totally_wired Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2005 Από τις 2x512 ωραίες twinmos με utt είχα βγάλει την μια για τους γνωστούς λόγους που αφήνουμε μόνο μια μνήμη να παίζει....Ε... Αυτή που έβγαλα !!!!! δεν παίζει πλέον ούτε με παρέα, ούτε μόνη της.Eίναι αγορασμένες από το eshop.Πόσο καιρό θέλει να μου δώσουν άλλη μνήμη? Θα έχουν από αυτές με τα ωραία chipakia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 εγώ είχα μία κάρτα γραφικών που ήταν χαλασμένη και μου έδωσαν άλλη σε 8 εργάσιμες μέρες.ζήτα τις ίδιες μνήμες αν και νομίζω ότι δεν έχουν πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Την πήγα χτές κατά της 17 παρά στο eshop και σήμερα λίγο πριν της 12 με πήραν και μου είπαν πως θα αλλαχθεί... Βέβαια τους είπα ότι θέλω ίδια με αυτή που έχω (με τα utt) λόγω dual channel και με είπαν να την πάρω μαζί μου αυτή που έχω για να ψάξουν να βρούν ίδια. Τώρα πως και τι και εάν θα έχουν θα σας πω αύριο... Πάντως ταχύτατα έγινε ο έλεγχος. Όχι πως είναι τίποτα δύσκολο αλλά είναι και 3 αυγούστου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 περίεργο όμως να καεί από αχρησία... μου χει συμβεί και μένα σ' ένα cpu, δεν άντεξε να μη δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris περίεργο όμως να καεί από αχρησία... μου χει συμβεί και μένα σ' ένα cpu, δεν άντεξε να μη δουλεύει Πράγματι περίεργο... Φοβάμαι τα ξεσκονιστήρια της μάνας μου μην έκαναν την ζημία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Πράγματι περίεργο... Φοβάμαι τα ξεσκονιστήρια της μάνας μου μην έκαναν την ζημία ναι, από στατικό, είναι η μόνη λογική εξήγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ναι, από στατικό, είναι η μόνη λογική εξήγηση Υποψιάζομαι crash test με το πάτωμα μιας και όλα τα πράγματα θέλουν να μειώσουν την δυναμική τους ενέργεια... Edit Αν και τα αρνείται όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Υποψιάζομαι crash test με το πάτωμα μιας και όλα τα πράγματα θέλουν να μειώσουν την δυναμική τους ενέργεια... μπα, χλωμό, αντέχουν οι μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wiredEdit Αν και τα αρνείται όλα... Η μαμά ή η μνήμη; (από πέσιμο δύσκολο να πάει πάντως....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc Η μαμά ή η μνήμη; (από πέσιμο δύσκολο να πάει πάντως....) Η μνήμη λέει δεν θυμάται τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Όπως λέει και ο σοφός λαός: "η μνήμη, ή από πέσιμο θα πάει, ή από χέσιμο".(δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν αυτό το λένε για τους παππούδες ή για τις μνήμες όμως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Για τα γερόντια γενικά το λένε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.