Jump to content

Windows Vista Beta1

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από wrong method

Αρκετά ανανεωμένο look. Πόση ώρα παίρνει το boot;

σε ταράξαμε με τις ερωτήσεις.....

Δεν μπορω να συγκρινω σε σχεση με τα 2003 αφου ηταν σε raid ενω αυτα σε εναν δισκο, μια χαρα μου φανηκε απο χρονο αν και δεν το μετρησα. Το μονο ουσιαστικο αρνητικο που εχω δει απο το ελαχιστο που τα εχω δουλεψει ειναι η χρηση της μνημης.

Οσο για τα σχολια που διαβαζω οτι ειναι μια απο τα ιδια με νεο interface δεν βλεπω που ειναι το κακο σε αυτο(σε κανεναν δεν αρεσουν οι μεγαλες αλλαγες στα εργαλεια δουλειας του), εμενα μου αρεσουν παντως και πιστευω οτι θα αποτελεσουν καλη αναβαθμιση τελικα.

Πολυ καλο το νεο interface... Σχετικα με τη χρηση μνημης τι γινεται αμα βαλεις τα visual effects σε performance mode χωρις transparencies κτλ?

Καμμια διαφορα σε θεματα ασφαλειας κτλ?

Ελάχιστες απαιτήσεις πόσο έχει ρε παίδες αυτό;

Πάντως αρκετά ανανεωμένο φαίνεται. Τπτ bugs μέχρι τώρα έχεις πετύχει; Πάντως ελπίζω να μη βγουν σαν τα xp που μέχρι να βγει το πρώτο sp ήταν όλο προβλήματα...

Αρχική απάντηση από gznp

Ας με συγχωρέσει ο spc αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Με γνώμονα το εγκυρότερο benchmark του thelab ρωτώ:

Fax στέλνει πιο γρήγορα???

:D

Σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που τα εγκατέστησε όλοι οι λαμπίτες που έχουν fax λαμβάνουν συνέχεια fax. Είπαμε... εάν είσαι spamer... μπορείς να spamaris και με fax...

(εγώ ακόμα να αγοράσω fax :()

τι μέγεθος είναι αυτο το αρχείο?

έχει απο 1,2 μέχρι 4GB αρχέια.....

κερνάω καφέ οπουδήποτε εντος αττικής προκειμένου να κάνω update τη cdήκη μου με κανα 64-μπιτο κανα vista

κανα καλλούδι ντε!

ακούω σε πμ προτάσεις....

Οδηγό 32bit για κάρτες γραφικών Go, για όσους θέλουν να εγκαταστήσουν το Vista στον φορητό τους εδώ:

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=7565

Για το τσιπάκι δεν χρειάζονται οδηγοί; Για τη καρτα γραφικών και τον ήχο έχουν βγεί, αλλά δεν βρίσκω για το nforce

Δεν βρήκα πάντως κανέναν οδηγό για την 64bit έκδοση του Vista...

Αρχική απάντηση από vgiozo

...................

Για το τσιπάκι δεν χρειάζονται οδηγοί; Για τη καρτα γραφικών και τον ήχο έχουν βγεί, αλλά δεν βρίσκω για το nforce......

ftp://download.nvidia.com/Windows/vista/beta1/

Διαφορα στις επιδοσεις δεν πιστευω να εχουν τελικα, αφου

α) μιλαμε για beta1

β) βασιζονται σε ΝΤ ακομα οποτε ποση βελτιωση να κανουν (+ ακομα εχουν DX9c)

Και στην τελικη γιατι σκατε για την επιδοση, δηλαδη τα 2000/XP/2003 ηταν αργα στα συγχρονα συστηματα? Για μενα μετρανε περισσοτερο οι αλλαγες στο interface που θα μας προσφερουν μεγαλυτερη παραγωγικοτητα και οχι το 3-4% βελτιωση στην επιδοση που δεν θα την καταλαβω τελικα σε πραγματικες εφαρμογες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.