moutsa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 Για σας παιδιά θα ήθελα να σα ρωτήσω κάτι. Χτες όταν πήγα να ανοίξω το PC έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όταν πάτησα το κουμπί power ακούστηκαν κάτι εκρήξεις από πίσω, έπεσε η ασφάλεια και μύρισε κάτι καμένο. Από εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής έπαψε να λειτουργεί. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής: 1. Για πιο λόγο να συνέβη αυτό, 2. υπάρχει περίπτωση η ζημιά να προχώρησε παρακάτω και να έκαψε άλλες συσκευές, 3. κάτι τέτοιο το καλύπτει η εγγύηση. Το σύστημα το χρησιμοποιώ περίπου 1μιση χρόνο χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και το τροφοδοτικό είναι ένα antec 420w.
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #2 Αύγουστος 1, 2005 1)επιδη ειναι μαλλον τις πλακας ή απο υπερταση2)υπαρχει αλλα να ευχεσε να μην προχορισ επαραπερα3)πολυ απιθανο............ αν ειναι μονο τροφοδοτικο ναι αν πιρε και αλλα μαζι παλι ναι αλλα κανεις δεν θα το κανει και αν ειναι απο υπεταση τα πλιρονι η δεη (λεεεεμεεεεεεεεεεεεε τωρααα)
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #3 Αύγουστος 1, 2005 To PC το έφτιαξες μόνος σου ή το πήρες από κάπου ολόλκηρο?Αν ισχύει το πρώτο, πάνε άλλαξε το τροφ. και με το καινούριο δες αν πήρα μαζί του και τίποτα άλλο...Αν ισχύει το δεύτερο πάντο από εκεί που το πήρες...
moutsa Αύγουστος 1, 2005 Author #4 Αύγουστος 1, 2005 το pc το επέλεξα εγώ τα κομματια και το συναρμολόγησαν στο μαγαζί που το πήρα.την τελευταία εβδομάδα η μπρίζα που είχα το pc δεν είχε γειωση. Υπάρχει περίπτωση να φτέει αυτό?
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #5 Αύγουστος 1, 2005 Σούκου δεν ήταν η μπρίζα?Εφόσον το πήρες όλο το pc από ένα μαγαζί και έκαναν αυτοί την συναρμολόγιση το πάς πίσω.
apollo Αύγουστος 2, 2005 #6 Αύγουστος 2, 2005 πηγαινε το πισω ολο και ζητα να στο αλλαξουν ολο σε περιπτωση που μπορει να εχει καει και κατι αλλο, αλλα για εισαι σιγουρος οτι θα κανουν κατι τετοιο βαλε ενα συμαδακι με στιλο ή μαρκαδορο ωστε προτου το παρεις κοιτα να δεισ αν τα κομματια εχουν τα συμαδακια εκει που τα εβαλες, εσυ αποφασιζεις αν το αντικαταστατηση ολοκληρο ή να σου αλλαξουν καποια κομματια
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #7 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από apolloπηγαινε το πισω ολο και ζητα να στο αλλαξουν ολο σε περιπτωση που μπορει να εχει καει και κατι αλλο, αλλα για εισαι σιγουρος οτι θα κανουν κατι τετοιο βαλε ενα συμαδακι με στιλο ή μαρκαδορο ωστε προτου το παρεις κοιτα να δεισ αν τα κομματια εχουν τα συμαδακια εκει που τα εβαλες, εσυ αποφασιζεις αν το αντικαταστατηση ολοκληρο ή να σου αλλαξουν καποια κομματια Γιατί? τα προβληματηκά κομάτια αλλάζοντε μόνο... γιατί να αλλαχτούν τα άλλα που είναι μια χαρά?
moutsa Αύγουστος 2, 2005 Author #8 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Σούκου δεν ήταν η μπρίζα?Εφόσον το πήρες όλο το pc από ένα μαγαζί και έκαναν αυτοί την συναρμολόγιση το πάς πίσω. Tην τελευταια βδομαδα το pc το είχα βάλει σε απλή μπρίζα και όχι σούκου ένω η μπρίζα του pc ήταν σούκου.
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #9 Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από moutsa Tην τελευταια βδομαδα το pc το είχα βάλει σε απλή μπρίζα και όχι σούκου ένω η μπρίζα του pc ήταν σούκου. Με αντάπτορα? Κακός... τεσπα, πανε το pc από εκέι που το πήρες και παρέλειψε το κομάτι με την μπρίζα και ρήχτα στο psu......
apollo Αύγουστος 3, 2005 #10 Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 11:05] Γιατί? τα προβληματηκά κομάτια αλλάζοντε μόνο... γιατί να αλλαχτούν τα άλλα που είναι μια χαρά? ναι ενταξει απλα σε μια παρομοια περιπτωση ενος φιλου ειχε μπλοκαρει και η μνημη, και αναγκαστικαμε να περασουμε δυο απογευματα ψαχνιντας τη εφταιγε, τελικα αλλαξαμε σλοτ στη μνημη αφου εβαλα τισ δικεσ μου και ξεμπλοκαρε, αυτο μαλλον που θελω να πω ειναι να προσεχει για να μην εχει τρεξιματα περισσοτερο
moutsa Αύγουστος 11, 2005 Author #11 Αύγουστος 11, 2005 τελικά πήγα το pc στο μαγαζί που το πήρα και μου και μου είπαν διάφορα. ευτυχώς κάηκε μόνο το τροφοδοτικό. θα ήθελα να μου προτείνεται να αγοράσω ένα καλό επώνυμο τροφοδοτικό.ευχαριστώ!!!
power Αύγουστος 11, 2005 #12 Αύγουστος 11, 2005 Πάρε ένα HEC από το e-shop ή ένα chieftec από το Πλαίσιο.Το μοντέλο εξαρτάται από την τσέπη σου.
FrOsT Αύγουστος 11, 2005 #13 Αύγουστος 11, 2005 Αρχική απάντηση από moutsa τελικά πήγα το pc στο μαγαζί που το πήρα και μου και μου είπαν διάφορα. ευτυχώς κάηκε μόνο το τροφοδοτικό. θα ήθελα να μου προτείνεται να αγοράσω ένα καλό επώνυμο τροφοδοτικό.ευχαριστώ!!! Τι σου είπαν? Γιατί να πάρεις άλλο, δεν το έκαναν rma?
magicman Αύγουστος 11, 2005 #14 Αύγουστος 11, 2005 να πας να ζητησεις αντικατασταση,εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση.
moutsa Αύγουστος 15, 2005 Author #15 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN να πας να ζητησεις αντικατασταση,εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση. Τελικα η εγγθηση δεν καλυπτει τη ζημια. επελεξα ενα τροφοδοτικο της antec με 125 ευρω και για την εγκατασταση ζητανε αλλα 25 ευρω μιπως με κλεβουν?
Sbeetle Αύγουστος 15, 2005 #16 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από moutsa Τελικα η εγγθηση δεν καλυπτει τη ζημια. επελεξα ενα τροφοδοτικο της antec με 125 ευρω και για την εγκατασταση ζητανε αλλα 25 ευρω μιπως με κλεβουν? ελαφρώς....
DarkSaga Αύγουστος 15, 2005 #17 Αύγουστος 15, 2005 το όνομα του μαγαζιού? η εγγύηση γιατί δε σε καλύπτει δεν κατάλαβα? αν δεν ξεφούρνισες αυτό με τη μπρίζα σε καλύπτει εκτός αν ο μαγαζάτορας διαβ΄ζει thelab
Sbeetle Αύγουστος 15, 2005 #18 Αύγουστος 15, 2005 Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δε σε καλύπτει η εγγύηση. Τι σου είπαν δηλαδή;Για ποιό άντεκ σου είπαν 150 ευρώ;
sotiris Αύγουστος 15, 2005 #19 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από moutsa Τελικα η εγγθηση δεν καλυπτει τη ζημια. επελεξα ενα τροφοδοτικο της antec με 125 ευρω και για την εγκατασταση ζητανε αλλα 25 ευρω μιπως με κλεβουν? αν δεν το χες ανοίξει το τροφοδοτικό σε καλύπτει.δεν κατάλαβα τι εννοείς γείωση, σε πάρα πολλά σπίτια έρχονται μόνο η φάση κι ο ουδέτερος χωρίς γείωση, δεν είναι αυτός λόγος για να μην στο αλλάξουν, εκτός αν παίζει τίποτα άλλο στη μέση.
Qlim4X Αύγουστος 15, 2005 #20 Αύγουστος 15, 2005 καλο ειναι κατα την διαρκια του rma να μην πολυ μηλαμε και να λεμε απλα και μονο οτι δεν παιζει αυτο.και εκει μενη η σιζιτισημετα απο αυτο θα πρεπει να το αλαξουν.......αληθεια σε πιο μαγαζη εγιναν ολα αυτα????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.