deadlock7 Αύγουστος 3, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Αφου τα εχεις βαλει κοιτα κι αυτο http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 4, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 ..."Articles saying that you will need new monitors with Windows Vista to play any DRMed content are not correct," said Ken Birge, a spokesman for Microsoft.......However, Birge confirms that new monitors will be required to support full playback of high-definition DVDs.......The next-generation DVDs will play on old-style monitors, he said, but in a degraded performance mode.... loolhttp://www.techweb.com/showArticle.jhtml?articleID=167101037αρχισανε τα οργανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 4, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Καιρός να βάλουμε 2 GB και στο άλλο φορητό. Με 1GB σέρνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 4, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 loolhttp://www.techweb.com/showArticle.jhtml?articleID=167101037αρχισανε τα οργανα λολ , φαντασου αυτους που σκασανε 700+ σε ΤΦΤ , κλαμα λεμε κλαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 4, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 http://www.theinquirer.net/?article=25137 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Αύγουστος 5, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 μου φαινεται πως η microsoft σκαβει το λακο τηςμε την τακτικη της.αν βγει μια εκδοση macOS για pc και ενα καλο linux για τον απλο λαο την καθαρισαν με αυτα που κανει.ακου εκει να θες να αγορασεις νεο μονιτορ...ημαρτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 5, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka λολ , φαντασου αυτους που σκασανε 700+ σε ΤΦΤ , κλαμα λεμε κλαμα Ευτυχως που δεν ειχα λεφτα για την 24αρα της dell ακομα :hehe: :hehe: Καμια οθονη που να υποστηριζει HDCP υπαρχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 ΔΛΔ ΤΙ τυπο οθονης χριαζομαστε για να παιξουν τα DVD επομενης γενιας????Σε ΤΦΤ δεν θα παιζουν καλα??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 5, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppableΚαμια οθονη που να υποστηριζει HDCP υπαρχει??? Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να ισχύσει τελικά αυτό με το HDCP καθώς παραείναι τραβηγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 5, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από g_0x μου φαινεται πως η microsoft σκαβει το λακο τηςμε την τακτικη της.αν βγει μια εκδοση macOS για pc και ενα καλο linux για τον απλο λαο την καθαρισαν με αυτα που κανει.ακου εκει να θες να αγορασεις νεο μονιτορ...ημαρτον. Η M$ και η Intel δεν πρόκειται να ψοφήσουν έτσι εύκολα καθώς έχουν τεράστια κεφάλαια και βαρβάτα συμβόλαια με εταιρίες...Τώρα τα κατεβάζω κι εγώ να δούμε τι λένε. Σε 512 τα έχει δοκιμάσει κανείς; Ο Gtr_84 μου είπε οτι παίζανε καλά λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 5, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 εαν ειναι αληθεια...θα βαλω Mac OS:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 5, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Παρα ειναι τραβιγμενο, δε την περνει κανει κατι τετοιο. Αλλα κ να το κανει,με το καταληλο "patch" θα στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 6, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Εδώ ρε συ το validation το προσπερνάς αλλάζοντας τη διεύθυνση στην address bar, έτσι απλά. Δλδ εκεί πέρα τι θα κάνεις; Θα αλλάζεις μια τιμή ενός κλειδιού της registry; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 6, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=24688ακομα δε βγηκε το καημενο αρπαξε κανα δυο ιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 6, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εδώ ρε συ το validation το προσπερνάς αλλάζοντας τη διεύθυνση στην address bar, έτσι απλά. Δλδ εκεί πέρα τι θα κάνεις; Θα αλλάζεις μια τιμή ενός κλειδιού της registry; Ισως τελικα τα τσακαλια της MS να βαλουν κ εντολη απενεργοποιησης του στο Start Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 να το πω κι εδώ.. το HDCP είναι η μεγαλύτερη μούφα στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας και ίσως η πιο ηλίθια προστασία στην ιστορία. αυτό που κάνει (απ'ότι θυμάμαι) είναι να κλειδώνει το player με τη συσκευή αναπαραγωγής ούτος ώστε να μην μπορείς να παρεμβάλλεις έναν dvi sniffer και να ρουφάς το ψηφιακό σήμα, καταγράφοντάς το σε ένα σκληρό δίσκο. αποτέλεσμα να αγοράζεις έναν πανάκριβο προβολέα και ένα πανάκριβο player και να μην ξέρεις αν θα κάτσει να συνεργάζονται (γιατί όπως κάθε μεγάλη καινοτομία, έχει και τα μικρά μειονεκτήματά της). Θέλω να μου βρείτε έναν που αντιγράφει ταινίες με sniffer, και θα του φτιάξω εγώ το crack για τα vista σε assembly ( θα κάτσω να μάθω ) και καλά τώρα προστατεύει την ποιότητα της πληροφορίας που μεταδίδεται απ'το dvi, μη χάσεις κάνα bit, αλλά έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησε στο τμήμα protection (όχι content:P) της idέl. Short for high-bandwidth digital-content protection, a specification developed by Intel for protecting digital entertainment content that uses the DVI interface. HDCP encrypts the transmission of digital content between the video source, or transmitter -- such as a computer, DVD player or set-top box -- and the digital display, or receiver -- such as a monitor, television or projector. HDCP is not designed to prevent copying or recording of digital content but to protect the integrity of content as it is being transmitted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 σωτήρη τι τμήματος φοιτητής είσαι είπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 7, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Όταν ζητάει το partition που θα κάνει την εγκατάσταση υποθέτω πως στο λευκό πλαίσιο πρέπει να έχει λίστα με τους δίσκους που υπάρχουν στο σύστημα. Έλα όμως που εμένα δεν τους δείχνει καθόλου. Παίζει ρόλο που έχω τους δίσκους στον IDE RAID controller; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 7, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga σωτήρη τι τμήματος φοιτητής είσαι είπαμε? χημεία και τέρατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 7, 2005 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 πραγματικά.... σημεία και τέρατα τι πίνετε εκει πέρα??? ακου θα γράψει assembly.... σαν τον άλλο πως τον λέγανε? που μόνταρε bioses αντι για φυτά εντάξει ασφυκτιώ πριν καν βγώ στην αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.