Jump to content

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

learner

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp

Έχεις χάσει το λογαριασμό ε? :D

Εγώ τι να πω, κανά μπάνιο σε παραλία της Attica...Ούτε καν στα νησάκια του Far Cry δεν μπορώ να πάω (το pc είναι Salonica...) :p

ο Σίμος είναι ότι πιο κοντά στο Far Cry, έχω δει στο Ελλάντα...

Η παραλια του Αρμενιστη στο 2ο ποδι της Χαλκιδικης ειναι μια απο τις ομορφοτερες που εχω δει απο κοντα. Ειναι να μην αρχισουν να ποσταρουν οι σαλονικεις για τις παραλιες τις Χαλκιδικης :innocent:

Στη Χαλκιδικη υπαρχουν πολλες καλες παραλιες,τοσες που δεν μπαινω στον κοπο να τις αναφερω. Στην Παρο ειναι η "Σαντα Μαρια" και οι "Κολυμπυθρες", στη Κεφαλονια ειναι ο "Μυρτος" και η παραλια "Ξι" , στους Παξους εχει πολυ καθαρα και καταπρασινα νερα

(αλλα πολυ βοτσαλο) και στους Αντιπαξους ειναι η παραλια "Bρηκα". Η θασος επισης εχει πολυ καλες παραλιες, οπως και η Σκιαθος.

Του χρονου λεω για Λευκαδα που εχω ακουσει πολυ καλα λογια...

Αρχική απάντηση από Chosen

Μπάλος (Κρήτη)...

mpalos_1.jpg

mpalos_panoramic.jpg

mpalos_4.jpg

mpalos_3.jpg

Πού ακριβώς πέφτει αυτή; Πάντως έχουμε και στο χωριό μου μια παραλία που τη λέμε μπάλο αλλά καμία σχέση. Όλο κατσάβραχα είναι... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.