Jump to content

αναμεσα σε δυο

def

Recommended Posts

λοιπον θα πω και εγω τη γνωμη μου.. αφου εχεις μια τοσο καλη vga ειτε κρατησε την μεχρι τον σεπτεβρη οκτωβρη και μετα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα η αφου θες να κανεις σονι και καλα αναβαθμιση παρε μια φτηνη ,αν οχι την πιο φτηνη 7800, και δωσε και 50 ευρω να παρεις ενα VGA Arctic Cooling Silent (η watercooling μονο για τη vga) ωστε να μη σου περνει τα αφτια τα ,σιγουρα, θορυβωδη συστηματα ψυξης των νεων καρτω γραφικων , της βαζεις επισης καλες ψυκτρες στις μνημες και ετσι με λιγοτερα λεφτα εχεις πολυ πιο ησυχη καρτα και πολυ καλυτερη αφου θα εχεις extra ψυξη ωστε να την ανεβασεις ακομα κιαλο !!! Παντως δικα σου τα λεφτα εσυ αποασιζεις ! ;)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Προσπερνω την μινι διενεξη και ερωτω!Ποσο πιο πολυ gaming expierence θα προσφερει η καινουργια καρτα με 32πιπες (αν καταλαβα καλα) σε σχεση με την υπαρχουσα 7800???Oχι οτι δικαιολογω βεβαια την ιδεα της αναβαθμισης!

Μια που λέμε γνώμες ας πώ και εγώ την δική μου. 680ε για κάρτα είναι πεταμένα $$ όσο λεφτας κι αν είσαι. Παρε μια με 500 και δώσε τα άλλα 180 σε κάνα φτωχο.

Η γενική μου αποψη παρόλα αυτά είναι οτι οτιδήποτε πάνω απο 6800GT αυτό τον καιρό είναι πεταμένα λέφτα..

Αρχική απάντηση από alex_000

Μια που λέμε γνώμες ας πώ και εγώ την δική μου. 680ε για κάρτα είναι πεταμένα $$ όσο λεφτας κι αν είσαι. Παρε μια με 500 και δώσε τα άλλα 180 σε κάνα φτωχο.

Η γενική μου αποψη παρόλα αυτά είναι οτι οτιδήποτε πάνω απο 6800GT αυτό τον καιρό είναι πεταμένα λέφτα..

:T: :T: :T::hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Ο καθενας παιρνει οτι θελει οποτε το θελει, κριτικη επαυτου νομιζω οτι ειναι ατοπη για το καθενα. Τωρα οσο αναφορα την διαφορα για την gainward πιστευω οτι ειναι οντως πεταμενα λεφτα, οσο πιο ποιοτικη και αν ειναι δεν δικαιολογει την διαφορα αυτη. Δηλαδη τι?, διωχνεις την 6800GT σε λιγοτερο απο 6 μηνες και σε ενδιαφερει αν η gainward θα κρατησει 10 αντι (εστω οτι) 5 χρονια που θα κρατησει η xfx?? Λιγο αντιφατικο δεν ακουγεται..?

Στη θεση σου θα κραταγα την 6800, αν το θελεις παντως παρε μια xfx και δωσε τα 150 στον αδελφο σου, ετσι θα εχεις και το καλυτερο μηχανακι και θα εισαι ενας καλυτερος ανθρωπος,:cool::cool::flower:

Βρε μια χαρα ειναι το μηχανημα σου....

Ετσι και αλλιως δεν υπαρχει το καταλληλο software που να εκμεταλευεται την 6800 ποσο την 7800...Ποιος ο λογος να παρεις κατι που θα μενει ουσιαστικα ανεκμεταλευτο???Απο την αλλη ειναι δικαιωμα σου να κανεις ΟΤΙ γουσταρεις απλα την γνωμη μου λεω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.