def Αύγουστος 7, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio εγω θα σου ελεγα να παρεις την φθηνοτερη καρτα με την μεγαλυτερη εγγυηση.Και στο λεω αυτο γιατι μερικες φθηνες νομιζω υπολοιπονται σε εγγυηση,πχ 2 χρονια αντι για 3 κλπ..Φυσικα η αγορα μια καρτας των 500+ ευρω απαιτει να παιζεις παιχνιδια..η μαλλον να την χρισημοποιεις καπως.. μια ματια που ερειξα δεν εχουν και μεγαλες διαφορες στα μοντελα που με ενδιαφερουν περιπου 400 κορονες περιπου 40 ευρο,αλλα σε επιδοσεις η διαφορα ειναι μεγαλη αμα κρινω απο 430-1200 απο την 490-1300 XFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=311291&cks=PRL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 όπως λέει και το avatar σου.... Η παναγιά μαζί σου.... επίσης καλύτερη κάρτα δεν σημαίνει καλύτερος άνθρωπος... και κάτι ακόμα,πως κατάφερες τόσα post σε τόσο λίγο χρόνο??? οι νέες φουρνιές γκαζώνουν τρελά έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga όπως λέει και το avatar σου.... Η παναγιά μαζί σου.... επίσης καλύτερη κάρτα δεν σημαίνει καλύτερος άνθρωπος... και κάτι ακόμα,πως κατάφερες τόσα post σε τόσο λίγο χρόνο??? οι νέες φουρνιές γκαζώνουν τρελά έτσι? δεν καταλαβα τι εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def δεν καταλαβα τι εννοεις; μαλλον λεει για σενα σαν νεος (φεβ 2005) που εκανες 1103 ποστ!Ο δαρκ απο σεπ 2003 και μολις περασε τα 1000!Πρεπει να ειχες πολλες αποριες και σιγουρα εμαθες αρκετα μεσα σε 6 μηνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 8, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 14:50] όπως λέει και το avatar σου.... Η παναγιά μαζί σου.... επίσης καλύτερη κάρτα δεν σημαίνει καλύτερος άνθρωπος... Προσεξα λιγο ειρωνικη συμπεριφορα απεναντι στο def η μηπως ειναι η ιδεα μου Σαν να ζηλευεις λιγακι η απλως νευριασες επειδη θα αγορασει κατι ακριβο και καλυτερο απο σενα και επειδη το λεει?? Δεν νομιζω οτι ο σκοπος του def με το να αγορασει καινουργια καρτα ειναι να γινει καλυτερος ανθρωπος απλως θελει το καλυτερο για τον υπολογιστη του και φυσικα το κανει για τον εαυτο του Εξαλλου δικα του ειναι τα λεφτα και για αυτο αναβαθμιζει...για κατι δικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 8, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 να ζηλέψω τι? τα 500Ε?όλοι έχουν 500Ε για σκότωμα χαλάρωσε φίλεεπίσης μου κάνει εντύπωση η υπογραφή του την οποία και σχολίασα thats allυπέρμαχε των "αδυνάτων".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 8, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 εχει δικιο ο vasot(δεν ξερω τι εχει γινει με προηγουμενα threads και δεν με ενδιαφερει, μιλαω για αυτο το thread)@darksaga δεν εχουν ολοι 500 ευρα στο χερι για σκοτωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 8, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Να κανω μια ερωτησουλα??DEF παιζεις παιχνιδια??Τελοςπαντων θα την "καψεις" την καρτα??Θα ζεματαει 2-3 ωρες καθα μερα σε load μεσα στο μηχανημα σου?ΥΓ:ειχα και τα εδωσα-δεν ζηλευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Ο def από ότι έχω καταλάβει θέλει να έχει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για το μηχάνημά του και δικαίωμά του. Αν δεν το χρησιμοποιεί βέβαια και δεν το εκμεταλλεύεται πλήρως ίσως πάνε τζάμπα τόσα λεφτά αλλά δικά του είναι, άλλοι τα καίνε...Εγώ το ξαναλέω πάντως, ας περιμένεις μέχρι το Φθινόπωρο και μετά κάνε την κίνησή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 8, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Δλδ εγω που εχω 6600GT και δεν γουσταρα ο πατερας μου να δωσει 500 ειμαι κακος ανθρωπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 8, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Kακός θα είσαι αν δεν πάρεις Desert .50 και πάρεις καραμπίνα (Θέλω ένα F2000... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 8, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Δλδ εγω που εχω 6600GT και δεν γουσταρα ο πατερας μου να δωσει 500 ειμαι κακος ανθρωπος? ΝΑΙ :P , ελεος παντως δικα του ειναι τα λεφτα οτι θελει τα κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 8, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 εγω το μόνο που δεν είπα είναι πως να τα τοποθετήσει,έτσι? αλλά μη βγούμε και κομπλεξικοί επειδή το βρακί μας δεν γράφει prada ου ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 8, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable ΝΑΙ :P , ελεος παντως δικα του ειναι τα λεφτα οτι θελει τα κανει. ρε μαζι σου απλα ερχεται σε αντιθεση με αυτο που δειχνει. Και αυτο γιατι καλυτερος ανθρωπος γινεσαι και αν λιγοστεψεις τα παθη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 8, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 ας μου επιτραπει και μενα να πω την γνωμη μου,καταρχην ολες οι αντιγνωμιες καλοδεχουμενες και αλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα,τωρα πιστευω παντα για μενα πρωσιπικα μιλαω οτι αν παρω μια καλη καρτα δεν εχει σχεσει με το αν θελω να γινω καλυτερος ανθρωπος,οσο αν παιζω παιχνιδια παιζω και ασχολουμαι παρα πολυ.ευχαριστω:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 8, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από def ας μου επιτραπει και μενα να πω την γνωμη μου,καταρχην ολες οι αντιγνωμιες καλοδεχουμενες και αλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα,τωρα πιστευω παντα για μενα πρωσιπικα μιλαω οτι αν παρω μια καλη καρτα δεν εχει σχεσει με το αν θελω να γινω καλυτερος ανθρωπος,οσο αν παιζω παιχνιδια παιζω και ασχολουμαι παρα πολυ.ευχαριστω:flower: τοτε μια φιλικη συμβουλη περιμενε να παρεις τις 32αρεςΑλλιως παρε την φθηνοτερη 7800Gtx που μπορεις να βρεις και μην κοιτας αν η μια εχει 490 και η αλλη 440 κλπ.Αυτα ειναι "κολπακια" για να βγαζουν λεφτα.Αν κατι μετραει ειναι οτι μερικες καρτες πχ εχουν καλυτερες μνημες απο αλλες, καποτε κυκλοφορουσαν 9700 προ με 2.8 ns και αλλες με 3.3 ns αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 8, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Πάρε 7800gtx και μετά αλλάζεις αν βγουν 32αρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 8, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 εγω παντως θα δωσω μια αλλη συμβουλη... να αλλαχτει ο τιτλος διοτι μου θυμιζει τραγουδι απο αλμπουμ 10ετιας το οποιο κυκλοφορησε παρανομα... περαν της πλακας...αυτα που λεει ο νος....περιμενε λιγακι ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 8, 2005 Author #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 εγω παντως θα δωσω μια αλλη συμβουλη... να αλλαχτει ο τιτλος διοτι μου θυμιζει τραγουδι απο αλμπουμ 10ετιας το οποιο κυκλοφορησε παρανομα... περαν της πλακας...αυτα που λεει ο νος....περιμενε λιγακι ακομα... γεια σου ρε haris1984:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.