαλλον απο φιλτρο νερου αλλα δεν ειμε ακομα συγουρος :/

Μενω μακρια απο αθηνα και θα μου εινε δυσκολο να κατεβασω τα πραγματα που θελω.Αν καπιως γνοριζει κανα ελλινικο site να δεχετε παραγελιες κατοπιν αντικαταβολις pls να το γραψει καπου εδω.

Περιμενω καθε σχολιο οσο ανaφορα το κιτ και ευχαριστω απο τωρα για το help σας.

Αν εχετε καμια καλιτερι προτασι/σιμβουλι πιτε τιν

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.