theHitma@n Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 Πριν 2 μηνες πριπου μου καηκε ο σκληρος που εγκαταστουσα τα παιχνιδια σε αυτον. Απο τοτε δεν πορω να εγκαταστησω τα παιχνιδια που ειχα στον τοτε σκληρο. Για παραδειγμα, βαζω εχθες το DvD με το Pro Evolution. Στο menu αντι να μου δινει την επιλογη install μου εδινε την επιλογη play!! Το παταω και μου εβγαλε ενα σφαλμα. Μπαινω στην "προσθαφαιρεση προγραμματων" και το εβλεπε το παιχνιδι σαν να ειναι εγκαταστημενο χωρις να το εχω εγω σε κανεναν απο τους τωρινους δισκους, το ειχα στον σκληρο που καηκε. Τεσπα, λεω και εγω θα πατησω το unistall. Πανω που παει να αρχισει μου βγαζει παλι error . Λεω στο τελους "αντε θα κανω setup μεσα απο το παιχνιδι" αλλα και παλι πανω που πηγε να αρχισει μου εβγαλε σφαλμα! Το ιδιο πραγμα γινεται και σε αλλα παιχνιδια που τα ειχα στον καμμενο σκληρο. Λογικα εχουνε μεινει απο τα παιχνιδια υπολυματα στην registry. Υπαρχει κανενα προγραμμα ή κανενα κολπακι για να καταφερω να ξαναεγκαταστησω εκεινα τα παιχνιδια??? Το σιγουρο ειναι πως με format θα φτιαξει, αλλα δεν ειναι και η πιο απλη υποθεση να χανεις τοοοοσα αρχεια. Γι'αυτο θελω να το αποφυγω το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 google run -> regedit στα local machine + current user στο software, microsoft κλπ σβήσε αυτά που δε θες. αλλιώς format:D backup registry πριν την πειράξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Δοκίμασε με κανά προγραμματάκι που καθαρίζει την Registry και μπορεί να πάρει και backup, όπως πχ το registry mechanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αν καταφύγεις στην λύση του προγράμματος, διάλεξε ένα που να σου δίνει την δυνατότητα να ελένξεις τα προς διαγραφή κλειδιά 1 προς 1, πριν τα διαγράψει. Απέφυγε το αυτόματο και σβήσε αυτά που είναι σχετικά με τα παιχίδια που είχες εγκαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 1.Εχω εγω το easycleaner περνα να στο δωσω και 2.Ασε το pro evolution σε χαλαει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αυτο που λες Σωτηρη το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εγινε τπτ. Το ειχα ξεχασει οτι εχω το easycleaner:tomato: . Ευτυχως που μου το θυμισες Γιωργο . Πιστευω οτι με αυτο θα γινει δουλεια. ΤΗΧ για την βοηθεια. ΥΓ: Κολλημενος με την μπαλα Γιωργο. Μιας και δεν παιζω μπαλα στην πραγματικοτητα παιζω στο pc:nerd: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.