Jump to content

Πέθανε η μια twinmos

totally_wired

Recommended Posts

Από τις 2x512 ωραίες twinmos με utt είχα βγάλει την μια για τους γνωστούς λόγους που αφήνουμε μόνο μια μνήμη να παίζει....

Ε... Αυτή που έβγαλα !!!!! δεν παίζει πλέον ούτε με παρέα, ούτε μόνη της.

Eίναι αγορασμένες από το eshop.

Πόσο καιρό θέλει να μου δώσουν άλλη μνήμη? Θα έχουν από αυτές με τα ωραία chipakia?

Την πήγα χτές κατά της 17 παρά στο eshop και σήμερα λίγο πριν της 12 με πήραν και μου είπαν πως θα αλλαχθεί... :T:

Βέβαια τους είπα ότι θέλω ίδια με αυτή που έχω (με τα utt) λόγω dual channel και με είπαν να την πάρω μαζί μου αυτή που έχω για να ψάξουν να βρούν ίδια.

Τώρα πως και τι και εάν θα έχουν θα σας πω αύριο... Πάντως ταχύτατα έγινε ο έλεγχος. Όχι πως είναι τίποτα δύσκολο αλλά είναι και 3 αυγούστου...

Αρχική απάντηση από sotiris

περίεργο όμως να καεί από αχρησία...

μου χει συμβεί και μένα σ' ένα cpu, δεν άντεξε να μη δουλεύει :hehe:

Πράγματι περίεργο... Φοβάμαι τα ξεσκονιστήρια της μάνας μου μην έκαναν την ζημία

Αρχική απάντηση από sotiris

ναι, από στατικό, είναι η μόνη λογική εξήγηση;)

Υποψιάζομαι crash test με το πάτωμα μιας και όλα τα πράγματα θέλουν να μειώσουν την δυναμική τους ενέργεια...

Edit

Αν και τα αρνείται όλα...

Αρχική απάντηση από totally_wired

Υποψιάζομαι crash test με το πάτωμα μιας και όλα τα πράγματα θέλουν να μειώσουν την δυναμική τους ενέργεια...

μπα, χλωμό, αντέχουν οι μνήμες:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.