Jump to content

Περι bluetooth-ιας o λογος

ΝTG

Recommended Posts

Εχω ενα λαπτοπ το οποιο κατα 99,9% εχει bluetooth πανω!Αν και η αληθεια ειναι οτι δεν εκατσα να ασχοληθω και παρα πολυ δεν καταφερα να το δουλεψω με το κινητο!!Μπορει καποιος να με πληροφορησει σχετικα γιατι τωρα τελευταια οταν και μου παει στραβα δν ισιωνει με τιποτα!Πιο συγκεκριμενα εχω το 1681 της acer!plz help me

Σχεδον αυτο(wlci) αν και νομιζω οτι υπαρχουν μικροδιαφορες απο χωρα σε χωρα!Αν και πλεον πιστευω οτι δεν εχει bluetooth μου κανει εντυπωση το οτι εχει κουμπι που ενεργοποιει το bluetooth αλλα λεει no devices οταν το παταω!Συν το γεγονος οτι σχεδον παντου εχει το εικονιδιο bluetooth (εχπλορερ,tray klp)

αν έχεις win xp πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και κοίτα αν έχει κάποια συσκευή που να τη λέει bluetooth. επιπλέον κοίτα στο manual αν αναφέρει το bluetooth και αν λέει δίπλα (οptional)

Αρχική απάντηση από ΝTG

Σχεδον αυτο(wlci) αν και νομιζω οτι υπαρχουν μικροδιαφορες απο χωρα σε χωρα!Αν και πλεον πιστευω οτι δεν εχει bluetooth μου κανει εντυπωση το οτι εχει κουμπι που ενεργοποιει το bluetooth αλλα λεει no devices οταν το παταω!Συν το γεγονος οτι σχεδον παντου εχει το εικονιδιο bluetooth (εχπλορερ,tray klp)

αν λέει no devices σημαίνει ότι δεν το χει. κάποιο άλλο μοντέλο της acer θα το χει, εσένα έχει μόνο το πλήκτρο ενεργοποίησεις.

αν η mini pci που μπαίνει το bluetooth είναι κενή, μπορείς να προσθέσεις εσύ ένα;)

δες και device manager, αλλά δε νομίζω;)

Και μενα παντως στο acer μου που εχει κουμπι για bluetooth , δεν δουλευει οταν το πατας. Μαλλον χρησιμοποιουν και σε αλλα μοντελα που εχουν bluetooth το case αυτο, και στο δικο μας που δεν εχει....εχει ξεμεινει εκει....

Αρχική απάντηση από sotosx

Και μενα παντως στο acer μου που εχει κουμπι για bluetooth , δεν δουλευει οταν το πατας. Μαλλον χρησιμοποιουν και σε αλλα μοντελα που εχουν bluetooth το case αυτο, και στο δικο μας που δεν εχει....εχει ξεμεινει εκει....

είναι καλό αν μπορείς να βάλεις εσύ την καρτούλα;)

και στο 5024 έτσι είναι πάντως, έχει το κουμπί αλλά δεν έχει bluetooth:D

μαλιστα!Την κατσαμε τη βαρκα!Στο device manager δεν αναφερει τιποτα αλλα νομιζα οτι επρεπε να κανω εγω χειροκινητα την εγκατασταση! Με πειστε τελικα!Δεν εχει δοντακι!!Ειναι μικιο και αυτο!long live υπερυθρες και ms 2 pro(πολυ βγαλε βαλε)!

αν χρειάζεσαι bluetooth πάρε τηλ την αντιπροσωπία της acer στο 8015002000

μήπως πουλάνε bluetooth extra για το φορητό σου

αλλίως αγόρασε ένα adaptor από εδώ.

http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=bluetooth+adaptor&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page=

Αρχική απάντηση από tristeno

Υπάρχει υπάρχει.

Κάτω από 2 με 13" ψάχνω τώρα.

για δώσε link να βλέπουμε:p

κοίτα, αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση, ήταν το s3xp, με 13.3 wide.

πολύ όμορφο, αλλά στα 2000-2500 νομίζω.

στα 15.4:

το dell πάντως το d810 που κοίταζα, ζύγιζε μισό κιλό πάνω απ' το acer μου, που τα θεωρούσα πολλά, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα +800 ευρά.

Αρχική απάντηση από tristeno

Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δεν εχω προβλημα με την επιλογη μου!Μια χαρα ηταν και ειναι ακομα!Αυτα που ηθελα τα εχει και σε φτηνη τιμη!Το μονο κακο ηταν οτι μολις το αγορασα μετα 15 μερες επεσε καμμια 100η €

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.