learner Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2005 Ποια ειναι η καλυτερη παραλια της Ελλαδας για εσας, και εαν εχετε φωτο ποσταρετε αν θελετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αυτές:best beaches Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Simos beach βεβαίος, βεβαίος. σύντομα θα είμαι εκεί για 5ή συνεχή χρονια και θα λιώσω :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 άραγε 5ή ή 6ή ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Έχεις χάσει το λογαριασμό ε? Εγώ τι να πω, κανά μπάνιο σε παραλία της Attica...Ούτε καν στα νησάκια του Far Cry δεν μπορώ να πάω (το pc είναι Salonica...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Έχεις χάσει το λογαριασμό ε? Εγώ τι να πω, κανά μπάνιο σε παραλία της Attica...Ούτε καν στα νησάκια του Far Cry δεν μπορώ να πάω (το pc είναι Salonica...) ο Σίμος είναι ότι πιο κοντά στο Far Cry, έχω δει στο Ελλάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Κερκυρα : Γλυφαδα - κοντογιαλος - Γυαλισκαρι - Ισσος - Χαλικουνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Οι αμμολοφοι στο Νεο Περαμα Καβαλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 - Η πιο Γραφικη.....Φισκαρδο @ Κεφαλλονια- Η πιο "Τrendy" Super Paeadise @ Μυκονος- Η πιο "ξεμονιαχιασμενη" Ζαστανη @ Μαρμαρι Ευβοιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Μιας και πήγα προ εβδομάδος στη Θάσο θα πώ την ψιλή άμμος. Κρυστάλλινα νερά και ωραία παραλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούλιος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Artist_ Μιας και πήγα προ εβδομάδος στη Θάσο θα πώ την ψιλή άμμος. Κρυστάλλινα νερά και ωραία παραλία. και χρυσή άμμος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 To Σαρακίνικο στην Μύλο πιστεύω ότι όσοι έχουν πάει έχουν πάθει την πλάκα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Μπάλος (Κρήτη)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Βλυχάδα Σαντορίνη , μ@μ@κιες λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Η παραλια του Αρμενιστη στο 2ο ποδι της Χαλκιδικης ειναι μια απο τις ομορφοτερες που εχω δει απο κοντα. Ειναι να μην αρχισουν να ποσταρουν οι σαλονικεις για τις παραλιες τις Χαλκιδικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 εχω παει στο Μπαλλο, δεν τρελαθηκα κιολας, στη χαλκιδικους εχει καλυτερες .αρκει να ξερεις που να πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Στη Χαλκιδικη υπαρχουν πολλες καλες παραλιες,τοσες που δεν μπαινω στον κοπο να τις αναφερω. Στην Παρο ειναι η "Σαντα Μαρια" και οι "Κολυμπυθρες", στη Κεφαλονια ειναι ο "Μυρτος" και η παραλια "Ξι" , στους Παξους εχει πολυ καθαρα και καταπρασινα νερα (αλλα πολυ βοτσαλο) και στους Αντιπαξους ειναι η παραλια "Bρηκα". Η θασος επισης εχει πολυ καλες παραλιες, οπως και η Σκιαθος.Του χρονου λεω για Λευκαδα που εχω ακουσει πολυ καλα λογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Μπάλος (Κρήτη)... Πού ακριβώς πέφτει αυτή; Πάντως έχουμε και στο χωριό μου μια παραλία που τη λέμε μπάλο αλλά καμία σχέση. Όλο κατσάβραχα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ΣΤο Καστελλι ειναι μακη, λιγο πιο κατω απο το βενετσιανικο φρουριο στη κορυφη της Γραμβουσας αν δε κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Τι Κρητες και χαλκιδικες!!!!!!!!!Αγια Τριαδα Θεσσαλονικης εχετε παει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.