unstoppable Ιούλιος 31, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 ΙΕ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 31, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρκετά ανανεωμένο look. Πόση ώρα παίρνει το boot; σε ταράξαμε με τις ερωτήσεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method Αρκετά ανανεωμένο look. Πόση ώρα παίρνει το boot; σε ταράξαμε με τις ερωτήσεις..... Δεν μπορω να συγκρινω σε σχεση με τα 2003 αφου ηταν σε raid ενω αυτα σε εναν δισκο, μια χαρα μου φανηκε απο χρονο αν και δεν το μετρησα. Το μονο ουσιαστικο αρνητικο που εχω δει απο το ελαχιστο που τα εχω δουλεψει ειναι η χρηση της μνημης.Οσο για τα σχολια που διαβαζω οτι ειναι μια απο τα ιδια με νεο interface δεν βλεπω που ειναι το κακο σε αυτο(σε κανεναν δεν αρεσουν οι μεγαλες αλλαγες στα εργαλεια δουλειας του), εμενα μου αρεσουν παντως και πιστευω οτι θα αποτελεσουν καλη αναβαθμιση τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Πολυ καλο το νεο interface... Σχετικα με τη χρηση μνημης τι γινεται αμα βαλεις τα visual effects σε performance mode χωρις transparencies κτλ?Καμμια διαφορα σε θεματα ασφαλειας κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Ελάχιστες απαιτήσεις πόσο έχει ρε παίδες αυτό;Πάντως αρκετά ανανεωμένο φαίνεται. Τπτ bugs μέχρι τώρα έχεις πετύχει; Πάντως ελπίζω να μη βγουν σαν τα xp που μέχρι να βγει το πρώτο sp ήταν όλο προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Με την beta των longhorn έχει καμία σχέση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Ας με συγχωρέσει ο spc αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... Με γνώμονα το εγκυρότερο benchmark του thelab ρωτώ: Fax στέλνει πιο γρήγορα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 η εμφανιση δε μου λεει τπτ. Απο επιδοσεις με ενδιαφερει, αλλωστε κυκλοφουνε απειρες ταπετσαριες και βελτιωσεις στα ΧΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Eγώ πάλι άκουσα πώς τα ποστ στα φορά απο τον ΙΕ7 μετράνε διπλά . Btw μου αρέσανε τα καινουρια παραθύρια . dsl any1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Ας με συγχωρέσει ο spc αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... Με γνώμονα το εγκυρότερο benchmark του thelab ρωτώ: Fax στέλνει πιο γρήγορα??? Σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που τα εγκατέστησε όλοι οι λαμπίτες που έχουν fax λαμβάνουν συνέχεια fax. Είπαμε... εάν είσαι spamer... μπορείς να spamaris και με fax... (εγώ ακόμα να αγοράσω fax ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Η μσι Νεο2 ειναι συμβατη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 1, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Η μσι Νεο2 ειναι συμβατη? Γιατι να μην δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 τι μέγεθος είναι αυτο το αρχείο?έχει απο 1,2 μέχρι 4GB αρχέια.....κερνάω καφέ οπουδήποτε εντος αττικής προκειμένου να κάνω update τη cdήκη μου με κανα 64-μπιτο κανα vistaκανα καλλούδι ντε!ακούω σε πμ προτάσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 1, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Οδηγό 32bit για κάρτες γραφικών Go, για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν το Vista στον φορητό τους εδώ:http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=7565Για το τσιπάκι δεν χρειάζονται οδηγοί; Για τη καρτα γραφικών και τον ήχο έχουν βγεί, αλλά δεν βρίσκω για το nforceΔεν βρήκα πάντως κανέναν οδηγό για την 64bit έκδοση του Vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga τι μέγεθος είναι αυτο το αρχείο?έχει απο 1,2 μέχρι 4GB αρχέια......... 32bit -> 2,47GB64bit -> 1.77GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo...................Για το τσιπάκι δεν χρειάζονται οδηγοί; Για τη καρτα γραφικών και τον ήχο έχουν βγεί, αλλά δεν βρίσκω για το nforce...... ftp://download.nvidia.com/Windows/vista/beta1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 1, 2005 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 drivers για την 64μπιτη εκδοση που βρισκουμε?οσα εχω βρει ειναι για τα 32μπιτα...σε γενικες γραμμες υπαρχει ουσιαστικη διαφορα σε επιδοσεις ή μπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 1, 2005 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:29] 32bit -> 2,47GB64bit -> 1.77GB Κουφό?:giveup: τα 32bita είναι ποιο πολύπλοκα δηλαδή?:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 1, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Διαφορα στις επιδοσεις δεν πιστευω να εχουν τελικα, αφουα) μιλαμε για beta1β) βασιζονται σε ΝΤ ακομα οποτε ποση βελτιωση να κανουν (+ ακομα εχουν DX9c)Και στην τελικη γιατι σκατε για την επιδοση, δηλαδη τα 2000/XP/2003 ηταν αργα στα συγχρονα συστηματα? Για μενα μετρανε περισσοτερο οι αλλαγες στο interface που θα μας προσφερουν μεγαλυτερη παραγωγικοτητα και οχι το 3-4% βελτιωση στην επιδοση που δεν θα την καταλαβω τελικα σε πραγματικες εφαρμογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 1, 2005 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Εγω επιμενω η καρτα δυκτιου της ΜΣΙ θα δουλεψει??Πλιζ μπορει καποιος να μου δωσει-στειλει τα βιστα 32 & 64 βιτ να τα δοκιμασω και εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.