Jump to content

αναμεσα σε δυο

def

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

DEF εκτός από την περίπτωση του να σκοπεύεις να σπάσεις ρεκόρ στα 3d(κάτι το οποίο προυποθέτει ένα κάρο πράγματα εκτός από την κάρτα), δεν έχει νόημα να κυνηγάς να αγοράσεις το μοντέλλο που μπορεί να ανέβηκε 10-20MHz παραπάνω από stock.

Αγόρασε την φθηνότερη. Δεν ξέρω γιατί θα χαρείς περισσότερο, για τα 100-150 ευρώ που σίγουρα θα σου μείνουν σε σχέση με μία ακριβότερη κάρτα ή για τα 50-100Mhz που πιθανόν να σου δώσει η ακριβότερη....

Αρχική απάντηση από RootX

DEF εκτός από την περίπτωση του να σκοπεύεις να σπάσεις ρεκόρ στα 3d(κάτι το οποίο προυποθέτει ένα κάρο πράγματα εκτός από την κάρτα), δεν έχει νόημα να κυνηγάς να αγοράσεις το μοντέλλο που μπορεί να ανέβηκε 10-20MHz παραπάνω από stock.

Αγόρασε την φθηνότερη. Δεν ξέρω γιατί θα χαρείς περισσότερο, για τα 100-150 ευρώ που σίγουρα θα σου μείνουν σε σχέση με μία ακριβότερη κάρτα ή για τα 50-100Mhz που πιθανόν να σου δώσει η ακριβότερη....

καλη η συμβουλη σου και σωστη

Aφού έχεις την 6800GT τώρα και ένα τόσο ωραίο μηχάνημα, άραξε στα κυβικά σου και το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που θα βγουν τα R520 και 7800UL αποφασίζεις. Με 680 ευρώ τότε φίλε μου χαλαρά πιστεύω θα παίρνεις την 7800UL. Εγώ πιστεύω πως τόσα πολλά λεφτά (και 550 να δώσεις) θα τα κλαις σε δύο μήνες λόγω βιασύνης, περίμενε λίγο. Ξέρω ότι είναι λάθος σκέψη το "περίμενε, θα βγει κάτι καλύτερο" γιατί έτσι θα περιμένεις αιώνια, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Ένα δίμηνο είναι έτσι κι αλλιώς (και μετά θα τη λες και στον αδερφό σου) :laughing:

σκεφτομουν να επαιρνα μια ακομα 6800gt για sli αλλα,η 7800gtx εχει καλυτερες επιδοσεις

απο το sli,τωρα η 7800ultra θα ειναι απλως χρονισμενη περισσοτερο,αν ειχε περισσοτερα Pipelines θα αξιζε να περιμενω αλλα παλι 24 θα εχει,οποτε 7800gtx ειναι μια πολυ καλη επενδυση για αρκετο καιρο

Ολα οσα ακουγονται ειναι φημες, μολις βγουν οι καρτες θα δουμε τι θα προσφερουν παραπανω, παντως ηδη η 7800 εχει 300 εκατομμυρια τρανσιστορ δεν πιστευω οτι θα δουμε τρελες διαφορες σε επιδοσεις απο τα νεα μοντελα σε σχεση με την 7800.

Αρχική απάντηση από gznp

Σίγουρα η 7800UL θα είναι μόνο χρονισμένη περισσότερο? Δε νομίζω η Nvidia να αφήσει την ΑΤΙ να μείνει μόνη κυρίαρχη στα 32 pipelines.

δεν ειναι ακομα σιγουρο οτι η καρτα της ATI θα εχει 32 pipelines

Def επιδη ολες οι καρτες ειναι λιγο πολυ τα ιδια πραματα εκτος απο τον εξοπλισμο τους και λιιιγο στους χρονισμους τους, πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις 100-150 Ευρω παραπανω για να παρεις την "ποιοτικη". Καποτε ειχε διαφορα, αλλο να επερνες Gainward και αλλο να επερνες Prolink. Τωρα ομος δεν ειναι ετσι, ο ανταγωνισμος εχει σοβαρεψει πολυ και ολες οι ετεριες προσεχουν να εχουν καλα προιοντα. Προσωπικα, και να μου τα δινανε τα 150 παραπανο Ευρα δε θα τα δινα για την "ποιοτικη". Παρα πολλα χρηματα για το τιποτα. Θα επερνα τη φθινοτερη και τελος.

Τωρα αν πιστευεις πως θα ειναι καλυτερη η XFX τι να σου πω, παρτην να μην εχεις και τις τυψεις πως δεν εκανες καλη αγορα.

Αρχική απάντηση από Sisman

Def επιδη ολες οι καρτες ειναι λιγο πολυ τα ιδια πραματα εκτος απο τον εξοπλισμο τους και λιιιγο στους χρονισμους τους, πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις 100-150 Ευρω παραπανω για να παρεις την "ποιοτικη". Καποτε ειχε διαφορα, αλλο να επερνες Gainward και αλλο να επερνες Prolink. Τωρα ομος δεν ειναι ετσι, ο ανταγωνισμος εχει σοβαρεψει πολυ και ολες οι ετεριες προσεχουν να εχουν καλα προιοντα. Προσωπικα, και να μου τα δινανε τα 150 παραπανο Ευρα δε θα τα δινα για την "ποιοτικη". Παρα πολλα χρηματα για το τιποτα. Θα επερνα τη φθινοτερη και τελος.

Τωρα αν πιστευεις πως θα ειναι καλυτερη η XFX τι να σου πω, παρτην να μην εχεις και τις τυψεις πως δεν εκανες καλη αγορα.

γνωμες ζητησα και ο καθενας λεει τις αποψεις του.:)

def, κι εγώ την xfx θα σου λεγα. όλοι το nvidia pcb design ακολουθούνε με τα ίδια σχεδόν εξαρτήματα, το εργοστάσιο κατασκευής αλλάζει μόνο.

εντάξει μπορεί η gainward να έχει λίγο πιο ποιοτικούς πυκνωτές και να σου αντέξει 15 χρόνια αντί για 14 που θα σου αντέξει η xfx. Σκοπεύεις να την κρατήσεις τόσο?

Ασυζητητί xfx, προσωπικά αν είχα 6800gt δε θα άλλαζα κάρτα βέβαια, αλλά αφού γουστάρεις, xfx:D

Αρχική απάντηση από sotiris

def, κι εγώ την xfx θα σου λεγα. όλοι το nvidia pcb design ακολουθούνε με τα ίδια σχεδόν εξαρτήματα, το εργοστάσιο κατασκευής αλλάζει μόνο.

εντάξει μπορεί η gainward να έχει λίγο πιο ποιοτικούς πυκνωτές και να σου αντέξει 15 χρόνια αντί για 14 που θα σου αντέξει η xfx. Σκοπεύεις να την κρατήσεις τόσο?

Ασυζητητί xfx, προσωπικά αν είχα 6800gt δε θα άλλαζα κάρτα βέβαια, αλλά αφού γουστάρεις, xfx:D

αρε Σωτηρι,αρχοντας εισαι αδελφε οταν λες την γνωμη σου:worship: :worship: :worship: αυτην την GAINWARD ειναι αποθημενο μου,οπως ειναι τα τσιγαρα με της μαρκες,αλλα και η XFX εχει ανεβει κατακοτυφα σαν εταιρια στις γραφικες,και ιδιως αυτη με τον 490πυρινα:hmm:

εγω θα σου ελεγα να παρεις την φθηνοτερη καρτα με την μεγαλυτερη εγγυηση.Και στο λεω αυτο γιατι μερικες φθηνες νομιζω υπολοιπονται σε εγγυηση,πχ 2 χρονια αντι για 3 κλπ..

Φυσικα η αγορα μια καρτας των 500+ ευρω απαιτει να παιζεις παιχνιδια..η μαλλον να την χρισημοποιεις καπως..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.