Zarras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 Ποσο βλακας μπορει... να ειναι καποιοςπου βαζει δισκετα σε μηχανημα που καν....ΔΕΝ ΕΧΕΙ FLOPPY DRIVE επανω του?ο τυπος, ερχεται ...καθεται στο διπλα δωματιο...και αποφασιζει να βαλει μια δισκετα... ηθελα να ξερα δεν του εκανε εντυπωση που οταν την εβαζε δεν ενιωθε τπτ παρα μονο ενα κενο bay?!?!τεσπα...την βαζει...πεφτει ...ακουγεται το "γκλονκ"γιαννηηηηηη φωναζει μια...απανταω στο καπακι "μαμω την Π. μου" και παω μεσα..."κατι εγινε με το floppy" μου λεει..."μα... δεν εχει καν floppy" του απανταωen to μεταξυ το πισι ορ8ανοιχτο ουτε καπακια ουτε τπτ...εντελως τσιτσιδι και η δισκετα να βρισκεται χαμο...και μου λεει για κανε μια και βγαλτιν...θολωνει το ματι μου με τι μια!!!!η δισκετα ηταν κυριολεκτικα 10cm απο το κουλο του...φορτιζω μια στο καρκαλι, τραβαω μια το πισι και κανω το τραγικο λαθος και χωνω το χερι μου μεσα οπως λαχει...αποτελεσμα... ενα πισι γεματο στο αιμα, μια δισκετα κατακοκκινη, και το δαχτυλο μου κομμενο....απλως ηθελα να το πω καπου....:daisy: αντε... αλλες 4 μερες ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Καλά έκανες και το είπες Δεν κατάλαβα όμως... πού πήγε να την βάλει τη δισκέτα και πού έκοψες εσύ το δάχτυλό σου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 17:23] Καλά έκανες και το είπες Δεν κατάλαβα όμως... πού πήγε να την βάλει τη δισκέτα και πού έκοψες εσύ το δάχτυλό σου;;; Και εγω δεν καταλαβα πως εκοψες το χερι σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Καιρος και συ να βαλεις ενα φλοπι drive.. βλεπεις τι παθαινεις οταν δεν εχεις φλοπι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Αύγουστος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 18:45] Καιρος και συ να βαλεις ενα φλοπι drive.. βλεπεις τι παθαινεις οταν δεν εχεις φλοπι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 τι βλκς υπαρχουν.ελεος επρεπε να τον γδαρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 οπως ειπες αλλες 4 μερες.βεβαια ο πονος παραμενει πονος αλλα ειπαμε4 ΜΕΡΕΣ.σκεψου το. η μαλλον μην το σκεφτεσε πες οτι ηδη εισαι αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Περαστικά zarras, και μην ανησυχείς, υπάρχουν και χειρότερα (έχω δει κι εγώ...:rant: :rant: :rant: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Περαστικα σου! μπορεις να εξηγησεις πως κοπηκες ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN Περαστικα σου! μπορεις να εξηγησεις πως κοπηκες ρε? Δεν δούλευε το eject στο floppy και κατέφυγε στην βία Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Μποεις να τον εκδικηθείς. Πες του οτι δεν ειναι floppy αλλα drive για virtual sex. OUCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Αύγουστος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Μποεις να τον εκδικηθείς. Πες του οτι δεν ειναι floppy αλλα drive για virtual sex. OUCH :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Χθες, στις 23:04] Δεν δούλευε το eject στο floppy και κατέφυγε στην βία Αφου δεν ειχε Floppy απανω στο pc ρε συ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 2, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 χαχαχαχαχα @George Vasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Tι να καταλαβεις ρε Zarra απο αιμα......εδω εκανες sparring με τον Iron MIke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Από λαμαρίνα μήπως??? Αυτά είναι πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 περαστικα ζαρουλη.παρε τη δισκετα και βαλτου τη στο........του παλιο στραβουλιακα και τεμπελοσκυλου.........εγω θα του σπαγα το πληκτρολογιο στο κεφαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 3, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 22:17] Tι να καταλαβεις ρε Zarra απο αιμα......εδω εκανες sparring με τον Iron MIke. in my dreams..... thnx Fragm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Ρε μαν μήπως ήταν γκέι και ήθελε να σε βλέπει να τον βοηθάς και τέλος αμα λάχει να κόβεσαι και για την πάρτη του? Λέω εγώ τώρα..................μήπως σε είδε που έχεις "εργαλείο" και είπε να κάτσει πάνω για μια βόλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 3, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 ωρε...... λες γιαυτο να μου επιασε το μπουτακι οταν ειδε το αιμα να ρεει αφθονο απο τα στιβαρα μου μπρατσα, και κατρακυλουσε στους γραμμομενους μου κοιλιακους? και λες γιαυτο να μου εδωσε το τηλ του λεγοντας μου, οτι γνωριζει απο πρωτες βοηθειες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.