def Αύγουστος 1, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω απορω γενικως για πιο πραγμα φιλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 DEF εκτός από την περίπτωση του να σκοπεύεις να σπάσεις ρεκόρ στα 3d(κάτι το οποίο προυποθέτει ένα κάρο πράγματα εκτός από την κάρτα), δεν έχει νόημα να κυνηγάς να αγοράσεις το μοντέλλο που μπορεί να ανέβηκε 10-20MHz παραπάνω από stock.Αγόρασε την φθηνότερη. Δεν ξέρω γιατί θα χαρείς περισσότερο, για τα 100-150 ευρώ που σίγουρα θα σου μείνουν σε σχέση με μία ακριβότερη κάρτα ή για τα 50-100Mhz που πιθανόν να σου δώσει η ακριβότερη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από RootX DEF εκτός από την περίπτωση του να σκοπεύεις να σπάσεις ρεκόρ στα 3d(κάτι το οποίο προυποθέτει ένα κάρο πράγματα εκτός από την κάρτα), δεν έχει νόημα να κυνηγάς να αγοράσεις το μοντέλλο που μπορεί να ανέβηκε 10-20MHz παραπάνω από stock.Αγόρασε την φθηνότερη. Δεν ξέρω γιατί θα χαρείς περισσότερο, για τα 100-150 ευρώ που σίγουρα θα σου μείνουν σε σχέση με μία ακριβότερη κάρτα ή για τα 50-100Mhz που πιθανόν να σου δώσει η ακριβότερη.... καλη η συμβουλη σου και σωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Def, ο RootX εχει δικιο.Ειναι τζαμα λεφτα για τοσα MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 αυτο παλι ρε παιδια γιατι υπαρχει αυτη η χρηματικη διαφορα;πληρωνεις τα mhz η την μαρκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Και τα δυο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Aφού έχεις την 6800GT τώρα και ένα τόσο ωραίο μηχάνημα, άραξε στα κυβικά σου και το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που θα βγουν τα R520 και 7800UL αποφασίζεις. Με 680 ευρώ τότε φίλε μου χαλαρά πιστεύω θα παίρνεις την 7800UL. Εγώ πιστεύω πως τόσα πολλά λεφτά (και 550 να δώσεις) θα τα κλαις σε δύο μήνες λόγω βιασύνης, περίμενε λίγο. Ξέρω ότι είναι λάθος σκέψη το "περίμενε, θα βγει κάτι καλύτερο" γιατί έτσι θα περιμένεις αιώνια, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Ένα δίμηνο είναι έτσι κι αλλιώς (και μετά θα τη λες και στον αδερφό σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 δεφ τα πμ σου τα βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 σκεφτομουν να επαιρνα μια ακομα 6800gt για sli αλλα,η 7800gtx εχει καλυτερες επιδοσειςαπο το sli,τωρα η 7800ultra θα ειναι απλως χρονισμενη περισσοτερο,αν ειχε περισσοτερα Pipelines θα αξιζε να περιμενω αλλα παλι 24 θα εχει,οποτε 7800gtx ειναι μια πολυ καλη επενδυση για αρκετο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δεφ τα πμ σου τα βλεπεις? τα βλεπω και σου απαντησα δεν το πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 οχι τπτ δε πηρα. Τελος παντων , δεν πειραζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 1, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Σίγουρα η 7800UL θα είναι μόνο χρονισμένη περισσότερο? Δε νομίζω η Nvidia να αφήσει την ΑΤΙ να μείνει μόνη κυρίαρχη στα 32 pipelines. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Ολα οσα ακουγονται ειναι φημες, μολις βγουν οι καρτες θα δουμε τι θα προσφερουν παραπανω, παντως ηδη η 7800 εχει 300 εκατομμυρια τρανσιστορ δεν πιστευω οτι θα δουμε τρελες διαφορες σε επιδοσεις απο τα νεα μοντελα σε σχεση με την 7800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Σίγουρα η 7800UL θα είναι μόνο χρονισμένη περισσότερο? Δε νομίζω η Nvidia να αφήσει την ΑΤΙ να μείνει μόνη κυρίαρχη στα 32 pipelines. δεν ειναι ακομα σιγουρο οτι η καρτα της ATI θα εχει 32 pipelines Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Πάρε ότι ποιο ακριβό βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 1, 2005 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Def επιδη ολες οι καρτες ειναι λιγο πολυ τα ιδια πραματα εκτος απο τον εξοπλισμο τους και λιιιγο στους χρονισμους τους, πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις 100-150 Ευρω παραπανω για να παρεις την "ποιοτικη". Καποτε ειχε διαφορα, αλλο να επερνες Gainward και αλλο να επερνες Prolink. Τωρα ομος δεν ειναι ετσι, ο ανταγωνισμος εχει σοβαρεψει πολυ και ολες οι ετεριες προσεχουν να εχουν καλα προιοντα. Προσωπικα, και να μου τα δινανε τα 150 παραπανο Ευρα δε θα τα δινα για την "ποιοτικη". Παρα πολλα χρηματα για το τιποτα. Θα επερνα τη φθινοτερη και τελος.Τωρα αν πιστευεις πως θα ειναι καλυτερη η XFX τι να σου πω, παρτην να μην εχεις και τις τυψεις πως δεν εκανες καλη αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 1, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Sisman Def επιδη ολες οι καρτες ειναι λιγο πολυ τα ιδια πραματα εκτος απο τον εξοπλισμο τους και λιιιγο στους χρονισμους τους, πραγματικα δεν αξιζει να δωσεις 100-150 Ευρω παραπανω για να παρεις την "ποιοτικη". Καποτε ειχε διαφορα, αλλο να επερνες Gainward και αλλο να επερνες Prolink. Τωρα ομος δεν ειναι ετσι, ο ανταγωνισμος εχει σοβαρεψει πολυ και ολες οι ετεριες προσεχουν να εχουν καλα προιοντα. Προσωπικα, και να μου τα δινανε τα 150 παραπανο Ευρα δε θα τα δινα για την "ποιοτικη". Παρα πολλα χρηματα για το τιποτα. Θα επερνα τη φθινοτερη και τελος. Τωρα αν πιστευεις πως θα ειναι καλυτερη η XFX τι να σου πω, παρτην να μην εχεις και τις τυψεις πως δεν εκανες καλη αγορα. γνωμες ζητησα και ο καθενας λεει τις αποψεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 def, κι εγώ την xfx θα σου λεγα. όλοι το nvidia pcb design ακολουθούνε με τα ίδια σχεδόν εξαρτήματα, το εργοστάσιο κατασκευής αλλάζει μόνο.εντάξει μπορεί η gainward να έχει λίγο πιο ποιοτικούς πυκνωτές και να σου αντέξει 15 χρόνια αντί για 14 που θα σου αντέξει η xfx. Σκοπεύεις να την κρατήσεις τόσο?Ασυζητητί xfx, προσωπικά αν είχα 6800gt δε θα άλλαζα κάρτα βέβαια, αλλά αφού γουστάρεις, xfx:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 7, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris def, κι εγώ την xfx θα σου λεγα. όλοι το nvidia pcb design ακολουθούνε με τα ίδια σχεδόν εξαρτήματα, το εργοστάσιο κατασκευής αλλάζει μόνο. εντάξει μπορεί η gainward να έχει λίγο πιο ποιοτικούς πυκνωτές και να σου αντέξει 15 χρόνια αντί για 14 που θα σου αντέξει η xfx. Σκοπεύεις να την κρατήσεις τόσο? Ασυζητητί xfx, προσωπικά αν είχα 6800gt δε θα άλλαζα κάρτα βέβαια, αλλά αφού γουστάρεις, xfx:D αρε Σωτηρι,αρχοντας εισαι αδελφε οταν λες την γνωμη σου:worship: :worship: :worship: αυτην την GAINWARD ειναι αποθημενο μου,οπως ειναι τα τσιγαρα με της μαρκες,αλλα και η XFX εχει ανεβει κατακοτυφα σαν εταιρια στις γραφικες,και ιδιως αυτη με τον 490πυρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 7, 2005 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 εγω θα σου ελεγα να παρεις την φθηνοτερη καρτα με την μεγαλυτερη εγγυηση.Και στο λεω αυτο γιατι μερικες φθηνες νομιζω υπολοιπονται σε εγγυηση,πχ 2 χρονια αντι για 3 κλπ..Φυσικα η αγορα μια καρτας των 500+ ευρω απαιτει να παιζεις παιχνιδια..η μαλλον να την χρισημοποιεις καπως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.