Jump to content

Επιλογή Supercompact μηχανής

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω supercompact ΨΦΜ, με τιμή γύρω στα 350 ευρώ.

Έχω καταλήξει στις παρακάτω:

Canon IXUS 50

Nikon Coolpix S1

Sony T33

προσωπικά κλίνω περισσότερο στην Ixus 50, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας γνώμες/προτάσεις.

η canon ixus 50 εχει σχεδον τα παντα μοναδικο μειον οτι πρεπει να βγαλεις την μπαταρια για να την φoρτισεις

η sony φωρτιζει με το docking station Που εχει αλλα περνει μονο μεμορυ stick το πιο ακριβο ειδος μνημης

παντως δες και σε casio (ναι δεν φτιαχνει μονο calculators) εχει βγαλει μια supercompact me τεραστια lcd 2.7 ιντσων kai docking station

Εγω θα ελεγα να ρωτησεις τον παπαρατσι του φορουμ μιας και ειναι η δουλεια του το συγκεκριμενο θεμα. Μηχανη που βγαζει φωτο αλλα δεν φαινεται πουθενα. Σημερα εκει που πιναμε το καφεδακι μας, απλα κατι αστραψε. Κουβαλουσε την ψηφιακη μαζι του, και την ειχε στην τσεπουλα. Την καταλληλη στιγμη μας την εκανε....

• 2 weeks later...

Εγώ έχω εδώ και μερικούς μήνες την Konika-Minolta Dimage X50 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα έχει πλέον βγει και ο αντικαταστάτης της, η Dimage X60 με ελαφρά καλύτερα χαρακτηριστικά (καλύτερο zoom και μεγαλύτερη οθόνη).

Και οι δύο έχουν τεράστια οθόνη (2" και 2.5" αντίστοιχα), πολύ μικρό μέγεθος, 5mpixel αισθητήρα, καλό zoom για το μέγεθος τους (οπτικό 2.8x και 3x αντίστοιχα, συνολικό 12x) και έχουν πολύ γρήγορο start-up time: από τη στιγμή που θα τις ανάψεις (ανοίγοντας το καπάκι του φακού) είναι έτοιμες να τραβήξουν φωτογραφία μέσα σε 0.5sec!!! (ότι πρέπει για γρήγορους παπαράτσι;))

έχω την Canon IXUS 50 και είμαι ικανοποιημένος.

πήρα μία κάρτα s/d 512 mb και τραβάει και video 640Χ480 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

τη μπαταρία, πράγματι, τη βγάζεις για να τη φορτίσεις 2 ώρες αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα.:) :)

εγω χτες παρελαβα μια casio exilim EX-Z57...

μικρη,με τεραστια οθονη,τραβαει καλες φωτογραφιες και εχει απιστευτη μπαταρια...επαιζα ολο το απογευμα χτες και δεν εχει πεσει καθολου η μπαταρια της...τωρα για πιο εξειδικευμενα πραγματα δεν ξερω να σας πω...

επισης ενα αλλο φοβερο που προσεξα ειναι οτι απο την ωρα που πατας το power μεχρι την ωρα που θα τραβηξεις παιρνει ελαχιστο χρονο (λιγοτερο απο 2 δευτερολεπτα)

τα κακα ειναι οτι:

1.δεν φορτιζει και δεν συνδεεται με pc χωρις το cradle

2.δεν εχει ματακι...αλλα δεν φαινεται να ειναι μεγαλο προβλημα μιας και η μπαταρια ειναι πολυ καλη αλλα και ακομα και οταν τη βαραει ο ηλιος την οθονη βλεπεις ΟΚ...

ααα...τιμη... γυρω στα 300κατι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.